Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

MO pomôžte nemám čas a musím to do konca novembra odovzdať
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Fata! ChaoS
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 20:40    Predmet: MO pomôžte nemám čas a musím to do konca novembra odovzdať Odpovedať s citátom  

Takže neskoro som si spomenul, že to musím spraviť a je vtom 6 príkladov ja som už spravil tri a ešte tri treba a nestíham to počítať tak pls ak by sa niekto nudil niektoré vypočítal a napísal mi výsledok ja potom stoho už rýchlo spravím nejaký postup a ja tiež budem počítať ak budem mať čas, ale nemám vždy a čas sa kráti Crying or Very sad

Citácia:
Z9-I-3
Do kružnice s polomerom 2cm je vpísaný pravidelný šesťuholník ABCDEF. Priesečník priamok FE a CD označme M. Vypočítajte dľžku úsečky AM.

Citácia:
Z9-I-6
Ukážte, že číslo

(1 . 2 . 5 . ... . 2003 . 2005) + (2 . 4 . 6 . ... . 2002 . 2004)

je deliteľné číslom 2007 na štvrtú

Citácia:
Z9-I-5
Trojuholník REZ s obsahom 300 cm štvorcových, strenou RE dĺžky 25 cm a stranou ZE dľžky 30 cm sme dvomi priamymi rezmi rozdelili na 3 časti a z týchto častí zložili (bez prekrývania) obdĺžnik. Aké rozmery mohol mať tento obdĺžnik? Nájdite všetky možnosti.

Na okresné pôjdem tak či tak, ale je mi to veľmi dôležité vypočítať, lebo na matiku nás učí riaditeľka a v poslednom dobe som sa "trošku" zhoršil v priemere aj v správaní tak potrebujem unej stýmto reputáciu, lebo nevládzem opravovať tak stýmto by som mal vyladenú matiku. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 20:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Snad tam nie je ziadna chyba. Je to ten prvy priklad.

scan.rar
 Popis:

Stiahnúť
 Názov súboru:  scan.rar
 Veľkosť prílohy:  11.07 kB
 Stiahnutí:  38 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Fata! ChaoS
Star
Star

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 21:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Díky máš moju reputáciu mne to vyšlo tiež tak, ale nebol som si istý, že ten malý trojuholník má vážne také rozmery, ale keď aj tebe vyšlo to tak by to už malo byť tak, ďakujem si fakt super
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 23:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

nemáš v tom druhom náhodou chybu? V prvej zátvorke namiesto dvojky trojka, nie?

Skúsil som trochu, nieje to komplet, lebo sa mi to nechcelo prepisovať z papierov a aj tak som sa v tom už zamotal.. ale aspoň inšpiráciu tam možno nájdeš

edit: bola tam chyba vo vzorci, tu som ti nahral opravené

bla bla.rar
 Popis:

Stiahnúť
 Názov súboru:  bla bla.rar
 Veľkosť prílohy:  5.09 kB
 Stiahnutí:  15 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Fata! ChaoS
Star
Star

PríspevokZaslal: 27 Nov 2006, 20:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej hej mám tam chyba má tam byť trojka už to aj editujem.
A čo sa týka toho príkladu ja som to už skúšal, ale som stým nikam nepohol takže super že ty si stým pohol a ešte aj by si vedel pokračovať, lebo ja by som na taký princíp nikdy neprišiel a ináč jednu vec vtom nechápema to že čo je vtom vzorci ten " ! " ? Rolling Eyes ináč fest dík za snahu ak aj to budem mať tak určite poďakujem s reputáciou
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Nov 2006, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

to je výkričník, a volá sa to "faktoriál". Neviem v ktorej si triede či vieš čo to znamená. 8! znamená 8.7.6.5.4.3.2.1
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Fata! ChaoS
Star
Star

PríspevokZaslal: 27 Nov 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
to je výkričník, a volá sa to "faktoriál". Neviem v ktorej si triede či vieš čo to znamená. 8! znamená 8.7.6.5.4.3.2.1

No bohužial to sme sa ešte nejak neučili som len deviatak na ZŠ a tak asi takým spôsobom to nemôžem odovzdať to by sa divila že čo ja viem, ale ktovie možno sa ešte prekvapí že aký som vzdelaný Laughing
Návrat hore
Fata! ChaoS
Star
Star

PríspevokZaslal: 28 Nov 2006, 18:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Okie takže Z9-I-5 som už vyriešil jedine tú 6 nemám, ale nevadí, no zajtra už musím odovzdať takže už nemusíte riešiť, ale ak esšte dnes niekto stihne 6 tak super, ale aj tak ste mi moc pomohli fest díky
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: