Tak toto bol zaderHolubar napísal:odblokuj mi karmu, nech ti zoberem
A predpokladam, ze mastermind urobi vsetko preto, aby hojko temu obnovil zo zalohy
a dalej som uz davnejsie zalozil viacero tem ktore boli normalne a zrazu nic temy niesu asi som ich zalozil pred 2 mesiacmi.audiotrack napísal:pretože to bola trápna téma. ak napíšem že hej alebo nie, je to jedno.. nič ti to nedá, nepomôže.. o čom sa tam malo ako diskutovať? nehovorím že som ju zmazal ja, ale podporujem jej zmazanie
diky... dost dlho som ju hladalkinjeril napísal:Tu.
mno chlape... kdesi si písal,že by si chcel na vianoce darček v zmysle polavenia pravidiel, nedávania väzania atd... ja mám nápad! Čo ak by si ty dal darček hojkovy.com a cez vianoce sa tu ani neukazoval alebo aspoň nevymýšlal a nepísal somariny. Občas mi nad tvojimi príspevkami ostane rozum stáť.Explo!D napísal:mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
tu temu som zmazal ja. a podla nasledujucich reakcii vidis ze nie som sam co to povazujem za hovadinu. neviem ako ta mam naucit aby si najprv porozmyslal ci sa da v teme ktoru chces vytvorit o niecom diskutovatExplo!D napísal:mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
hej, chalan, beres svoju pracu moc vazne, mazes kazdu temu, ktora sa ti nepaci or ku ktorej sa neda diskutovat? to by tu uz bola polka tem fuc. bola to normalna otazka a nemyslim si, ze bolo spravne zmazat mi ju.mastermind napísal:tu temu som zmazal ja. a podla nasledujucich reakcii vidis ze nie som sam co to povazujem za hovadinu. neviem ako ta mam naucit aby si najprv porozmyslal ci sa da v teme ktoru chces vytvorit o niecom diskutovat