|
| Autor |
Správa |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2706 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 13:52 Predmet: |
|
|
| akurat by som sa mozno tak tvaril ze si pozeram smsky ale pravda je ta ze by ma to ani nezaujimalo. minule mi dala kamaratka cd s dakymi jej fotkami nech jej to poslem na mail adresu, bo nema dobry net.ta ja ani neviem ake fotky som posielal. ja to berem tak, ked ja nikomu nepozeram, tak nech ani mne nikto nepozera. neznasam to |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 799 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
hm tak moja priatelka si pozera obsah mojho mobilu kedy chce a nevadi mi to, takisto ja sa mozem hrabat v jej sms, ale po tom co som si ich par desiatok precital tak som zistil ze mi to nic zvlastne neda, mozno sa tak dozviem co jej vypisovali jej ex  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 23 Sep 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
| S takymto pripadom sa stretol asi len raz kedy mi jedna dala telefon a potom o chvilu zvrieskla jak **** a zobrala mi ho samozrejme som spravy necital, ani necitam sms v cudzich telefonoch lebo ma vobec nezajimaju.Pokial mi dakto pozica telefon tak prezeram funkcie, subory a pod...Samozrejme to naco dnesne caje vyuzivaju telefony je hroza...sa cudujem ze im to rodicia platia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LOLCATS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 1090
Zaslal: 23 Sep 2006, 15:46 Predmet: |
|
|
ja to robim bezne pozor na mna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 668 Bydlisko: RJ45 Karma: 
|
Zaslal: 23 Sep 2006, 19:18 Predmet: |
|
|
Lasovať? To čítam, počujem, vidím, dotýkam sa prvý krát teraz na tomto fóre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rafmartin Amateur

Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 32
Zaslal: 02 Nov 2006, 10:02 Predmet: Re: Mobil |
|
|
| Lulu11a napísal: |
| Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata :/ |
Nevidim v tom zmysel, niekomu sa hrabat v mobile. Treba respektovat sukromie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nebel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.10.2005 Príspevky: 335
Zaslal: 02 Nov 2006, 12:59 Predmet: |
|
|
| braino.swk napísal: |
| neviem mne sa hocikedy stane ze mi kamosky citaju sms alebo kukaju zoznam, mne to nejak neprekaza... |
detto cely mobil mi precesu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 13:03 Predmet: |
|
|
| Takéto veci nerobím, je to blbosť, a za druhé väčšina ľudí (vrátane mňa) má všetko zaheslované alebo ľudí v zozname pod prezývkami, pod akými ich pozná. Čiže ak by aj niekto pozeral tak z toho nevýjde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 13:12 Predmet: Re: Mobil |
|
|
| Lulu11a napísal: |
| Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata :/ |
Zamna nech si lasuje, len nech mi nic potrebne nezmeni/nevymaze.. Ja by som to casom urobil tiez.. Nemali by sme pred sebou tajomstva, aspon by sme sa snazili nemat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Medium Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 1001
Zaslal: 02 Nov 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| S takymto pripadom sa stretol asi len raz kedy mi jedna dala telefon a potom o chvilu zvrieskla jak **** a zobrala mi ho samozrejme som spravy necital, ani necitam sms v cudzich telefonoch lebo ma vobec nezajimaju.Pokial mi dakto pozica telefon tak prezeram funkcie, subory a pod...Samozrejme to naco dnesne caje vyuzivaju telefony je hroza...sa cudujem ze im to rodicia platia... |
ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:00 Predmet: |
|
|
| vždy keď si niečo idem pozrieť v telefóne (robím to ale veeeeľmi zriedkavo) si poviem, že nech tam nájdem hocičo taxom to vidieť nemal a že si to mám nechať len pre seba a nič s tým nerobiť ani to nikde nepoužiť. ale fakt už to nerobím, a to najmä partnerovi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
wlado_v Light Star

Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 257 Bydlisko: P-city Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:19 Predmet: |
|
|
| ShepDog napísal: |
mne to osobne nevadi ked mi frajerka zobere mob a cita si smsky nemam sa za co hambit ale ked ja jej kuknem do mobilu tak tam ma veci len odo mna, hej pisu jej aj ostatny smsky ale mne je jedno co tam je hlavne ze ma moc lubka a ce byt somnou ) |
je rozdiel frajerka a cudzia osoba...urcite by mi to vadilo!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
ezechiel88 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 530 Bydlisko: Santove sane Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:22 Predmet: |
|
|
Chlapec ak to vie tak sisi to pekne posral bo je to skoro akoby si ju kontroloval a to dost bab nema rada  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skerka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 79 Bydlisko: blizko nitry Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 19:20 Predmet: |
|
|
no tak mna to stve a velmi!moj frajer to robi stale a nielen mne...ale uz som si zvykla tak mi to necadi!ale ked sa lasuje v kamoskinom mobile mam chut strielat!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
| skerka napísal: |
no tak mna to stve a velmi!moj frajer to robi stale a nielen mne...ale uz som si zvykla tak mi to necadi!ale ked sa lasuje v kamoskinom mobile mam chut strielat!  |
V kamoskinom ? Preboha.. Tak to uz na moj vkus prekracuje hranicu.. Robi to moc casto ?
Inac registrujem trosku priliv bab na tomto fore, to sa mi paci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|