Po poli by zrejme nepresla, nie je to urcene na taky teren a ani nie na tazku vahu. Ma to problem uz s clovekom, ktory ma 80kg, ledva sa to rozbieha a urcite aj spotreba bude vacsia, odhadujem az na take 4 litre na 100km.
hojko napísal:Po poli by zrejme nepresla, nie je to urcene na taky teren a ani nie na tazku vahu. Ma to problem uz s clovekom, ktory ma 80kg, ledva sa to rozbieha a urcite aj spotreba bude vacsia, odhadujem az na take 4 litre na 100km.
takto sa spytam... oplati sa kupit? alebo su to len zbytocne vyhodene prachy?
je to podla mna hlupost...sedis na tom ako na plechovke..vsetci sa na tebe smeju...a ak to papa 3.3 litra?trochu vela...na cestu s tym nesmies, btw: po krajnici by si na tom ist mohol nie? tam zase nema co hladat auto...nahradne diely atd...radsej slusnejsi skutrik
Ja mam okollie dakde ozaj hlboko, zatial som sa nestretol s tym, ze by dakto nato nadaval.. Vsetci si to pochvaluju, na kratke vzdialenosti, po dedine atd je to bomba vec.. Osobne si neviem predstavit, ze byvam v meste a mat to.. Tam to clovek ozaj nevyuzije.. ALe na dedine, juuuj
-TAMY- napísal:Ja mam okollie dakde ozaj hlboko, zatial som sa nestretol s tym, ze by dakto nato nadaval.. Vsetci si to pochvaluju, na kratke vzdialenosti, po dedine atd je to bomba vec.. Osobne si neviem predstavit, ze byvam v meste a mat to.. Tam to clovek ozaj nevyuzije.. ALe na dedine, juuuj
ja chodim dost casto na dedinu mame tam dom tam by to bolo good ale aj v meste ked sa ides kupat a zatial ti zmyzne
Naj je si to okusit na vlastnej kozi.. Ja som teraz nanej objavil "tajnu" vadu.. Plavak v karbiku bol zle nastavny.. moc vela benzinu, ju dusilo, cize pri rozbiehani ledva, ledva.. a potom uz vytekal benzin cez hadicku. No opravil a teraz pridam, skoro ma vykoti z nej, taky tah ma..
mam to uz dlhsiu dobu len teraz mi treba porobit na nej par veci a chcel by som sa spytat ci niekto nevei kde sa da objednat sportovy vyfuk a sportovy filter na tu masinu lebo ja som to nikde nenasiel