a inac ja to rozbehavam na procaku 64bit... mozno v tom je problem................TIMED OUT
/usr/sbin/adsl-start: line 193: 6099 Terminated $CONNECT "$@" >/dev/null 2>&1
Microcom AD2622 a Linux XXXXX
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
...
toto je moj aktualny problem
...pocujte a mozem pouzit navody z hocijakej starsiej Mandrivy alebo Mandraku na tuto novu Mandrivu 2007 powerpack? (naschval som ju kupil kvoli aj vacsej podpore modemov ,zatial vo VMWare mi z tym ADSL modemov nefici vobec zamrza , no musim vyskusat naozaj ked dotaham 64 bitovu verziu,nechcem definitivne usudit ze ADSL nema iplementovane v sebe lebo predsa VMWARE nie je skutocne PC)
ja som total novacik ani neviem ako kompilovat a ani aky to ma vyznam a ako to pracuje ,ak sa ti chce mi pomoct mozes mi prosimta vypracovat navod ,alebo najlepsie ak ti nebude vadit mozes mi poslat SS s tvojim ICQ a potom vojdem do linuxu a priamo krok po kroku to urobimechrono napísal:Návod môžeš použiť takmer akýkoľvek (ja mám momentálne Mandrivu 2006 Free, a používal som návod pre niečo úplne iné), len bude treba upraviť umiestnenie niektorých súborov. Budeš len musieť skontrolovať, či sú potrebné voľby povolené v kerneli. Ak nie sú, budeš ho musieť nastaviť a skompilovať.
-
Pjotrik =)
Light Expert
- Kontaktovať používateľa: