myslim si ze je dost peknych slovenskych mien z ktorych sa da vybrat pekne meno pre dieta nepaci sa mi ked pocujem cudzie mena ktore ani neviem co je to.....
nie nie. synovec sa tak vola.. preto. Sestra svinucha ma predbehla
aa.. este sa mi paci aj Fallon, ale svojmu dietatu by som sa takymto menom nepomstila
mne sa strasne paci meno Delayne avsak to je na slovenske pomery dost exoticke
takze momentalne ma napada pre dceru: Adela, Sandra
a nad chlapcenskym menom nerozmyslam, lebo keby bol so sucasnym partnerom tak sa urcite vola po nom
... no moje deti sa určite nebudú volať po mne, ani po manželovi. Rada by som svoje deti (aj seba) ušetrila dedinských poznámok typu: mladá Mariena, stará Mariena...
dievčatko: Alžbetka, Terezka, Lucia
chlapček: Jakubko, Michal, Matej
my sme sa zhodli na dievcenskom mene priya a chlapcenskom kira
ale keby som mala vybrat zo slovenskych mien tak by som dala chalanovi asi aurel alebo alan a dievcatu asi klara, karin, viola, henrieta, amalia, alebo melania
už som sem raz písal, ale kúsok sa to u mňa zmenilo takže:
chlapec: Dominik, Artur a samozrejme Samuel
dievča: Dominika, Danielka, Alexandra a samozrejme Silvia alebo Andrea
Ak by bol chlapec aj dievča, tak by som im nedal mená, že Dominika a Dominik. To sa mi nepáči. Najkrajšie je podľa mňa Dominik a Danielka.
teraz ma takmer kazdy krpec meno Samuel a mne to znacne leze na nervy, som bol zvyknuty ze ked som pocul, samko, samo, samuel tak to bolo vzdy mne ale teraz ....
tak vas prosim a ziadam v mene vsetkych Samuelov, uz nedavajte svojim detom toto meno