MMORPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

ktoré MMORPG je lepšie ??

Guild Wars
8
15%
Lineage 2
14
26%
Everguest
1
2%
World of warcraft
30
57%

Celkom hlasov: 53

Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

taka otazka: existuje nejaka MMORPG zasadena do futuro-prostredia? okrem star wars galaxies a samozrejme aby bola free pripadne aby boli nejake neofic. servery
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

asi final fantasy ...ten najnovsi sa mi zda ..ale nie som si na 1oo% isty ze je to free a ze je to MMORPG ..len som o tom niekde cital 8)
darth_burger
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darth_burger »

A kde je silkroad? :o to je dobre MNORPG :cry: je to free mozte si to stiahnut z

Kód: Vybrať všetko

www.silkroadonline.net
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

darth_burger napísal:A kde je silkroad? :o to je dobre MNORPG :cry: je to free mozte si to stiahnut z

Kód: Vybrať všetko

www.silkroadonline.net
ja som ani nevedel ze nieco take existuje ....:) takze sory ze som to nedal do ankety ..aj tak by si bol jediny hlasoval za silkroad ...ako ja som sam hlasoval za Guild Wars :D
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

complex pvp v guild wars sa nechyta na BG vo wowku spravil som grand marshala s warriorom...je to sice uz nuda ku koncu ale niekedy je to fakt sado napriklad Alterac Valley(40na40) je to fakt uz vojna ked pride TBC(datadisk) tak pvp areny 2v2 3v3 5v5 budu fakt maso
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

lenze v GW nejde o to ze sa tam ma byt 40 na 40, GW PVP je zalozene sa vybere skillov a skombinovani 8 ludi do co najviac flexibilneho teamu.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

este tu chyba ze ani jedno :P :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nebel napísal:este tu chyba ze ani jedno :P :D
co ani jedno ?? asi som nepochopil ....ja neviem teraz sa mi nieco uploaduje z guild wars a mam uz 99% prave teraz ked som to napisal :D o 16:52 ....a uz sa tesim ..lebo viem ze to je dobra hra
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

ano ale ak chceš uspeť v pvp na dlhé lakte vo wowku tak jednoznačne musíš mať vlastný Pre made pvp team...ktorý je dobrý dobré zloženie class napriklad wsg musíš mať druida ak chceš vyhrať do 10 minút aj dobrú taktiku či ideš hrať proti pre made alebo proti "pugom"(náhodne pozbieraná parta) v AB zase rozdeliť kto defenduje kto pojde zabrať akú byť vímavý a dávať rozkazy ak si leader alebo sa snažiť a počúvať ak nie si ver je to drina...a zábava
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

podľa mňa WoW...je to dobré online RPG na dlhé chvíle :lol: :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

compleX napísal:co ani jedno ?? asi som nepochopil ....ja neviem teraz sa mi nieco uploaduje z guild wars a mam uz 99% prave teraz ked som to napisal :D o 16:52 ....a uz sa tesim ..lebo viem ze to je dobra hra
asi myslel ze ani jedna z moznosti v ankete :roll: a ja sa pridavam.hral som wowko na free servri bol som celkom vysoky level aj som mal najlepsiu gildu na servri,ale prestal som s tym.je to najvacsia strata casu na svete
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:asi myslel ze ani jedna z moznosti v ankete :roll: a ja sa pridavam.hral som wowko na free servri bol som celkom vysoky level aj som mal najlepsiu gildu na servri,ale prestal som s tym.je to najvacsia strata casu na svete
mozno je to ..ale to mas asi tak ked nemam co robit ..na nasej "drb*utej" dedine nic nieje ...a jedine co mozem robit je ucit sa a hrat :)
hegnest
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hegnest »

WOW je fakt super hra ale ma svoje nevyhody. Najvascia je ta ze naozaj vela ludi je na tom zavislych. To ze su tam areny dungeony a podobne veci je velmy pekna vec ale pokial clovek nema dobry equip tak toho vela nezmoze. samozrejme ze tam ide aj o skusenoti a o to ze ako ma kto talenty ale ked mas raz t1 a niekto nabehne s t3 tak moc sancu nemas. Problem je v tom ze ked hras nejaku inu hru a das si napr na mesiac pauzu tak ju mozes v pohode hrat potom znova a nemas problem. ked nebudes hrat mesiac WoW-ko tak napr tvoja guilda spravy progres v nejakom raide, budes mat nulove DKP a dalsi mesiac mozes hrat kym zozenies prvu dobru item. mozno trochu prehanam ale toto je hlavny dovod preco som WoW prestal hrat ja..
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

kukiak napísal:WoW, najprepracovanejsia hra vsetkych cias..System talentov, hracska zakladna, prepracovane PvP suboje..
Negativa - drahe oficialne servery, nefunkcnost niektorych veci na free serveroch, najvacsia minus - stanete sa zavislym :D
uplny suhlas ofiky su drahe na neofikoch nefacha vacsina spellov tak ako by mali,plusy su tie pvpcka,battlegroundy a samozrejme skvele raidy :P
Napísať odpoveď