|
|
|
| Autor |
Správa |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 20 Júl 2008, 12:16 Predmet: |
|
|
| mna osobne by to urazilo.....je to zasah do sukromia....ale ine je ked sa spyta..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 483 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 11:28 Predmet: |
|
|
| ano, je to dost ubohe pozerat si sms svojho partnera/partnerky a potom akoby nahodou vam povie ukaz mi co si s nim stale pises a potom sa tvari prekvapene, ze co?? a este sa aj urazi. pritom.. ach! skoda slov! |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus87 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: do toho ťa je kkt Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 13:21 Predmet: |
|
|
Ak sa jedna partnerku nevidim dôvod prečo by som pred nou mal tajiť svoje kontakty, nech si ich prezrie ak ju to zaujima...taky istý prístup čakám aj ja od nej. Partnery by k sebe mali byť otvorení - to akože vy to potom nazývate vztah hej? Ani hodinku by som nechcel žiť s človekom ktorému neverim
a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1333 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 16:03 Predmet: |
|
|
Nato aby si partnerovi mohol verit tak potrebujes vidiet co ma v mobile?
IMHO ked niekomu veris tak ta absolutne netrapi co ma v mobile - prave preto ze mu veris. |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 378 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2008, 12:40 Predmet: |
|
|
niekomu to vadí, niekomu zas nie, záleží od typu človeka... napr. ja svojej holke niekedy mrknem do mobilu a aj ona mne a všetko je v poriadku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jozinko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 173 Bydlisko: PP, KE-intrak :) Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
Aj ja si hocikedy pozriem mobil mojej holky, aj holka obcas moj, ale vzdy sa opytameô aj ked je jasne ze si dovolime, aspon zo slusnosti sa opytame, poza chrbat je to hlupe,tp sa fakt nerobi. Mozno by som to urobil jedine ak by som mal VZNE podozrenie z nevery a chcel by som sa len uistit, alebo nieco take..
Este ze mne take nehrozi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
1nika-zv1 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2007 Príspevky: 95
Zaslal: 22 Júl 2008, 19:18 Predmet: |
|
|
| mne by tiez vadilo kebyze sa mi niekto prehrabava v mobile,ved su to moje teda toho cloveka sukromne veci:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| ja sice nie som baba, ale rozhodne by som cudzim nedaval hrabat v telefone, respektive kamaratom..jedine priatelke. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nepitolk0 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.03.2008 Príspevky: 190
Zaslal: 01 Aug 2008, 16:12 Predmet: |
|
|
jj ja som tiez na to haklivy ked mi tam "lasuje" opacne pohlavie mam tam hm ako kazdy iny svoje veci do ktorych by som nerad zatahoval inych... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MimKoRn Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.11.2006 Príspevky: 445 Bydlisko: In Music Heaven Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 16:42 Predmet: |
|
|
| Ospravedlň sa. Ale hneď. Priznaj sa aj keď nie si si istý, či o tom vie. TO je taká prasačina šahať do súkromia že až. Ja mám doma poorozhadzované denníky op miestnostiach a nikto mi do toho nekukne, u nás súkromie extra dôležitá vec. Všetci si hovoríme pravdu a blabla, proste šupa fasa a toto by mal každý chápať... A keď si to spravil, tak fakt by si jej to mal povedať a seriózne sa ospravedlniť, áno aj keď si chlap a Tvoje Ego je dôležitejšie, tak aj tak. Ak to povieš a nenecháš si skočiť do reči a nebudeš sa hlavne brániť a zahlodáš ešte k tomu nejakú vtipnú hlášku počas toho (so smrteľne vážnym výrazom v tvári), tak sa rozosmeje (nakoľko po priznaní to vôbec nie je taká dôležitá vec) a potom už len povie OK, kus možno podohovára, popočúvaj a nepozeraj na kozy počas toho a poriešené. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|