takže..začal som si písať poznámky zo školy do PC do Wordu...napísal som viac tém a potom ma napadlo že je to tam trochu neprehladné..chcel by som to mať nejak tak ako to ma vyriešený napríklad Powerpoint...že na lavej strane je stlpec s tymi kartami a v strede by om mal normálne to učivo...lebo teraz ked sa chcem dostať k nejakej téme tak to musím ručne zbehnuť dole a hladať...či by sa nedalo niečo také že na tej lavej strane by som mal témy a potom by som si len klikol na tu ktoru chcem a nabehlami...v tom Powerpointe to nechcem robiť lebo to je predsa na prezentácie a má tam malé textové pole...etc..dúfam že ste mi rozumeli čo chcem..dá sa niečo také nastaviť v tom worde?
vo worde je na toto urcene Zobrazit > Struktura dokumentu, nezobrazuje ti miniatury ale nalavo mas zoznam nadpisov/podnadpisov a pekne mozes kliknut presne kam sa chces dostat ... viz priloha
už som to tam pozeral...len mne tam neukazuje nadpisy ale normál obyčajnú vetu...dá sa to nejak nastaviť alebo tie nadpisy musím dať nejaký špeciál fontom na nadpisy alebo ako?
vid...príloha
musis pouzivat predvolene styly "Nadpis 1", "Nadpis 2" a tak ... mne to tam zobrazuje len veci pisane tymito stylmi (kontroloval som to pre viac dokumentov) ... zda sa mi ze nepouzivas tieto styly vobec, preto sa ti asi zobrazuje vsetko ... tie styly sa volaju Nadpis preto aby sa pouzivali pre nadpisy ich vzhlad si lahko upravis pravym a prisposobit, ak sa ti predvoleny vzhlad nepaci