Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 26 Júl 2014, 21:14



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2115 ]  Predchádzajúca  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 106  Ďalšia

Choď na stránku
Minecraft
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2010
Príspevky: 1342
Bydlisko: Svidník
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Minecraft
nastav skupiny v permission configu


22 Máj 2012, 22:23
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.3.2012
Príspevky: 749
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
skus tam dat najnovsi plugin PERMISIONS. Cez co mas ten server vlastne?


23 Máj 2012, 12:05
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.5.2011
Príspevky: 77
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
server mam cez svoj hosting


24 Máj 2012, 14:40
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.3.2012
Príspevky: 749
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
vytvoreny cez hamachi? Uz ti vlastne idu tie permisie?


25 Máj 2012, 16:08
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.7.2011
Príspevky: 14
Karma: Mínusko
Príspevok Re: Minecraft
http://www.twitch.tv/greysvk
Kamaratov stream, plny failu a hlasek.. Hlavne pre novacikou.. :)


25 Máj 2012, 21:44
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.1.2011
Príspevky: 197
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
caute ludia potrebujem pomoct s minecraft serverom. mam ho cez.bukkit, verzia 1.2.5 a chcel by som to hravat s kamosmi. no a chcel by som tam mat peniaze , neaky plugin na peniaze a plugin Jobs. jobs som si stiahol je to fajn plugin len mi nejako nejde. stiahol som si aj ten plugin Vault bez ktoreho by to neslo. ajtak mi to nejde. som tam admin sa servery bude to cez hamachi. no napriklad odopnem sa a chcem vyskusat ci.Jobs funguju. tak napisem /jobs join Hunter a napise mi ze taky job neexistuje a pritom tak by sa to malo volat. vobec to nejde neviem preco. pozeral som do zlozky plugimov a ani mi nezrobilo precinok pluginu Vaultu cize jak keby mi to server nenacital. to je moj problems jobs a este mi nefunguje Authme plugin na registraciu a este hladam neaky plugin na spawn a home pretoze spawnX mi nejde ani warpoint... prosim ak mi pomozete s tymi peniazkami aby proste boli a stym ako ich zarabat napr. pomocou Jobs alebo alebo iba jednoduchym zabijanim priser (mobbounty som raz skusal a tiez nesiel) dik dopredu


02 Jún 2012, 17:25
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.2006
Príspevky: 1234
Bydlisko: Martin/BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: Minecraft
Pokiaľ by si dobre hľadal návody nájdeš.
Máš admin práva na serveri? /OP tvoje_meno (ak to nezmenili, ja som to naposledy robil pred pol rokom)
Máš dobre nastavené permissions?
K Jobs treba aj nejaký economy plugin s peniazmi. Ten dúfam máš.
V návode toho pluginu píšu Vault alebo Register. Skús ten druhý.
Čo si pamätám, tak na autentifikáciu bol dobrý XAuth. Neviem či je ešte aktuálny.


02 Jún 2012, 19:32
Profil  ICQ  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.1.2011
Príspevky: 197
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
94jskub dik za odpoved. ako som pisal ja robim server. a tym padom som aj op. economy plugin mam : iConomy. mam naistalovany vault k jobs ale ako som pisal ako keby mi server ho neprijal proste neurobil zlozku ako napriklad pri jobs. permissions viem ze treba menit ale plugin permissions nemam , ja myslim permissions ako tie ktore sa vytvoria potom ked zapnes server s urcitym pluginom. stiahnuty mam aj register tak skusim. pri jobs pisalo ze treba iCony / BOSEconomy. tak neviem ci staci jedno z toho alebo oby dve. pozeral som jedno video ako na jobs a tam jeden mal iba economy. a permissions mal uplne ine nez mam teraz ja. mal tam napisane ze kolko dostanes napriklad za zombiho ked ho zabijes a teraz ja tam take nemam. asi mal inu verziu nez tedajsia 1.2.5... iconomy som nemodifikoval v tych permissions a ako vravim v jobs nemam take permi. ako ten typek na videjku. skusil som sa de-opnut a skusil som sa zamestnat za normal hraca tak ze som najprv skusil /jobs browse a ono mi napisalo ze nemam ziadne joby k dispozicii. tak som skusil /jobs join Hunter pretoze tak sa vola aspon myslim ten ktory ked napr. zabijes zombiho tak ti da penezi a ono mi znova vypisalo ze taky neexistuje :( fakt si neviem rady. a neviem ci poznate showcase plugin na predavanie ale ani ten mi nejde lebo povodny majitel to prestal vyvijat a dal to na starost niekomu inemu tak teraz ten novy tam nedal download link tak som stiahol neako od toho povodneho majitela a podobne ako pri vault mi server nezrobil zlozku kde by boli tie permissions a tak... dik za radu s Xauth skusim potom teraz som na phone a na spawn a home nieco nevies?


02 Jún 2012, 20:00
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.2006
Príspevky: 1234
Bydlisko: Martin/BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: Minecraft
economy plugin určite len jeden. Určite by sa ti bili.
Showcase bol jeden z najlepších shop pluginov ale väčšinou nefungoval, pretože k nemu bol potrebný ešte nejaký plugin(nespomeniem si na názov, išlo o to, že sa niečo ako UI stiahlo aj každému hráčovi). Odvtedy som ho neskúšal, takže s tým moc neporadím.
S home ani spawnom ti neporadím. Ja som s pluginmi nerobil asi pol roka a dnes sú tam úplne iné pluginy ako boli vtedy. Musíš si nájsť nejaký na aktuálnu verziu.


02 Jún 2012, 20:34
Profil  ICQ  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.1.2011
Príspevky: 197
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
94jakub dik za odpovede Jobs som si uz zrobil , stiahol som si config s dev. stranky bukkitu a uz to ide . teraz mi uz len treba ponastavovat xauth ak pojde , rezidenciu a nieco na spawn.. ten spawn je dost dolezity


03 Jún 2012, 10:26
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.3.2012
Príspevky: 749
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
skus essential spawn


05 Jún 2012, 15:09
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.1.2011
Príspevky: 117
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
ahojte. potrebujem pomoc s hrou minecraft. Môj pc je Amd Sempron 2400+ ,128 mb grafikou a 1.5Gb ramkou, problem mam s hrou vtedy keď ju zapnem . Naskočí mi čierna obrazovka a napíše "neodosílet správu" (blablabla toto pozná asi každý :D ) a neviem kde je chyba . Proste zapnem čierna obrazovka a nič . Som už zúfalý . K+ tomu kto to vyrieši.


07 Jún 2012, 17:30
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.2006
Príspevky: 1234
Bydlisko: Martin/BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: Minecraft
Warez alebo originál?

Ak originál, tak skús nanovo nainštalovať. Staršie verzie ti išli? Nejaké mody?


07 Jún 2012, 18:02
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.1.2011
Príspevky: 117
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
warez , žiadne módy , a ani staršie verz. mi nešli


07 Jún 2012, 19:41
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.2006
Príspevky: 1234
Bydlisko: Martin/BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: Minecraft
Tak potom viď. pravidlá :smt006


07 Jún 2012, 19:54
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.8.2011
Príspevky: 115
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
Prosim vás...
Nenapísali by ste mi neaky tutorial Zakladne prikazy pre adminov?
Chcel by som hlavne vediet ako vypnut hracovy OP.Za dobri tutorial vád dám :plus:
Dakujem.... :)


08 Jún 2012, 21:24
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.2006
Príspevky: 1234
Bydlisko: Martin/BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: Minecraft
To je taký problém spraviť toto? 5 sekúnd, prvý odkaz.
A väčšina príkazov závisí aj od pluginov. Takže si treba vždy pozrieť permission aj príkazy ku každému pluginu
aby si potom raz neobjavil celý server zničený.


08 Jún 2012, 22:15
Profil  ICQ  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.1.2011
Príspevky: 197
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
pocuvajte nemohli by ste mi prosim najst na bukkite plugin Showcase? ano viem ze je to lahke iba napisat do vyhladavania a je to tam lenze ono mi to nenajde. ak to napisem do googlu tak ten showcase najde len ked otvorim tu stranku s pluginom showcase tak tam pise ze je inactive cize necinny. pisal som na jeden server kde ho maju a som sa ich pytal jak ho nasli pretoze je inactive ze asi im to nepojde a jeden admin namna ze neviem hladat a ze proste keby sa to nedalo najst tak to nepouzivaju s kompatibilnou verziou serveru.


09 Jún 2012, 13:21
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.2006
Príspevky: 1234
Bydlisko: Martin/BA
Karma: Level +3
Príspevok Re: Minecraft
Asi naozaj nevieš hľadať.
Trvalo to 10 sekúnd.


09 Jún 2012, 14:44
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.8.2011
Príspevky: 115
Karma: Level -3
Príspevok Re: Minecraft
Mám problém sťahoval som si na minecrafte Texture Pack.Vsetko slo v pohode dal som ho do minecraftu pomocou MCpatcher2.2.2.Šiel som si ho preskúšať ale zrazu mi to neako blblo block hliny s trávou a block Redstonu. :smt017
A mam minecraft1.2.5
Dakujem........ :smt006


Prílohy:
Poznámka: Kuknite.

10 Jún 2012, 14:45
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2115 ]  Predchádzajúca  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 106  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.303s | 14 Queries | GZIP : On ]