Miranda

Informácie o software, ankety...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

Sorgblad napísal:miranda... vyhoda je jej modularnost ,nevyhoda ze je to NAJ nestabilnejsi klient vobec... skratka robill som ju 2 dni vkuse.. isla mi asi tyzden a potom tam padol nejaky zakomponovany plugin... no nenastve to?
' je to NAJ nestabilnejsi klient vobec' ? mozno je to tym, ze si si ju prave robil sam, mozno niektore pluginy spolu nechcu spolupracovat a tak ti pada, ja pouzivam Yaho's miranda pack a ani raz mi miranda nespadla. Mrkni sem > http://mirandakex.cz/zaciname/miranda-p ... t-prehled/

Urcite sa ti niektory pack zapaci.
2Pacaveli
Addict
Addict

Miranda - Zobrazit len online ICQ kontakty

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ako to docielit? mam nejaky big muscle ci co pack a chcel by som, aby zobrazovala len kontakty, ktore su online, popr. n/a a pod. off aby neukazovala... dik :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

;)
Prílohy
Miranda_IM_Pack_02.png
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

alebo ak mas clist_modern tak options -> contact list -> general a tam hned prva moznost hide offline users... inak preco si to nehodil do temy miranda?
Maki
Darca
Darca

nem double post... ludia skade spolahlivo stiahnem co najnovsi a stable icq+ plugin? bo ujo google sice funguje, ale same blbosti hadze

a este - da sa v mirande spravit icq->jabber transport?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:nem double post... ludia skade spolahlivo stiahnem co najnovsi a stable icq+ plugin? bo ujo google sice funguje, ale same blbosti hadze

a este - da sa v mirande spravit icq->jabber transport?
icq>>jabber sa robi na jabber serveroch, ale tusim iba pre nejake specialne ucty a mam pocit, ze su platene. Kasli na to, radsej prehovor ludi na prechod na jabber :)
A icq plugin odporucam oficialny z miranda-im.org. Ten "vylepseny" aspon u mna nebol velmi stabilny a celkovo to vsetko blblo.
Maki
Darca
Darca

120 ludi idem nahovarat - ba... :D

nasiel som nejaky eternity od jarvisa... na miranda.cz pisu ze je fajn tak odtestujeme...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Moja nová, stará mi začala zhadzovať aplikácie, tak som si urobil nový pack :)
Prílohy
f_beznzvum_f519c1f.png
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Prechádzam pomali na Mirandu a chcem sa spýtať ako si ju upravujete ked nejde

Kód: Vybrať všetko

http://addons.miranda-im.org/
trocha lama zatial v tomto.
navody čo su tak všetko odkazuju na tu stranku :?
Maki
Darca
Darca

zozaciatku by som si stiahol nejaky pack... zbehni na miranda.cz/forum a tam sa rozkukaj trosku
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja by som pre zmenu žiaden pack neodporúčal. Načo si dávať niečo čo nevyužijem? Ja keď som nahodil mirandu, stiahol asi 3 addony ktoré sa mi zdali užitočné a v takej podobe ju mám dodnes
Maki
Darca
Darca

ja len ze ak nevie ako addon nahodit,nastavit a tak je celkom fajn stiahnut pack, zistit co ako funguje a potom si spravit vlastnu mircu s tym co sa mu bude pacit... ja mam mozno addonov kopu ale to je jedno... pack som nikdy nemal ziadny a zijem... zatial
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

audiotrack napísal:ja by som pre zmenu žiaden pack neodporúčal. Načo si dávať niečo čo nevyužijem? Ja keď som nahodil mirandu, stiahol asi 3 addony ktoré sa mi zdali užitočné a v takej podobe ju mám dodnes
To je znacne nevyhodne, ked ma dany clovek malo skusenosti. Urcite je lepsie stiahnut pack a mat tam par veci naviac, ktore potom moze vyhodit ako zacinat s cistou mirandou. A preco? Pretoze vacsinou kazdy ocakava aspon to, co bolo v icq klientovi a ked tam bude mat skarede okna a funkcie iba na pisanie, tak ho to odradi a navyse bude dalej sirit, ze miranda je blbost.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vladino001 napísal:Prechádzam pomali na Mirandu a chcem sa spýtať ako si ju upravujete ked nejde

Kód: Vybrať všetko

http://addons.miranda-im.org/
trocha lama zatial v tomto.
navody čo su tak všetko odkazuju na tu stranku :?
odporucam http://miranda-easy.net/, je tam pack ale aj vzhlady, ikonky, pluginy, navody, teda vsetko
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

audiotrack: Urcite pack, pretoze pre bezneho cloveka je Miranda co sa tyka nastavenia dost hardcore. Z packu moze vyhodit to co nepotrebuje, pretoze pluginy popis maju, navyse ku packu byva tiez popis pluginov, co na co sluzi, nehovoriac o podpore (diskusii) k packu. Preto si z velkeho packu dokazes spravit to co potrebujes podla mna skor ako by si to robil z cistej Mirandy.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Odkaz na addons.miranda-im.org:
"We are in the process of restoring the Miranda IM subdomains. We apologize for the downtime and hope to have operations restored shortly."
Kedy myslíte, že to kompletne obnovia? Ja tipujem tak na leto. :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Spyx.. ja odhadujem koncom mája, ale začiatkom júna budú mať opäť nejakú poruchu. Subdomény od mirandy sú podľa mňa najviac výpadkové stránky na celom Internete.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Zhadam jeden plugin, ktory by ma oboznamil ze niekto na mna klikol proste ze ide mi napisat alebo pozera na moj status, dufam ze nieco take funguje budem velmi vdacny ak rovno mi date link na ten plugin ....vdaka
Maki
Darca
Darca

skus whoisreadingmystatus - nejak tak sa volal....
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

SpermoS napísal:Zhadam jeden plugin, ktory by ma oboznamil ze niekto na mna klikol proste ze ide mi napisat alebo pozera na moj status, dufam ze nieco take funguje budem velmi vdacny ak rovno mi date link na ten plugin ....vdaka
nie je to nahodou len v nastaveniach? ked som mal chvilku Mirandu tak mi bezne vypisovalo, ked si niekto cital moj status a nemal som ziadne pluginy...ma to aj QIP a vzhladom k tomu, ze Miranda ma bohatsie nastavenia tak by to mala mat aj ona :wink:
Napísať odpoveď