Sorgblad napísal:miranda... vyhoda je jej modularnost ,nevyhoda ze je to NAJ nestabilnejsi klient vobec... skratka robill som ju 2 dni vkuse.. isla mi asi tyzden a potom tam padol nejaky zakomponovany plugin... no nenastve to?
' je to NAJ nestabilnejsi klient vobec' ? mozno je to tym, ze si si ju prave robil sam, mozno niektore pluginy spolu nechcu spolupracovat a tak ti pada, ja pouzivam Yaho's miranda pack a ani raz mi miranda nespadla. Mrkni sem > http://mirandakex.cz/zaciname/miranda-p ... t-prehled/
ako to docielit? mam nejaky big muscle ci co pack a chcel by som, aby zobrazovala len kontakty, ktore su online, popr. n/a a pod. off aby neukazovala... dik
alebo ak mas clist_modern tak options -> contact list -> general a tam hned prva moznost hide offline users... inak preco si to nehodil do temy miranda?
Maki napísal:nem double post... ludia skade spolahlivo stiahnem co najnovsi a stable icq+ plugin? bo ujo google sice funguje, ale same blbosti hadze
a este - da sa v mirande spravit icq->jabber transport?
icq>>jabber sa robi na jabber serveroch, ale tusim iba pre nejake specialne ucty a mam pocit, ze su platene. Kasli na to, radsej prehovor ludi na prechod na jabber
A icq plugin odporucam oficialny z miranda-im.org. Ten "vylepseny" aspon u mna nebol velmi stabilny a celkovo to vsetko blblo.
ja by som pre zmenu žiaden pack neodporúčal. Načo si dávať niečo čo nevyužijem? Ja keď som nahodil mirandu, stiahol asi 3 addony ktoré sa mi zdali užitočné a v takej podobe ju mám dodnes
ja len ze ak nevie ako addon nahodit,nastavit a tak je celkom fajn stiahnut pack, zistit co ako funguje a potom si spravit vlastnu mircu s tym co sa mu bude pacit... ja mam mozno addonov kopu ale to je jedno... pack som nikdy nemal ziadny a zijem... zatial
audiotrack napísal:ja by som pre zmenu žiaden pack neodporúčal. Načo si dávať niečo čo nevyužijem? Ja keď som nahodil mirandu, stiahol asi 3 addony ktoré sa mi zdali užitočné a v takej podobe ju mám dodnes
To je znacne nevyhodne, ked ma dany clovek malo skusenosti. Urcite je lepsie stiahnut pack a mat tam par veci naviac, ktore potom moze vyhodit ako zacinat s cistou mirandou. A preco? Pretoze vacsinou kazdy ocakava aspon to, co bolo v icq klientovi a ked tam bude mat skarede okna a funkcie iba na pisanie, tak ho to odradi a navyse bude dalej sirit, ze miranda je blbost.
audiotrack: Urcite pack, pretoze pre bezneho cloveka je Miranda co sa tyka nastavenia dost hardcore. Z packu moze vyhodit to co nepotrebuje, pretoze pluginy popis maju, navyse ku packu byva tiez popis pluginov, co na co sluzi, nehovoriac o podpore (diskusii) k packu. Preto si z velkeho packu dokazes spravit to co potrebujes podla mna skor ako by si to robil z cistej Mirandy.
Odkaz na addons.miranda-im.org:
"We are in the process of restoring the Miranda IM subdomains. We apologize for the downtime and hope to have operations restored shortly."
Kedy myslíte, že to kompletne obnovia? Ja tipujem tak na leto.
Spyx.. ja odhadujem koncom mája, ale začiatkom júna budú mať opäť nejakú poruchu. Subdomény od mirandy sú podľa mňa najviac výpadkové stránky na celom Internete.
Zhadam jeden plugin, ktory by ma oboznamil ze niekto na mna klikol proste ze ide mi napisat alebo pozera na moj status, dufam ze nieco take funguje budem velmi vdacny ak rovno mi date link na ten plugin ....vdaka
SpermoS napísal:Zhadam jeden plugin, ktory by ma oboznamil ze niekto na mna klikol proste ze ide mi napisat alebo pozera na moj status, dufam ze nieco take funguje budem velmi vdacny ak rovno mi date link na ten plugin ....vdaka
nie je to nahodou len v nastaveniach? ked som mal chvilku Mirandu tak mi bezne vypisovalo, ked si niekto cital moj status a nemal som ziadne pluginy...ma to aj QIP a vzhladom k tomu, ze Miranda ma bohatsie nastavenia tak by to mala mat aj ona