a aj kolesa a drobnosti, aby to ladilo
Minibike
u zavolaj www.pocketbike.skSvicak napísal:mam to uz dlhsiu dobu len teraz mi treba porobit na nej par veci a chcel by som sa spytat ci niekto nevei kde sa da objednat sportovy vyfuk a sportovy filter na tu masinu lebo ja som to nikde nenasiel
ja by som zobral tuto zverinku
co myslite kolko to tak moze dat ??
http://www.pocketbike.sk/minichopper.php
co myslite kolko to tak moze dat ??
http://www.pocketbike.sk/minichopper.php
-
-TAMY-
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.youtube.com/results?search=m ... rch=Search
Ako ja mam aspon stipku rozumu a vozimsa maximalne do 9 vecer.. REspektujem aj inych cize tak.. a aj tosa vecsinou vozim po bicnych uliciach, kde niesu domy..
Ako ja mam aspon stipku rozumu a vozimsa maximalne do 9 vecer.. REspektujem aj inych cize tak.. a aj tosa vecsinou vozim po bicnych uliciach, kde niesu domy..
nazdar chlapi nevymeni niekto minibike za BABETU dvojrychlostnu zelenu vo vybornom stave..........zachovala neskriabnuta.... 50ccm............pekne maka.......... niekto pre koho je minibike neprakticky preto lebo na nom nemoze jazdit po beznych cestach a lebo je maly a chce nieco s rovnakym vykonom alebo vacsim vykonom pohodlnejsie a mozes ist na tom kde chces a ziadny poldi ti nic nemozu.
...........BABETA
minibike
Vodicak nepotrebujes, po ceste s minibikom chodit nemozes (iba chodniky, parkoviska atd...) a pokutu mozes dostat. Kamarat ma minibike...isiel po ceste stopli ho fizli a platil pokutu. Proste po ceste s tym chodit nemozes.
Akoze nedalo mi sem nenapisat. Jedno si musite hned uvedomit ze minibike neni motorka ani zdaleka. Podla mna je minibike totalna kravina. Na cestu s tym ist nemozes a po chodniku to je maximalna nezodpovednost. Ja so svojimi 196cm som sa nato chcel napratat ale nejak mi to nevidalo, ale aj tak som pocul a raz aj videl, minibike sa dost nanic ovlada. A to co sa niekto pytal ci ho ta ,,minikrosa,, utiahne po poli tak LoL, ked chces lietat po poli tak si kup na zaciatok nejaku staru 125tku krosu alebo 250 a ohrabavaj polia. A dalsi spominal ze chce minichoppra. Vecsinou si ludia ,,choppriky,, kupuju kvoli pohodovej jazde a nie nato aby sedeli jak na plechovke piva a na plny plyn sli 50.
A ten kto uvazuje o kupe minibike tak ja by som ho dost odhovaral, ako uz bolo spomenute na zaciatok a len tak na jazdenie nejaky ten skutrik. Ten koho bude bavit vozit sa natom tak aj ostane pritom a ten koho bude bavit jazdit tak skoro presedla na nieco ostejsie
A ten kto uvazuje o kupe minibike tak ja by som ho dost odhovaral, ako uz bolo spomenute na zaciatok a len tak na jazdenie nejaky ten skutrik. Ten koho bude bavit vozit sa natom tak aj ostane pritom a ten koho bude bavit jazdit tak skoro presedla na nieco ostejsie
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
CF..no tak trosku ozivim tuto temu.Za mesiac budem mat narodky a velmi rozmyslam o minibike.Chcel by sm hlavne na leto trosku sa vyblaznit a uzit si nieco aspon..kamosi hovorili ze je to haluz lenze niektori zas ze sa to neda ovladat a je to zbytocne vyhadzavnie cashov...len pre info bude mat 16 a mam 181cm...vraj natom jazdit nebudem vediet...
..takze otazka znie mam to kupit alebo to mam nechat a kupit si nieco ine...