|
| Autor |
Správa |
Aristox Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 196
Zaslal: 26 Feb 2006, 22:58 Predmet: Mobil so Symbianom-rada |
|
|
| Plánujem zakúpiť nejaký telefón s OS Symbian a potrebujem poradiť ,že ktorý sa mi fakt oplatí myslím tým cena/výkon...Za odpovede ďakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3806 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2006, 23:48 Predmet: Re: Mobil so Symbianom-rada |
|
|
| Aristox napísal: |
| Plánujem zakúpiť nejaký telefón s OS Symbian a potrebujem poradiť ,že ktorý sa mi fakt oplatí myslím tým cena/výkon...Za odpovede ďakujem |
hmm no ide o to kolko do toho chces investovat lebo ked mas vela penazi tak sa ti oplati MDA too uz su mobily v pohode aj plnohodnotnou klavesnicou slusny vykon mas tam WM proste parada mozem len odporucit
potom take hmm no SX1 je to celkom dobre mozes si taktovat procak a davat rozne patche prehravat FW bez problemov ... ale zase je to doost kazive a tie tlacidla neviem mne sa to nepacilo
n6630 zatial asi najlepsi phone v pomere cena/vykon mas tam 220mhz procesor co je u mobilov asi najlepsie mas sice iba 65k farieb ale bohate staci mas lepsi vykon ako napr u n70 (pretoze ma silnejsi display niektore veci proste nestaci ... )len zase mas absenciu ze mas na 3G telefone len 1 fotak ale na slovensku velmi 3G nevyuzijes cize je to podla mna super vyber mas S60 symbian 8.1 je na to vela aplikacii a mas stereo reprak
N70 celkom slusne dobry display dobry fotak (velmi dobry by som povedal ) moznost 3G telefonovania, 220mhz procak (ale mensie vysledky v benchmarku ako 6630) pomerne este vela problemov .. (kryt, sw chybicky, ...)
n6600 velmi slusne pre zaciatocnika (ktory zacina so symbianom)
N-Gage / N-gage QD cisto na hry telefonuje sa s tym pomerne zle .. absencia fotaku ...
P900/910 velky dotykovy display nemal som moznost vyskusat ... ale zase je tam UIQ symbian a aplikacie na to sa trosku tazsie zhanaju ako normal Symbian 6,7,8,8.1
komunikatory 9210/9300/9500 slusne ale velmi velke, povacsinou absencia fotaku ... display maa take pomerne zvlastne rozmery ... plnohodnotna klavesnica,...
cize takto asi zhrnutie ak zacinas so symbianom odporucam 6600 or SX1 s tym sa pohras a zistis ci je symbian pre teba to prave
ak chces nieco poriadne 6630, n70, n90, 6680, 6681 ...
samozrejme su tu este dalsie phony so symbianom napr panasonic ... ale nebudem sa tu o tom rozpisovat cize napis cenovu hranicu a ci chces new or z bazaru a potom ti lepsie poradim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aristox Expert

Zaslal: 27 Feb 2006, 0:56 Predmet: |
|
|
| Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3806 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2006, 10:35 Predmet: |
|
|
| Mal by som skôor záujem o používaný mobilný telefón.A z tvojich rád by som asi zakúpil 6600.Samozrejme očakávam od toho prehrávanie filmov,mp3 sem tam sa pohrám a plnohodnotné aplikácie.Mohol by si mi prosím ťa napísať približnú cenu??? |
cena sa pohybuje tak od 5000 po 7000 sk ale mozno zozenies aj lacnejsie na nete niektori predavaju za 5000 a este sa chcu dohodnut cize mozno sa ti podari aj zaa 4k kupit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 1017 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2006, 16:22 Predmet: |
|
|
ako neviem co je na 6600 pre zaciatocnikov - ale aj tak - na mp3 ho nejako super nevyuzijes , sere ma na nom ze sa karta neda vybrat za chodu (do niektorych mt co podporuju len MMC napchas aj SD ale do toch t ked som ju napchl tak ver mi ze som ju len velmi tazko vybral ), display zobrazi niektore fotky krajsie ako D/K750i (mam oskusane), ... ak chces pitaj sa dalej |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aristox Expert

Zaslal: 27 Feb 2006, 16:43 Predmet: |
|
|
| hmm..a co hry aka je podpora?Rozbeham tam hry z N-GAGE? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Feb 2006, 16:52 Predmet: |
|
|
| hmm..a co hry aka je podpora?Rozbeham tam hry z N-GAGE? |
ja som rozbehol vsetko okrem ASPHALT 1 (mozno ASPHALT2 pojde) - akoze to islo ale boli nejake divne farby, no a SIMS som nerozbehol vobec, a inak aj normalne SYMBIANOVE 3D hry su niektore peckove |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

|
Zaslal: 27 Feb 2006, 17:41 Predmet: |
|
|
niektore hry z N-Gage rozbehas niektore nie ... ale su na to softy cez ktore mozes rozbehat aj take ktore niekedy nesli ...
mozes tam nahodit emulator napr na Game Boy Color a hrat stare dobre gameboy hry na mobile a musim povedat ze niektore stoja za to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aristox Expert

Zaslal: 27 Feb 2006, 23:54 Predmet: |
|
|
A ešte ak sa môžem opýtať na filmy???Dá sa na tom čosi pozrieť???Myslím DivX  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pollo Medium Expert

Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 97
Zaslal: 28 Feb 2006, 9:20 Predmet: |
|
|
A ešte ak sa môžem opýtať na filmy???Dá sa na tom čosi pozrieť???Myslím DivX  |
samozrejme, ze aj divx a to pomocou aplikacie SmartMovie |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Feb 2006, 17:19 Predmet: |
|
|
| pollo napísal: |
| samozrejme, ze aj divx a to pomocou aplikacie SmartMovie |
smartmovie je pecka, ale pred tym nez to das do MT tak to muis v PC upravit- smart movie ma dve casti, jedu POCITACOVU a jednu MOBILOVU, v pocitaci si ju upravis a v mobile prehras , inak v mobile zabera asi 1 MB a nieje to freeware |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|