jamess napísal:dikes, ano presne tu kapelu mam na mysli
od tychto typov mam jeden album Look to forget a neviem vlastne ci ich vydali viac ale tento sa mi zda dost na urovni, taka slovenska odroda kapely Death takze kvalita
Vesper napísal:od tychto typov mam jeden album Look to forget a neviem vlastne ci ich vydali viac ale tento sa mi zda dost na urovni, taka slovenska odroda kapely Death takze kvalita
vydali IBA jeden, potom sa bohuzial rozpadli, ale ich hudba vyzerala fakt slubne
Sato42 napísal:XaRaX: nepoznas nejaky link na stahnutie ich koncertov(video)___???
Poznam ja npr. torrenty.Fulldls.com isohunt.com a pod.Ja mam od nich Rock in Rio 2002 ,Maiden England ,Live in Sweden , Raising Hell(jeden z naj) , Death on the Road (najnovsi) , Rock am Ring aj mnohe druhe veci...
A ešte jedna otázka. Nechystá sa niekto teraz na Masters of Rock do Vizovic?
Mne to tento rok nevyšlo. Z minulého roku mám aj záznam z koncertu a bolo
by dobré mať záznam aj z tohto roku. Tak ak by to potom niekto mal, len by
som to privítal.
MOJE LASKY AZ DO KONCA ZIVOTA
1. Korn
2. Fear factory
3. Clawfinger
3. Disturbed
4. Metallica
5. Papa roach
6. Pantera
7. Slipknot
8. Megadeath
9. Stonesour
10. Him
11. Tool
12. Crazy town
13. Limp bizkit
14. LP
15. Rammstein
+ vsetko co mam rad hlavne take na rozmyslanie o stratenej laske pri mesiaci ked slapem po chodniku proste nikam kam sa my zachce tak su aj take ale ked uz raz metal tak toto
metallica
system of a down
apocalyptica (si myslim ze aj toto sa moze zaradit do tejto skali)
blind guardian potom veci ako:nightwish, sonata arctica, within temptations, uriah heep, rammstein...
1.atreyu
2.bullet for my valentine
3.still remains
4.evergreen terrace
5.from autumn to ashes
6.hatebreed
7.children of bodom
8.cradle of filth
9.iron maiden
10.satyricon