Mobil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

akurat by som sa mozno tak tvaril ze si pozeram smsky ale pravda je ta ze by ma to ani nezaujimalo. minule mi dala kamaratka cd s dakymi jej fotkami nech jej to poslem na mail adresu, bo nema dobry net.ta ja ani neviem ake fotky som posielal. ja to berem tak, ked ja nikomu nepozeram, tak nech ani mne nikto nepozera. neznasam to
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

hm tak moja priatelka si pozera obsah mojho mobilu kedy chce a nevadi mi to, takisto ja sa mozem hrabat v jej sms, ale po tom co som si ich par desiatok precital tak som zistil ze mi to nic zvlastne neda, mozno sa tak dozviem co jej vypisovali jej ex :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

S takymto pripadom sa stretol asi len raz kedy mi jedna dala telefon a potom o chvilu zvrieskla jak **** a zobrala mi ho samozrejme som spravy necital, ani necitam sms v cudzich telefonoch lebo ma vobec nezajimaju.Pokial mi dakto pozica telefon tak prezeram funkcie, subory a pod...Samozrejme to naco dnesne caje vyuzivaju telefony je hroza...sa cudujem ze im to rodicia platia...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

ja to robim bezne :lol: pozor na mna :D
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Lasovať? To čítam, počujem, vidím, dotýkam sa prvý krát teraz na tomto fóre :lol:
Rafmartin
Amateur
Amateur

Re: Mobil

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Lulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata :/
Nevidim v tom zmysel, niekomu sa hrabat v mobile. Treba respektovat sukromie.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

braino.swk napísal:neviem mne sa hocikedy stane ze mi kamosky citaju sms alebo kukaju zoznam, mne to nejak neprekaza...
detto cely mobil mi precesu :D
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Takéto veci nerobím, je to blbosť, a za druhé väčšina ľudí (vrátane mňa) má všetko zaheslované alebo ľudí v zozname pod prezývkami, pod akými ich pozná. Čiže ak by aj niekto pozeral tak z toho nevýjde.
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Mobil

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Lulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata :/
Zamna nech si lasuje, len nech mi nic potrebne nezmeni/nevymaze.. Ja by som to casom urobil tiez.. Nemali by sme pred sebou tajomstva, aspon by sme sa snazili nemat :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sheep napísal:S takymto pripadom sa stretol asi len raz kedy mi jedna dala telefon a potom o chvilu zvrieskla jak **** a zobrala mi ho samozrejme som spravy necital, ani necitam sms v cudzich telefonoch lebo ma vobec nezajimaju.Pokial mi dakto pozica telefon tak prezeram funkcie, subory a pod...Samozrejme to naco dnesne caje vyuzivaju telefony je hroza...sa cudujem ze im to rodicia platia...
ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky" :cry:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

vždy keď si niečo idem pozrieť v telefóne (robím to ale veeeeľmi zriedkavo) si poviem, že nech tam nájdem hocičo taxom to vidieť nemal a že si to mám nechať len pre seba a nič s tým nerobiť ani to nikde nepoužiť. ale fakt už to nerobím, a to najmä partnerovi...
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

ShepDog napísal:mne to osobne nevadi ked mi frajerka zobere mob a cita si smsky nemam sa za co hambit :) ale ked ja jej kuknem do mobilu tak tam ma veci len odo mna, hej pisu jej aj ostatny smsky ale mne je jedno co tam je hlavne ze ma moc lubka a ce byt somnou :o)
je rozdiel frajerka a cudzia osoba...urcite by mi to vadilo!!!
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Chlapec ak to vie tak sisi to pekne posral :twisted: bo je to skoro akoby si ju kontroloval a to dost bab nema rada :wink:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

no tak mna to stve a velmi!moj frajer to robi stale a nielen mne...ale uz som si zvykla tak mi to necadi!ale ked sa lasuje v kamoskinom mobile mam chut strielat! :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

skerka napísal:no tak mna to stve a velmi!moj frajer to robi stale a nielen mne...ale uz som si zvykla tak mi to necadi!ale ked sa lasuje v kamoskinom mobile mam chut strielat! :)
V kamoskinom ? Preboha.. Tak to uz na moj vkus prekracuje hranicu.. Robi to moc casto ?

Inac registrujem trosku priliv bab na tomto fore, to sa mi paci :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mne je to vlastne jedno... mam vypnutu schranku odoslanych takze to mam na parku...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

tak aby si niekto prezeral moje súkromie, čísla, správy a poznámky sa mi zdá dosť drzé.... a robieva to aj moja spolužiačka.....
STOP! :!:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky" :cry:
no presne si ma doplnil, este poviem ze ak sa dakto bavi s mojim telefonom tak mi to nevadi, pokial z neho napr. neposiela sms alebo telefonuje bez toho aby som otom vedel, prezriet cisla, smsky, subory alebo sa hrat alebo len tak v nom bludit moze bez problemov mne to nevadi.

btw: telefon co mozno nerad davam do ruky teenegerkam lebo hrozne skrabu po kryte a klavesnici svojimi pazurami :lol:
Te-wei napísal:Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

r4wMUnt34q napísal:V kamoskinom ? Preboha.. Tak to uz na moj vkus prekracuje hranicu.. Robi to moc casto ?

Inac registrujem trosku priliv bab na tomto fore, to sa mi paci :)
hej v kamoskinom...no robi to skoro vzdy ked ma kamoska mobil niekde pri sebe a nevsima si co sa snim deje
Napísať odpoveď