|
|
|
| Autor |
Správa |
Juri1990 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 19:56 Predmet: Micronet vs. orange |
|
|
Som chcel od micronetu 20/5mbps, ale teraz ku nám konečne dotiahli fibernet a rozmýšľam o 30/2mbps. Ten ogrange sa mi páči viac, ale niektorý hovori, že je úplne v pohode a iní zas, že má otrasné pingy. Chcem vedieť vaše skúsenosti ohľadom pingov u orangeu.
edit: som poopravil rýchlosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 307 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
| 20/5 kilo za sekundu? Nejak malo nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2427 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 23:31 Predmet: |
|
|
skor by som zvazil viacere parametre ako len rychlost.
- ping
- verejna/neverejna IP
- dynamicka/staticka
- fup
- agregacia
- atd
ja osobne by som skor zobral asi pripojenie 20/5 skor ako 30/2. kvoli torrentom napriklad bude potrebne mat vyssi upload. samozrejme toto je len moja mienka na zaklade rychlosti. vsetky ostatne fakty som ignoroval. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Juri1990 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 175 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 7:15 Predmet: |
|
|
| Pokaľ sa pri zvýšený uplodu nezvýši rýchlosť downloadu v torentoch tak je mi to na nič. Furt sa tu pýtam na ping a nič. Pokiaľ bude mať orange dobrý ping, tak ho beriem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 515
Zaslal: 31 Máj 2008, 13:10 Predmet: |
|
|
| Juri1990 napísal: |
| Pokaľ sa pri zvýšený uplodu nezvýši rýchlosť downloadu v torentoch tak je mi to na nič. Furt sa tu pýtam na ping a nič. Pokiaľ bude mať orange dobrý ping, tak ho beriem. |
Pokial stahujes z verejnych trackerov (The Pirate Bay, Mininova atd) tak mas pravdu, vyssi upload by ti bol zbytocny pretoze by sa nim rychlost downloadu nezvysila, ale neverim ze do konca zivota budes stahovat len z verejnych stranok a na privatnych je system Ratia. Tj pomer medzi uploadnutymi a stihanutymi datami, ak klesne pod urcitu uroven tak ta odtial vykopnu. Rychlost na takychto trackeroch byva omnoho vyssia a maju aj svoje ine vyhody. Preto byt tebou volim ten program ktory ma co najvyssi upload. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Juri1990 Expert

|
Zaslal: 31 Máj 2008, 17:21 Predmet: |
|
|
| Inak asi som nespomenul, že to nebude primárne na ťahanie torrenov, skôr volím warez a potrebujem dobré odozvy na hry. Síce ste písali zaujímavé veci, ale stále neviem akí je ping u orangeu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|