Meskanie (menstruacia)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Už som písal, mojej to meškalo 49 dní po tom čo mi trochu ušlo :oops:
Ľudia, to bol ťažký mesiac a pol :cry:
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

no jasne dakedy to neni nic ale moze byt v tvojom pripade
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

jezisky ludia najlpesie je spravit test a zisti ci je alebo nieje tehotna...hmm 80 sk ta nezabije.,,.,,
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

5-ula napísal:jezisky ludia najlpesie je spravit test a zisti ci je alebo nieje tehotna...hmm 80 sk ta nezabije.,,.,,
Ehm.. a kde ich dostat ? :hmm:

Neviem preco, ale citim sa trapne pytat sa takuto otazku, ktoru by som uz mal vediet.. Fakt neviem preco sa tak citim..
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

eritrocit napísal:Už som písal, mojej to meškalo 49 dní po tom čo mi trochu ušlo :oops:
Ľudia, to bol ťažký mesiac a pol :cry:
To si vedel že ti ušlo a ty si čakal 49 dní že čo bude? :shock: Chlape, ty máš dobré nervy :) Ani by som ho nestihol vytiahnut a uz by som bol naspät z lekárne s postinorom
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: meskanie

Príspevok od používateľa ikovan »

eritrocit napísal:Bratu, hard-core je meškania 49 dní :wink: Už som rátal prachy na kočiar. No bol to planý poplach.
Nič sa neboj, staré baby hovoria, že ak svojej dáš červené víno, menzes sa dostaví.
Ja som to do svojej lial, ale nič. Takže tak.
Ak do dvoch týždňov nepríde, mala by ísť k lekárovi.
Ja som so svojou bol, no povedal že nič sa nedeje a má počkať. Tak sme čakali mesiac a pol.
Poviem ti, v živote by som nepovedal, že tak sa budem tešiť na to kedy moja dostane krámy :lol: :lol: :lol:
a tak na tomto som sa riadne pobavil.. moja kocka volakedy brala tabletky takze neboli nikdy taketo problemy .. vsetko vcas.. vsetko okey .. nemam rad stresy potom mam nepravidelnu stolicu.. xixi len zartujem
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

r4wMUnt34q napísal:Ehm.. a kde ich dostat ? :hmm:

Neviem preco, ale citim sa trapne pytat sa takuto otazku, ktoru by som uz mal vediet.. Fakt neviem preco sa tak citim..
V lekarni ;)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

tomPD napísal:V lekarni ;)
presne tak..su volno predajne....neboj nic..takych ako ty je vela....neboj asmelo do toho
imroradko
Novice
Novice

Re: Meskanie (menstruacia)

Príspevok od používateľa imroradko »

[b]Pedrosino[/b] napísal:achojte chcem sa spytat (bolo by dobre keby napisalo aj niake dievca) o kolko sa moze o meskat u dievcata menzes ((jahodove dni).Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom
:cry:

Blahozelam ocinko!!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

imroradko napísal:Blahozelam ocinko!!
Jo, až som sa pochcal smíchy také to bolo vtipné.
Bol si už niekedy v takej situácii :?: Ešte asi nie čo :?: Ešte si svojho vtipného čuráka ešte nevopchal tam kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu :?:
Keby to tak nebolo, nepísal by si sem nezmyselné ironické poznámky :evil:
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

nemusis kupovat v lekarni (ak sa hanbis si vypytat ten tester), dostanes ho aj v drogerii ..
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

sovietman napísal:kludne to moze meskat aj tyzden... napr ked je prechladnuta.... zmena prostredia a pod...

presne na den to chodi len ak berie antikoncepciu...
presne suhlasim , mojej sa to stalo ked prisla z dovoelnky a proste tam bolo teplo a tu prisla do zimy a hned skola povynosti a spol ... a meskalo jej to mna to ani moc netrapilo skor som sa trapil ci je ona v pohode alebo ma nepodviedla :lol: :lol: ale niee nastastie :wink:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

LUDZE MOJO SOM CRAZY HAPPY NENI V TOM VCERA TO DOSTALA teraz aspon cahapem ako sa citia ty co to prezivali a neprajem to nikomu tym co to neplanuju alebo tym co su nato neni zabezpeciny ale ty co chcu babo vela stestí :)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Pedrosino napísal:LUDZE MOJO SOM CRAZY HAPPY NENI V TOM VCERA TO DOSTALA teraz aspon cahapem ako sa citia ty co to prezivali a neprajem to nikomu tym co to neplanuju alebo tym co su nato neni zabezpeciny ale ty co chcu babo vela stestí :)
no a to by si este ani nebol otec, keby vtom bola :lol:
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

m3thod-man napísal:2 dni??to je v poho..u nas to niekedy meskalo aj 6 dni..to bola potom ulava :lol:
u nas aj 2 mesiace..a nakoniec sa zistilo, ze to zavinila nespravna zivotosprava:)alebo prechladnutie.. :)
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

schw33k napísal:najlepsie je poslat zenu hned ku gynde , aby si v noci mohol spavat :D
stalo sa samozrejme
..predstav si...spite spolu 2dni pred jej menstruaciou...malou nepozornostou sa do nej nieco dostane...ona o tie dva dni menstruaciu nedostane..myslis, ze je v tom??ani 20%to tak neni..lebo plod ovplyvni menstruacny cyklus az odva tyzdne..a ak by si ju o tie dva dni poslal ku gyn., zrejme by tam nevidel nic...
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

eritrocit napísal:Jo, až som sa pochcal smíchy také to bolo vtipné.
Bol si už niekedy v takej situácii :?: Ešte asi nie čo :?: Ešte si svojho vtipného čuráka ešte nevopchal tam kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu :?:
Keby to tak nebolo, nepísal by si sem nezmyselné ironické poznámky :evil:
O tom pocikavani pri smiechu som uz samozrejme co to pocital a poviem ti, ze by som nechcel byt v tvojej kozi. Ako dlho to uz trva? Aku farbu ma moc? Su tam badatelne jemne granule? Navrhujem ti navstivit urologa, urcite nevahaj pretoze pocul som skarede veci a mnichoch v tibete, ale to je iny pripad.

No, v takej situacii som zatial nebol a bojim sa ze ani nebudem, kedze mne ako zdravemu chlapcovi nema co meskat. Raz som zmeskal autobus a zapisali ma na vratnici ale po kratkej diskusii s triednym profesorom sme to dali do poriadku. A raz vlak do novych zamkov, a to uz nieco bolo... Bol si uz niekedy v takej situacii :?: Asi nie, co :?:

Dalsia pasaz ("vtipného čuráka ") ma dost vystrasila, nevedel som ze su tu taki uchilni ludia, ktori ta po par prispevkoch sleduju dnom i nocou. Kazdopadne dlzis mi 149 korun za zavesy.
eritrocit napísal:kde končí reálny svet ale začína stav opojenia láskou a nehou, mám pravdu
Uz si sa niekedy opil :?:

Posledna pasaz sa ma dotkla najviac :( :(

Ironicke? :(
Pedrosino napísal:LUDZE MOJO SOM CRAZY HAPPY NENI V TOM VCERA TO DOSTALA teraz aspon cahapem ako sa citia ty co to prezivali a neprajem to nikomu tym co to neplanuju alebo tym co su nato neni zabezpeciny ale ty co chcu babo vela stestí :)
Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

imroradko napísal:Never tomu niektore zeny maju menstruaciu aj pocas tehotenstva.
Alebo ti klame a ked bude v 8 mesiaci potom to na teba vyklopi. Ja by som si to preveril.
a vies mi povedat 1 dobry dovod preco by ho oje*avala ci teba zadna holka nechce a tak sme vsetky podla teba svine co klamu ci co???
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kriste ježiši, čo je toto za debila...
Menzes v ôsmom mesiaci...
Daj sa zastreliť.
To je odo mňa všetko.

Čo sa týka tvojho príspevku. Nemám slov. Arogantný ***** . end
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

:? hmm..... je to veľmi individuálne.... mne meškalo aj dva mesiace....
ale nebolo to našťastie hned tehotenstvo... niekedy to mešká aj tým že baby prechladnú.... takže ešte nieje nič stratené...
Napísať odpoveď