Ľudia, to bol ťažký mesiac a pol
Meskanie (menstruacia)
-
r4wMUnt34q
Star
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: meskanie
a tak na tomto som sa riadne pobavil.. moja kocka volakedy brala tabletky takze neboli nikdy taketo problemy .. vsetko vcas.. vsetko okey .. nemam rad stresy potom mam nepravidelnu stolicu.. xixi len zartujemeritrocit napísal:Bratu, hard-core je meškania 49 dníUž som rátal prachy na kočiar. No bol to planý poplach.
Nič sa neboj, staré baby hovoria, že ak svojej dáš červené víno, menzes sa dostaví.
Ja som to do svojej lial, ale nič. Takže tak.
Ak do dvoch týždňov nepríde, mala by ísť k lekárovi.
Ja som so svojou bol, no povedal že nič sa nedeje a má počkať. Tak sme čakali mesiac a pol.
Poviem ti, v živote by som nepovedal, že tak sa budem tešiť na to kedy moja dostane krámy![]()
![]()
Re: Meskanie (menstruacia)
[b]Pedrosino[/b] napísal:achojte chcem sa spytat (bolo by dobre keby napisalo aj niake dievca) o kolko sa moze o meskat u dievcata menzes ((jahodove dni).Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom
Blahozelam ocinko!!
-
erytrocyt
VIP
Jo, až som sa pochcal smíchy také to bolo vtipné.imroradko napísal:Blahozelam ocinko!!
Bol si už niekedy v takej situácii
Keby to tak nebolo, nepísal by si sem nezmyselné ironické poznámky
presne suhlasim , mojej sa to stalo ked prisla z dovoelnky a proste tam bolo teplo a tu prisla do zimy a hned skola povynosti a spol ... a meskalo jej to mna to ani moc netrapilo skor som sa trapil ci je ona v pohode alebo ma nepodviedlasovietman napísal:kludne to moze meskat aj tyzden... napr ked je prechladnuta.... zmena prostredia a pod...
presne na den to chodi len ak berie antikoncepciu...
-
m3thod-man
Star
..predstav si...spite spolu 2dni pred jej menstruaciou...malou nepozornostou sa do nej nieco dostane...ona o tie dva dni menstruaciu nedostane..myslis, ze je v tom??ani 20%to tak neni..lebo plod ovplyvni menstruacny cyklus az odva tyzdne..a ak by si ju o tie dva dni poslal ku gyn., zrejme by tam nevidel nic...schw33k napísal:najlepsie je poslat zenu hned ku gynde , aby si v noci mohol spavat![]()
stalo sa samozrejme
O tom pocikavani pri smiechu som uz samozrejme co to pocital a poviem ti, ze by som nechcel byt v tvojej kozi. Ako dlho to uz trva? Aku farbu ma moc? Su tam badatelne jemne granule? Navrhujem ti navstivit urologa, urcite nevahaj pretoze pocul som skarede veci a mnichoch v tibete, ale to je iny pripad.eritrocit napísal:Jo, až som sa pochcal smíchy také to bolo vtipné.
Bol si už niekedy v takej situáciiEšte asi nie čo
Ešte si svojho vtipného čuráka ešte nevopchal tam kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu
![]()
Keby to tak nebolo, nepísal by si sem nezmyselné ironické poznámky
No, v takej situacii som zatial nebol a bojim sa ze ani nebudem, kedze mne ako zdravemu chlapcovi nema co meskat. Raz som zmeskal autobus a zapisali ma na vratnici ale po kratkej diskusii s triednym profesorom sme to dali do poriadku. A raz vlak do novych zamkov, a to uz nieco bolo... Bol si uz niekedy v takej situacii
Dalsia pasaz ("vtipného čuráka ") ma dost vystrasila, nevedel som ze su tu taki uchilni ludia, ktori ta po par prispevkoch sleduju dnom i nocou. Kazdopadne dlzis mi 149 korun za zavesy.
Uz si sa niekedy opileritrocit napísal:kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu
Posledna pasaz sa ma dotkla najviac
Ironicke?
Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.Pedrosino napísal:LUDZE MOJO SOM CRAZY HAPPY NENI V TOM VCERA TO DOSTALA teraz aspon cahapem ako sa citia ty co to prezivali a neprajem to nikomu tym co to neplanuju alebo tym co su nato neni zabezpeciny ale ty co chcu babo vela stestí
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
-
zuzuzu
Light Star
a vies mi povedat 1 dobry dovod preco by ho oje*avala ci teba zadna holka nechce a tak sme vsetky podla teba svine co klamu ci co???imroradko napísal:Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.