Mobil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mne je to vlastne jedno... mam vypnutu schranku odoslanych takze to mam na parku...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

tak aby si niekto prezeral moje súkromie, čísla, správy a poznámky sa mi zdá dosť drzé.... a robieva to aj moja spolužiačka.....
STOP! :!:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:ja na mobile ked dostanem neaky do ruky...tak pozeram takisto po funkciach a nastaveniach...neake sms ma netrapia........a okrem toho nemozem z dievcat ktore dostanu mobil ako N91 alebo 6280 a ked sa spytam ze ci dana holka vie ze tam ma symbian tak na mna pozera ako keby neviem co bolo.......a potom mi odveti NAJDEBILNEJSIU HLASKU-"ja to pouzivam len na telefonovanie a sms-ky" :cry:
no presne si ma doplnil, este poviem ze ak sa dakto bavi s mojim telefonom tak mi to nevadi, pokial z neho napr. neposiela sms alebo telefonuje bez toho aby som otom vedel, prezriet cisla, smsky, subory alebo sa hrat alebo len tak v nom bludit moze bez problemov mne to nevadi.

btw: telefon co mozno nerad davam do ruky teenegerkam lebo hrozne skrabu po kryte a klavesnici svojimi pazurami :lol:
Te-wei napísal:Hrabať sa niekomu v v telefóne považujem za vrchol neslušnosti a hrubé narušenie súkromia bez ohladu na to či je to kamarát, či frajerka! A to,že s nejakou holkou chodím,že ju milujem jej nedáva právo hrabať sa v mojom súkromý, dnes to bude telefón, zajtra maily a dopisy,nie? No houby!!!
Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

r4wMUnt34q napísal:V kamoskinom ? Preboha.. Tak to uz na moj vkus prekracuje hranicu.. Robi to moc casto ?

Inac registrujem trosku priliv bab na tomto fore, to sa mi paci :)
hej v kamoskinom...no robi to skoro vzdy ked ma kamoska mobil niekde pri sebe a nevsima si co sa snim deje
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Sheep napísal:Vies povedal by som ze to je utajovanie a pokial kamos ktoreho poznas napr. 10 rokov ti cita spravy alebo pozera v telefone daco tak sa nic nedeje, v opacnom pripade si tajnostkar a so slusnostou to uz nema nic spolocne.
Utajovanie? Si robíš srandu,nie? A čo je utajovanie? Že niekomu nechcem ukázať/povedať niečo čo sa ho ani netýka?
A deje! pretože je to moje súkromie, či už sms, mail, alebo dopis a druhá vec je tá, že ten čo mi to píše, to píše mne a nie mojim kamarátom, či frajerkám. Ja by som si teda nedovolil hrabať sa v telefone svojim kamarátom a ani frajerke a teda si neželám, aby to robili oni mne!
A tajnostkár som tiež neni, len si chránim svoje súkromie.
moni
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moni »

ja ti poviem takto ja ked je to moj frajer nevadi mi to nech si cita co chce ale kebyze nejaky iba kamarat predsa mam tam osobne veci a to sa nepatri
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Mne by sa nepáčilo keby sa mi niekto hrabal v mobile keď mi ten dotyčný verí tak nemá prečo.Ja by som sa určite priateľovi v mobile nehrabala ved je to jeho sukromie.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Nebudem sa nikdy hrabat v mobile mojej lasky. Na co? Ja jej absolutne verim. Nikomu neverim viacej ako jej. Takze tam nieje co riesit. :)
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

ak mi niekto dá strážiť telefón, ani ma nenapadne sa v ňom hrabať... je to narušenie sukromia...iné je ked sa spýtam a ta dotyčna osoba s tym suhlasi.. ja nemam problem s tym ked dobrym kamošom dam mobil a predo mnou si pozeraju čo v ňom mam...ale to fakt len dobrym kamošom..
P.S.: chalani, ja viem čo je security code :lol:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

hm, ja mam ten isty problem ze kamoši na naštvu že ich mam uloženych pod normalnym menom. nevidim na tom nič zlé..je to moja vec koho si ako uložím
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

určite nie.. ked ti da niekdo daco postrazit v tomto pripade mobil tak ti asi doveruje.. a ne ze ty si budes este pozerat sms.. mna by to osobne strasne nahnevalo... a ked je nasrata tak sa jej necudujem . :!:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja to zasadne NEROBIM!
a keď to niekto spravi mne tak ma naserie. neviem čo koho do toho ako mam ľudi uloženych v mobile a kto mi čo piše. je to moj bordel
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Nerobím to, a keď mi dá niekto postrážiť mobil, tak mu ho postrážim...ale keď to je nejaká pekná kamarátka tak ma celkom láka si pozrieť obsah..tým myslím fotky atd :wink:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mna osobne by to urazilo.....je to zasah do sukromia....ale ine je ked sa spyta.....
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ano, je to dost ubohe pozerat si sms svojho partnera/partnerky a potom akoby nahodou vam povie ukaz mi co si s nim stale pises a potom sa tvari prekvapene, ze co?? a este sa aj urazi. pritom.. ach! skoda slov!
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ak sa jedna partnerku nevidim dôvod prečo by som pred nou mal tajiť svoje kontakty, nech si ich prezrie ak ju to zaujima...taky istý prístup čakám aj ja od nej. Partnery by k sebe mali byť otvorení - to akože vy to potom nazývate vztah hej? Ani hodinku by som nechcel žiť s človekom ktorému neverim :smt018

a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia :x
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nato aby si partnerovi mohol verit tak potrebujes vidiet co ma v mobile?

IMHO ked niekomu veris tak ta absolutne netrapi co ma v mobile - prave preto ze mu veris.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

niekomu to vadí, niekomu zas nie, záleží od typu človeka... napr. ja svojej holke niekedy mrknem do mobilu a aj ona mne a všetko je v poriadku :)
Napísať odpoveď