Milionar

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

LumberJack napísal:vyzeram na poje**** buze**** ?? ( bez urazky buze**** )

kocku mam to nemam potrebu hladat...

Ja som To myslel na zamyslenie , vsade pocut o stovkach milionaroch , ktory prisli k peniazom ako kurence ...
Kazdy zacal podnikat ...
To je na tom ze s cim ,,, kazdy hovori iba o podnikani ,
kur*a uz sa mi nechce robit ako curak za take priemerne SVK penaze
asi mas problem s tvojou pracou,trebalo asi troska studovat,stazuj sa na vladu
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Nevim co sa furt stazujete... Ved na Slovensku je DRVIVA VETSINA ludi milionarom. Aj ten pomali toulenista je milionar

btw milionar je ten, kto na slovensku vlastni byt, plus moze aj auto
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:Nevim co sa furt stazujete... Ved na Slovensku je DRVIVA VETSINA ludi milionarom. Aj ten pomali toulenista je milionar

btw milionar je ten, kto na slovensku vlastni byt, plus moze aj auto

tak potom podla teba som v mojom veku milionar,jupiiiiii
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Tak jedina cesta ako sa dostat poctivo k peniazom je makat a makat. Jednoznacne treba studovat (najme niekde v zahranici ak sa da) a treba vyuzivat rozne brigady najme v zahranici ktore su ovela lepsie platene ako na Slovensku. Pri takych brigadach ked vies setrit si mozes cez letne prazdniny zarobit aj 100 000 SK.
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Podlamna sa k milionom na Slovensku da prist iba necistou hrou (vacsina zbohatlikov) alebo s kvalitnym vzdelanim, kopou kontaktov na spravnych miestach, uplatkami a davkou stastia.
A normalny slusni ludia a napr. dochodcovia tu pomaly nemaju co jest :cry:
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Pocuj ti co nejaky ten milion na konte maju, maju aj hlavu(IQ) a tu potrebujes na to aby si zacal podnikat a ked si zalozil tento thread tak hlavu nemas.Nic v zlom ale ...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

LumberJack napísal:vyzeram na poje**** buze**** ?? ( bez urazky buze**** )

kocku mam to nemam potrebu hladat...

Ja som To myslel na zamyslenie , vsade pocut o stovkach milionaroch , ktory prisli k peniazom ako kurence ...
Kazdy zacal podnikat ...
To je na tom ze s cim ,,, kazdy hovori iba o podnikani ,
kur*a uz sa mi nechce robit ako curak za take priemerne SVK penaze
odcestuj a pokus stasie inde mozno ti to nevyjde.. Mozno milonar nebudes,ale mat sa lepsie budes.. Teda aspon dufam.. Takze hor sa do roboty..! :roll:
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

No takto to vidim ja. Milionarom sa mozes stat dvoma sposobmi. Necestne, cez ilegalne aktivity a podobne zalezitosti. Alebo legalnou cestou. Tu je zaklad kvalitne a uznavane vzdelanie, pracovitost je dolezita, kontakty(napriklad ziskane v skole, znami, kamarati) a urcite aj kusok stastia... Ak sa tohto budes drzat tak mas urcite vacsiu sancu stat sa "milionarom" ako keby si vysedaval po krcmach, alebo sa inak flakal(iba priklad, nebrat osobne). Tot moj nazor :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

insane napísal:No takto to vidim ja. Milionarom sa mozes stat dvoma sposobmi. Necestne, cez ilegalne aktivity a podobne zalezitosti. Alebo legalnou cestou. Tu je zaklad kvalitne a uznavane vzdelanie, pracovitost je dolezita, kontakty(napriklad ziskane v skole, znami, kamarati) a urcite aj kusok stastia... Ak sa tohto budes drzat tak mas urcite vacsiu sancu stat sa "milionarom" ako keby si vysedaval po krcmach, alebo sa inak flakal(iba priklad, nebrat osobne). Tot moj nazor :wink:
VYHRA,DEDICSTVO .......,mohlo by sa na mna usmiat stastie v podobe vyhra LOTTA v zahranici
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

canopus napísal:asi mas problem s tvojou pracou,trebalo asi troska studovat,stazuj sa na vladu
chlape vies ti robit aj nieco ine ako stazovat sa na vladu?skus to,mozno sa budes mat lepsie a nebudes musiet verit fickovim kecom. :lol:

k teme, milionarom sa stanes podla mna hlavne cez kontakty a kvalitne vzdelanie...alebo dostat nejaky uzasny napad,ako napr tento chlapik>>
http://www.milliondollarhomepage.com/
8)
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

1.Najdi si bohatu babu
2.Zacni s hazardom
3.Podvody
4.predavat Drogy..
5.Zacni setrit
Ostan aky si a zarob si len na to co potrebujes
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hubertus napísal:chlape vies ti robit aj nieco ine ako stazovat sa na vladu?skus to,mozno sa budes mat lepsie a nebudes musiet verit fickovim kecom. :lol:

k teme, milionarom sa stanes podla mna hlavne cez kontakty a kvalitne vzdelanie...alebo dostat nejaky uzasny napad,ako napr tento chlapik>>
http://www.milliondollarhomepage.com/
8)
ja sa mam lepsie,a to ta zaujimat nemusi,mam V,mam byt,mam auto,mam stabilnu robotu,co viac este treba chciet?
a co mam skusit?ja vladu musim kritizovat,lebo mam na to pravo,a to mi ani ty nejaky uboziak nevezmes,a co sem pleties FICA?
OMG vidis tu niekde temu o politike,tak mlc a pis k veci
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

okonenipica napísal:Nevim co sa furt stazujete... Ved na Slovensku je DRVIVA VETSINA ludi milionarom. Aj ten pomali toulenista je milionar
Definicia milionara hovori o tom, ze je to clovek, ktory za rok zarobi viac ako 1 000 000 SK. Nejde o to kolko vlastni majetku, ale ake ma prijmy.

Ale ako pozeram, tak zo seba staci robit maximalneho debila v nejakej priblblej reality sou a miliony mozes ziskat :lol:
hubertus
Medium Star
Medium Star

canopus napísal:ja sa mam lepsie,a to ta zaujimat nemusi,mam V,mam byt,mam auto,mam stabilnu robotu,co viac este treba chciet?
a co mam skusit?ja vladu musim kritizovat,lebo mam na to pravo,a to mi ani ty nejaky uboziak nevezmes,a co sem pleties FICA?
OMG vidis tu niekde temu o politike,tak mlc a pis k veci
pozri,uboziak si ty..
mas pravdu ze ma nemusi zaujimat tvoja soc situacia,a ani som od teba neziadal aby si to tu vypisoval.
no toto moc tema o politike nieje, ale potom nerozumiem tomu,preco si tu radu,ako sa stat milionarom napisal "stazuj sa na vladu"..s politikou si v tejto teme zacal ty... :x
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hubertus napísal:pozri,uboziak si ty..
mas pravdu ze ma nemusi zaujimat tvoja soc situacia,a ani som od teba neziadal aby si to tu vypisoval.
no toto moc tema o politike nieje, ale potom nerozumiem tomu,preco si tu radu,ako sa stat milionarom napisal "stazuj sa na vladu"..s politikou si v tejto teme zacal ty... :x
hubertus vies citat?tak sa nauc citat aj predosle prispevky :lol: ,stazuje sa ze sa mu uz nechce robit zatake peniaze,a kto je na vine?no redsa nasa uzasana vlada na cele s ciganom rusnovodicom
hubertus
Medium Star
Medium Star

canopus napísal:hubertus vies citat?tak sa nauc citat aj predosle prispevky :lol: ,stazuje sa ze sa mu uz nechce robit zatake peniaze,a kto je na vine?no redsa nasa uzasana vlada na cele s ciganom rusnovodicom
ale prosimta nekecaj...skus radsej najst ineho vinnika ako vladu...

Ano, stazoval sa ze sa mu nechce pracovat za take peniaze, ty si mu nasledne odporucil, nech sa stazuje na vladu>>cize si tu zacal tahat politiku. Ty, nie ja, ako uvadzas vo svojom predoslom prispevku, ktory som si uspesne precital...
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Poviem ti ako začal môj otec a sprav niečo aj ty také.Otec začal zarabať už ako mladý v zahraniči daval penaze na jednu kopu neskôr otvoril dedinke vlastný penzion a potom kamionovú dopravu.A tu kukni naš web- www.alkin.xx miesto xx daj sk. a toto vlastní môj otec a neskôr ja!
das fas
Star
Star

Re: Milionar

Príspevok od používateľa das fas »

Švíík napísal:Je tu niekto fakt prachaty ? :king:

Poradte mi, chcem byt bohaty .... ako ? :cry:

Ak treba zacnem aj podnikat :?
Nauc sa po anglicky, chod na konkurz dakeho pracovnika v banke, vyhraj ho, bud tak dobry ze stanes dakym riaditelom alebo veducim zamestnancom a peniaze sa len tak pohrnu. (moj stryko si tymto postupom zarobil na Porsche Carrera 4 S )
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Milionar

Príspevok od používateľa dudinko »

Švíík napísal:Je tu niekto fakt prachaty ? :king:

Poradte mi, chcem byt bohaty .... ako ? :cry:

Ak treba zacnem aj podnikat :?
A co si myslis ze niekto napise:
"No moji rodicia zarabaju fakt dost vela. Sme velmi bohata rodina"
Si robis srandu ze?
aby som nebol OT: Ved si najdi neaku brigadu ved je ich plna rit pozri napr. na www.profesia.sk inac sa to tu uz dost vela krat riesilo.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ty vole ako som uz mohol zalozit takuto temu , vsak to je strasne :lol:

Zmazte alebo uz :D :lock:
Zamknuté