|
|
|
| Autor |
Správa |
gruno Light Expert

Stav:  Založený: 01.09.2005 Príspevky: 58
Zaslal: 28 Nov 2006, 20:42 Predmet: Mení sa mi region DVD. Čo s tým ? |
|
|
Čaute,
pred dvomi däami som si zálohoval nejaké DVD, mám samozrejme nastavený region 2. Na zálohovanie požívam DVD Shrink 3.2; DVD Decrypter 3.5.4.0. a samozrejme sa mi po vložení DVD do mechaniky spúšťa DVD Region+CSS Free 5.9.7.9.
Dnes som chcel zazálohovať DVD Rýchlo a zbesilo 3. Na moje prekvapenie mi po nabehnutí Shrinku vypísalo hlášku, že disk má region 2 a moja DVD mechanika má region 1. Musel som preto ručne zmeniť na mechanike region na 2 (už mi zostávajú len 3 zmeny).
K mojej otázke. Ako je možné keď mám v DVD Region+CSS Free nastavenú region ochranu, že sa mi region po naštartovaní Shrinku zmenil? Bude to tým, že by som mal stiahnuť novší DVD Region+CSS Free ? (na nete som našiel novšiu verziu, ale len trial. Cracknutú som ešte nenašiel...)
Radte plz...
Doposiaľ ste vždy poradili ... A dobre ... Spolieham na Vás !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
gruno Light Expert

Stav:  Založený: 01.09.2005 Príspevky: 58
Zaslal: 03 Dec 2006, 16:09 Predmet: re |
|
|
| Stále čakám na radu ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|