|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 10:08 Predmet: Mesto tieňov |
|
|
Tak co hovorite? Po Panelaku dalsi slovensky serial, ktory ma velmi milo prekvapil a musim povedat, ze je to o dost lepsie ako Panelak
Prijemna hudba, dobry scenar a kamera. Trochu mi vadili miestami divne strihy a niektore herecke vykony, ale inak fajn
Video z archivu TV Markiza http://beta.markiza.sk/video/tv-archiv/mesto-tienov
A tesi ma to o to viac, ze Markiza uz v mojich ociach znacne upadala, no teraz je to zas o nieco lepsie
//konecne sa aj na csfd objavili dobre hodnotenia a komentare http://www.csfd.cz/film/240562-mesto-tienov/
///
| mestotienov.markiza.sk napísal: |
Vraždiaci novinár, vietnamský masaker, vražda bezdomovca či škrtič žien - to je zopár príbehov zo seriálu Mesto tieňov, v ktorom sa na pozadí fiktívnych vzťahov kriminalistov odohrajú reálne zločiny.
Seriál nakrúcal:
- 35-členný štáb
- vyše 100 potápačov, kaskadérov, pyrotechnikov a kukláčov
- výroba prebiehala vyše 90 dní
- spotrebovalo sa 10 litrov umelej krvi
- minulo sa 200 slepých nábojov
- vystriedalo sa asi 500 komparzistov
- hralo 8 hlavných hercov
- 3 stále hrdinky (priateľka hlavného hrdinu, manželka a dcéra druhého hlavného hrdinu)
- 124 vedľajších postáv (medzi nimi aj Martin Pyco Rausch, Szidi Tobias, Diana Mórová, Edurad Bindas, Ivan Palúch, Elena Podzámska, Marián Miezga...)
Najdramatickejšie scény: - horiaci muž (horel celý 15 sekúnd 2x za sebou)
- pád z balkóna (z výšky 2. poschodia)
- zrazenie autom |
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
7.1 kB |
| Rozlíšenie: |
500x281 |
| Prezretá: |
28 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6636
Zaslal: 17 Apr 2008, 10:21 Predmet: |
|
|
"C.S.I.- Brátyslafa"
No budem si musieť raz na to sadnúť pred TV a kuknúť, keď už to má také ohlasy.. a keďže je to slovenské..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 10:27 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
"C.S.I.- Brátyslafa"
No budem si musieť raz na to sadnúť pred TV a kuknúť, keď už to má také ohlasy.. a keďže je to slovenské..  |
Aspon na prvy diel sa ti to urcite oplati, ako si citam tie komentare, tak mi stale napadaju nove veci, ktore sa mi pacili
Su tam napriklad aj nejake tie efekty pri prechodoch medzi niektorymi scenami, ktore vyzeraju celkom efektne a navyse konecne sa slovensky serial dostal von zo studii, kde je vzdy kazda scena dokonale ostra a nasvietena. Toto posobi prirodzenejsie a navyse aj to, ze predlohou by mali byt skutocne pripady je pre mna pozitivom.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 11:52 Predmet: |
|
|
velmi sa mi pacil prvy diel, dufam ze zvysok nebude sklamanim.
konecne nieco co sa v tej telke da pozret
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 13:12 Predmet: |
|
|
| no ja som bol tiez milo prekvapeny, pretoze ostatne slovenske serialy ktore v poslednom case vychadzaju ako na beziacom pase ma nijak neoslovili ... snad im to vydrzi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 578 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 14:59 Predmet: |
|
|
| Dosto dobry serial to je. Som rad, ze sa u nas niekto pustil do krimi zanru. Drzim im palce, a nech nejdu kvalitou dolu.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1869 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 17:28 Predmet: |
|
|
No žeby slováci niečo kvalitné konečne vytvorili..na odporúčanie si to hádam aj zhliadnem teda Koľko je už častí ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 578 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 17:46 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
No žeby slováci niečo kvalitné konečne vytvorili..na odporúčanie si to hádam aj zhliadnem teda Koľko je už častí ? |
Dve
http://mestotienov.markiza.sk/epizody
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 18:06 Predmet: |
|
|
preco nieje v archive cast zo 14.4.?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.frump Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 19:26 Predmet: |
|
|
Videl som len začiatok+titulky ale urobilo to na mňa veľmi dobrý dojem.
Páčila sa mi práca kamery (trochu to pripomínalo kameru v BSG, čiže dokumentárna kamera) a strih tiež.
Výkony hercov ani zápletky ešte nemôžem posúdiť.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1226 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 19:38 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
preco nieje v archive cast zo 14.4.?  |
pretoze bude vysielana az zajtra
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

|
Zaslal: 17 Apr 2008, 21:18 Predmet: |
|
|
| den333 napísal: |
pretoze bude vysielana az zajtra  |
wth? co je to potom na oficialnej stranke? ja som daky vypatlany
|
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1226 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
wth? co je to potom na oficialnej stranke? ja som daky vypatlany  |
aj mne sa to zda divne ale pokial viem tak minuly piatok sa vysielala prva cast...a zajtra by mala ist druha....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 21:46 Predmet: |
|
|
Akurat pozeram v archive prvu cast. SVK a dobry serial I'm speechless
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 666 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 17 Apr 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
hej, na Slovensku by predsa mali krimiseriály domácej produkcie bežať ako na na bežiacom páse Veď v kriminalite máme dlhoročnú prax
k téme: už sa teším až si ho kuknem, hádam to bude po Rexovi opäť niečo pozerateľné (CSI ma dáko neberie, stále o tom istom...)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|