Mercedes-Benz Lorinser
-
uNreal_saTch^
Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
uNreal_saTch^
Professional
ano aj tie napr...AMG su skratky mien ludi ktory zacali robit motory...docitas sa to TU v sekcii history
myslim, ze o tom, ze vyrabaju motory niet pochyb, kedze prevazna cast stranky je venovana prave nim...su tam opisane vsetky druhy motorov, ktore sa montuju do mercedesov...
urcite vyrabaju este nieco ine...ale ked sa spomenie AMG, nepride mi na rozum nic ine ako motor...nvm mozno as mylim
myslim, ze o tom, ze vyrabaju motory niet pochyb, kedze prevazna cast stranky je venovana prave nim...su tam opisane vsetky druhy motorov, ktore sa montuju do mercedesov...
urcite vyrabaju este nieco ine...ale ked sa spomenie AMG, nepride mi na rozum nic ine ako motor...nvm mozno as mylim
-
uNreal_saTch^
Professional
Ok. Prisiel som na to ako to je s AMG...spytal som sa na to kamarata ktory je sialenec do aut. Spolocnost AMG ma zmluvu priamo s automobilkou Mercedes-Benz, z coho vyplyva, ze ma priamo VYRABA auta s pouzitim AMG motorov a ich tuningovych casti... Inak je to ale pri spominanom Brabuse, Lorinseri a Carlssone. Su to spolocnosti kam doveziete vase auto, nechate ho tam priblizne 2 mesiace a potom si pridete pon. Takze tak, pre mna je tato informacia velmi zaujimava...
-
uNreal_saTch^
Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: