|
| Autor |
Správa |
lukkAas Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 156 Bydlisko: Bratislava 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 7:45 Predmet: Metal Gear solid 4 |
|
|
Co hovorite na tuto hru? Hral ju uz niekto? Mne vcera dosla tak nejaku tu hodinu mam uz zasebou odohratu a moje dojmy z toho u asi taketo
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:20 Predmet: |
|
|
mne sa velmi paci a vyzerato dost dobre...vo svete aj na slovensku dostava velmi vysoke hodnotenia a rad by som si ju niekedy zahral len skoda ze nemam PS3 a s ostanymi platformami sa urcite nepocita  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:43 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
mne sa velmi paci a vyzerato dost dobre...vo svete aj na slovensku dostava velmi vysoke hodnotenia a rad by som si ju niekedy zahral len skoda ze nemam PS3 a s ostanymi platformami sa urcite nepocita  |
noo to urcite nie je to exkluzivita len na PS3 a podla mna momentalne naj hra zo vetkych xkovych a ps-kovych hier co su zatial aj Gear of Wars sa mozes chovat aj 2 co ma byt |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2100 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:52 Predmet: |
|
|
Uzasne trailery Metaru Gia Soriddo 4
Len skoda ze to nebude na PC (konieckoncov aby grafika bola aka ma byt.... )
co uz |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:53 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
noo to urcite nie je to exkluzivita len na PS3 a podla mna momentalne naj hra zo vetkych xkovych a ps-kovych hier co su zatial aj Gear of Wars sa mozes chovat aj 2 co ma byt |
vyslo to iba na PS3 a o inych platformach neni nikde nic(ak mas neico, rad sa dozviem novinku)...takyto A-ovy titul by si len tak nepustili ktory im urcite pritiahne volakych novych uzivatelov...teraz to moze byt najlepsi titul a na GoW2 si pockame a uvidime potom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:56 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
Uzasne trailery Metaru Gia Soriddo 4
Len skoda ze to nebude na PC (konieckoncov aby grafika bola aka ma byt.... )
co uz |
tomtuto som nepochopil aka ma byt no pochybujem ze by bola leppsia ako je teraz na PS3 voe :P
//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2008, 8:56 )
| Hulkm napísal: |
vyslo to iba na PS3 a o inych platformach neni nikde nic(ak mas neico, rad sa dozviem novinku)...takyto A-ovy titul by si len tak nepustili ktory im urcite pritiahne volakych novych uzivatelov...teraz to moze byt najlepsi titul a na GoW2 si pockame a uvidime potom  |
kup PS3 zahras si nejakyh 13 000sk nie je moc a zahras si inak asi nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2218 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 10:42 Predmet: |
|
|
lol vy hlupaci vy si myslite že PS3 ma najlepšiu grafiku ? to ste na peknom omile v dnešnej dobe by bezproblemov tu grafiku utiahla každa lepšia mašina menom PC, PS3 je dobra konzola, ale stale je to iba konzola neni ničim užasna tak neviem čo to tu ospevujete že PC sa nechyta . Metal Gear solid či už 1 alebo 2 alebo 3 či 4 to je klasika ktora bola strašne davno a stale to bude mat pokračovanie pokim tu bude Playstation je to vlaste aj taka dost reklamna hra na playstation lebo je iba na konzolu . 1 som mal možnost hrat na pc ostatne časti som možnost hrat ani nemal lebo na pc ani nevyšli.
V dnešnej dobe je playstation tam kde bol aj pred rokom dvoma či tromi stale to bude jedna z najlepšich konzol sveta to nepopieram , ale musim sa smiat lebo niektore hry su otrasne graficky a je to robene iba na perfetknu hratelnost .
Verim že už čoskoro pride emulator s ktorym s našimi PC strčime cele sony playstation 3 dovačku . sia. buducnost je v PC .) |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1154 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 10:46 Predmet: |
|
|
| ->slavo<- napísal: |
lol vy hlupaci vy si myslite že PS3 ma najlepšiu grafiku ? to ste na peknom omile v dnešnej dobe by bezproblemov tu grafiku utiahla každa lepšia mašina menom PC, PS3 je dobra konzola, ale stale je to iba konzola neni ničim užasna tak neviem čo to tu ospevujete že PC sa nechyta . Metal Gear solid či už 1 alebo 2 alebo 3 či 4 to je klasika ktora bola strašne davno a stale to bude mat pokračovanie pokim tu bude Playstation je to vlaste aj taka dost reklamna hra na playstation lebo je iba na konzolu . 1 som mal možnost hrat na pc ostatne časti som možnost hrat ani nemal lebo na pc ani nevyšli.
V dnešnej dobe je playstation tam kde bol aj pred rokom dvoma či tromi stale to bude jedna z najlepšich konzol sveta to nepopieram , ale musim sa smiat lebo niektore hry su otrasne graficky a je to robene iba na perfetknu hratelnost .
Verim že už čoskoro pride emulator s ktorym s našimi PC strčime cele sony playstation 3 dovačku . sia. buducnost je v PC .) |
1.) zatial ma PS3 ovela lepsiu grafiku
2.) ani tvoja masina by to neutiahla
3.) ved este neni ani emulator poriadny na PS2, tak cakaj dalej na PS3 emulator |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2218 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 10:56 Predmet: |
|
|
| ako ja som PCčkar konzolu PS3 doma nemam takže až tak moc to sudit nemožem ,ale vidim vačšiu buducnost v PC . emulator by mohli spravit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3408 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
| blazer napísal: |
| 1.) zatial ma PS3 ovela lepsiu grafiku |
to myslim zalezi skor od vykonu vyvojarov ako vykonu konzoly .... vykonovo bola PS3 porovnatelna s PC maximalne tak v obdobi ked sa objavila na trhu |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1400 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 11:45 Predmet: |
|
|
| Len kvoli MGS4 si PS3 zozeniem. Neviem sice kedy ale urcite ano. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

|
Zaslal: 18 Jún 2008, 11:51 Predmet: |
|
|
| ->slavo<- napísal: |
jaj ty trapacik co si myslis ze si jediny co ma doma vykonne PC chudak vypatlany 14 rocny |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 18 Jún 2008, 12:21 Predmet: |
|
|
Ty dilinkes ja sa tu nechvalim ,že mam vykonne pc ja som to myslel tak, že dnes sa može vykonovo rovnat PS3jke každe lepšie pc .
a 14 ročne reči vyzeraju inač . 14rokov maš asi ty lebo si to nepochopil .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2100 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 15:58 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
tomtuto som nepochopil aka ma byt no pochybujem ze by bola leppsia ako je teraz na PS3 voe  |
ako poznamenal SLAVO tu hore, nepochopil si lebo si 14rocna lama.
Hovorim o tom ze si koli jednej gameske nebudem predsa kupovat PS3 a tak gamesa na PC by bodla. Co sa tyka vykonu PS3, momentalne hociktore high end PC ju tromfne hned dvakrat.
BTW lama si uvedom ze prv nez sa hra dostane na PS3 tak sa testuje mesiace na PC
a len taka lahodka bola pri vydani PS3, vtedajsi CEO v SONY.uk vyhlasil ze PS3 je ovela vykonnejsia ako PC......
Zamerne ale bolo povedane "PC" a nie GAMERSKE PC
A BTW chlapik od nVidie sa raz preriekol ze GK v PS3 je len kusocek vykonnesia ako geforca 7800 co je 3 roky stara karta
Cize vlatne jedina dobra vec na PS3 (okram blue ray ktory momentalne malo kto vyuziva lebo disky su este stale drahe) je PROCESOR. Ked vsak ale zoberiem do uvahy ze PC pichnem high endovy a stale sa vyvijaju nove.....
in your face 14rocna lama  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1400 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 16:31 Predmet: |
|
|
Nepoznam cloveka ktory by si kupil nejaku konzlu a hral by na nej len jednu hru. Povedal som to viac-menej obrazne, ale MGS4 je hlavna pricina mojho zaujmu o PS3. Som fanusik MGS serie. To vsak neznamena ze by som hral len MGS4 na PS3. To ti snad nemusim vysvetlovat.
btw... tema je o MGS 4 a nie o porovnavani PS3 a PC. Rieste si to inak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|