Microcom AD2622 a Linux XXXXX

Všetko ohľadom Linuxu...
sulo34
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa sulo34 »

toto je moj aktualny problem
................TIMED OUT
/usr/sbin/adsl-start: line 193: 6099 Terminated $CONNECT "$@" >/dev/null 2>&1
a inac ja to rozbehavam na procaku 64bit... mozno v tom je problem
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

...pocujte a mozem pouzit navody z hocijakej starsiej Mandrivy alebo Mandraku na tuto novu Mandrivu 2007 powerpack? (naschval som ju kupil kvoli aj vacsej podpore modemov ,zatial vo VMWare mi z tym ADSL modemov nefici vobec zamrza , no musim vyskusat naozaj ked dotaham 64 bitovu verziu,nechcem definitivne usudit ze ADSL nema iplementovane v sebe lebo predsa VMWARE nie je skutocne PC)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Návod môžeš použiť takmer akýkoľvek (ja mám momentálne Mandrivu 2006 Free, a používal som návod pre niečo úplne iné), len bude treba upraviť umiestnenie niektorých súborov. Budeš len musieť skontrolovať, či sú potrebné voľby povolené v kerneli. Ak nie sú, budeš ho musieť nastaviť a skompilovať.
Ravenman
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:Návod môžeš použiť takmer akýkoľvek (ja mám momentálne Mandrivu 2006 Free, a používal som návod pre niečo úplne iné), len bude treba upraviť umiestnenie niektorých súborov. Budeš len musieť skontrolovať, či sú potrebné voľby povolené v kerneli. Ak nie sú, budeš ho musieť nastaviť a skompilovať.
ja som total novacik ani neviem ako kompilovat a ani aky to ma vyznam a ako to pracuje ,ak sa ti chce mi pomoct mozes mi prosimta vypracovat navod ,alebo najlepsie ak ti nebude vadit mozes mi poslat SS s tvojim ICQ a potom vojdem do linuxu a priamo krok po kroku to urobime
Ravenman
Medium Star
Medium Star

:!: dakujem vsetkym modem pracuje bez problemov ,problem vyrieseny , ak by este niekdo mal s tym problem nech napise ja ak budem vediet tak pomozem...
Pjotrik =)
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pjotrik =) »

podarilo sa dakomu tento modem rozbehať na gentoo alebo arch linuxe?
Napísať odpoveď