neter sa ma volat Liliana... ja som strasne proti,ale asi mam smolu...
fizz: presne tak, kombinovat zahranicne krstne mena so slovenskymi priezvyskami je dakedy az na zaplakanie. najvacsi experti su vsak nasi kakaovi spoluobcania: Sandokan Sčuka, Esmeralda Pačajová, etc.
jackb napísal:neter sa ma volat Liliana... ja som strasne proti,ale asi mam smolu...
fizz: presne tak, kombinovat zahranicne krstne mena so slovenskymi priezvyskami je dakedy az na zaplakanie. najvacsi experti su vsak nasi kakaovi spoluobcania: Sandokan Sčuka, Esmeralda Pačajová, etc.
preco ? aj moja neter sa vola Liliana..samozrejme ze zdomacnene je lila alebo lili..to je take jednoduche a kratke mne sa to paci.. ale teraz to zne fajn ale neviem o takych 20 rokov ake to bude.. ale ja s tim suhlasim..
Mne sa naopak páčia také neobyčajné mená (kľudne aj zahraničné), lebo mi to príde ako niečo podľa čoho sa dá človek ľahko zapamätať. Proste nie také koncepčné veci ako Janko, Miško, Marienka, Anička...
AGÁTA ...ktovie ci by ma dcera oslovovala ocino aj potom, keby som jej povedal, ze sa vola podla Punk-rockovej kapely z nasho mesta, ktora ficala ked som bol fagan
Pre chlapca: Adam, Dávid
a pre dievca: Pavlína, Mia, Karin (este nedavno sommala sen mat tri dievcata Miu, Deboru a Henrietu ale to mi bolo vyhovorene )