Mobil
no presne si ma doplnil, este poviem ze ak sa dakto bavi s mojim telefonom tak mi to nevadi, pokial z neho napr. neposiela sms alebo telefonuje bez toho aby som otom vedel, prezriet cisla, smsky, subory alebo sa hrat alebo len tak v nom bludit moze bez problemov mne to nevadi.qwerty-xyz napísal:ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky"
btw: telefon co mozno nerad davam do ruky teenegerkam lebo hrozne skrabu po kryte a klavesnici svojimi pazurami
Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.Te-wei napísal:Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Utajovanie? Si robíš srandu,nie? A čo je utajovanie? Že niekomu nechcem ukázať/povedať niečo čo sa ho ani netýka?Sheep napísal:Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.
A deje! pretože je to moje súkromie, či už sms, mail, alebo dopis a druhá vec je tá, že ten čo mi to píše, to píše mne a nie mojim kamarátom, či frajerkám. Ja by som si teda nedovolil hrabať sa v telefone svojim kamarátom a ani frajerke a teda si neželám, aby to robili oni mne!
A tajnostkár som tiež neni, len si chránim svoje súkromie.
-
xXPAINKILLERXx
Star
ak mi niekto dá strážiť telefón, ani ma nenapadne sa v ňom hrabať... je to narušenie sukromia...iné je ked sa spýtam a ta dotyčna osoba s tym suhlasi.. ja nemam problem s tym ked dobrym kamošom dam mobil a predo mnou si pozeraju čo v ňom mam...ale to fakt len dobrym kamošom..
P.S.: chalani, ja viem čo je security code
P.S.: chalani, ja viem čo je security code
-
JohnFrusciante
Star
-
dexter7007
Zablokovaný
Ak sa jedna partnerku nevidim dôvod prečo by som pred nou mal tajiť svoje kontakty, nech si ich prezrie ak ju to zaujima...taky istý prístup čakám aj ja od nej. Partnery by k sebe mali byť otvorení - to akože vy to potom nazývate vztah hej? Ani hodinku by som nechcel žiť s človekom ktorému neverim
a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia
a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia