MMORPG
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
darth_burger
Amateur
A kde je silkroad?
to je dobre MNORPG
je to free mozte si to stiahnut z
Kód: Vybrať všetko
www.silkroadonline.net-
blitzkrieg
Professional
ja som ani nevedel ze nieco take existuje ....darth_burger napísal:A kde je silkroad?to je dobre MNORPG
je to free mozte si to stiahnut z
Kód: Vybrať všetko
www.silkroadonline.net
-
blitzkrieg
Professional
ano ale ak chceš uspeť v pvp na dlhé lakte vo wowku tak jednoznačne musíš mať vlastný Pre made pvp team...ktorý je dobrý dobré zloženie class napriklad wsg musíš mať druida ak chceš vyhrať do 10 minút aj dobrú taktiku či ideš hrať proti pre made alebo proti "pugom"(náhodne pozbieraná parta) v AB zase rozdeliť kto defenduje kto pojde zabrať akú byť vímavý a dávať rozkazy ak si leader alebo sa snažiť a počúvať ak nie si ver je to drina...a zábava
-
pinacolada
Guru wannabe
asi myslel ze ani jedna z moznosti v anketecompleX napísal:co ani jedno ?? asi som nepochopil ....ja neviem teraz sa mi nieco uploaduje z guild wars a mam uz 99% prave teraz ked som to napisalo 16:52 ....a uz sa tesim ..lebo viem ze to je dobra hra
-
blitzkrieg
Professional
mozno je to ..ale to mas asi tak ked nemam co robit ..na nasej "drb*utej" dedine nic nieje ...a jedine co mozem robit je ucit sa a hratpinacolada napísal:asi myslel ze ani jedna z moznosti v anketea ja sa pridavam.hral som wowko na free servri bol som celkom vysoky level aj som mal najlepsiu gildu na servri,ale prestal som s tym.je to najvacsia strata casu na svete
WOW je fakt super hra ale ma svoje nevyhody. Najvascia je ta ze naozaj vela ludi je na tom zavislych. To ze su tam areny dungeony a podobne veci je velmy pekna vec ale pokial clovek nema dobry equip tak toho vela nezmoze. samozrejme ze tam ide aj o skusenoti a o to ze ako ma kto talenty ale ked mas raz t1 a niekto nabehne s t3 tak moc sancu nemas. Problem je v tom ze ked hras nejaku inu hru a das si napr na mesiac pauzu tak ju mozes v pohode hrat potom znova a nemas problem. ked nebudes hrat mesiac WoW-ko tak napr tvoja guilda spravy progres v nejakom raide, budes mat nulove DKP a dalsi mesiac mozes hrat kym zozenies prvu dobru item. mozno trochu prehanam ale toto je hlavny dovod preco som WoW prestal hrat ja..
-
aruN
Professional
uplny suhlas ofiky su drahe na neofikoch nefacha vacsina spellov tak ako by mali,plusy su tie pvpcka,battlegroundy a samozrejme skvele raidykukiak napísal:WoW, najprepracovanejsia hra vsetkych cias..System talentov, hracska zakladna, prepracovane PvP suboje..
Negativa - drahe oficialne servery, nefunkcnost niektorych veci na free serveroch, najvacsia minus - stanete sa zavislym