Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Mobil
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Holubar
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 10 Dec 2006, 1:49    Predmet: Mobil Odpovedať s citátom  

Konci mi pausal, doteraz som mal nokiu 6610i, uz jej dost zoslabla baterka, rad by som sa pozrel po niecom novsom. Chalani ma dost namotali na Sony Ericsson W810i, celkom sa mi paci, na pausal co pouzivam ho maju za 4 a pol, co dokazem dat dokopy. Je nieco lepsie, co by som za podobne peniaze mohol dostat?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Dec 2006, 22:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

a si orange alebo T-mobile?
pri orange tam je este N6280 ale podla toho naco ten mobil xces....lebo ta nokia nema premakany mp3 player...vies walkman je walkman
a pri T-mobile je to tez N6280 a N6233, Samsung D900
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 15:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

orange, no zistil som, ze ho mozem kupit az v januari, dufam, ze ho este vtedy budu mat. Ten walkman je pre mna velke +, teraz beham s discmanom, uz dlhsie planujem kupit mp3 player, takto by som to eliminoval.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 16:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na co ti bude taky mobil? Vyuzijes ho? Ci len aby si sa mohol pochvalit kamaratom? Radio ma uz vacsina novych mobilov a pokial ide o mp3, tak aj tie sa najdu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pato83
Guru
Guru

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 16:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam už asi dva týždne ten SE W810i, a to čo som počul ked som pustil walkman, tak neviem ale asi žiadny mp3 prehrávač za 3-4 tisic nedokaže, ten zvuk je paradny a ked si pustis skladbu dajme tomu kde využiješ megabass, tak to je sila, nič ine nevnimaš, no skratka je paradny, fotak taktiež je fajn aj ked som z toho nedostal este fotky ake boli v jednej recenzii na mobil.sk. Pisanie sms mi konečne nerobi vrasky na čele, taktiež take detaily, že prejdeš si schrankou prijatých správ, pooznačuješ a naraz vymažeš len tie, take som predtým nepoznal a je to fajn. Maš tam videoDj, kde sa daju celkom fajn veci robit, ak chceš hodim sem z roboty kolegovcov a budeš vediet o čom hovorim, taktiež s fotkami a muzikou sa ddaju tvorit vlastne výtvory na urovni. No a teraz jedina vec ktorá mi fakt vadi na mobile je, že šošovka fotaku nema daky chranič, nejaky vysuvací kryt, aj ked je to vsunute dnu dost, no pre moj pokoj na duši by som tam prijal tu krytku aku mal sagem.

ps: možno je to len taky príznak prechodu zo sagem myx7 na tento, tak to trebars berte z rezervou. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 16:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Na co ti bude taky mobil? Vyuzijes ho? Ci len aby si sa mohol pochvalit kamaratom? Radio ma uz vacsina novych mobilov a pokial ide o mp3, tak aj tie sa najdu.

nikdy som necitil potrebu chvalit sa telefonom, mam ho vzdy niekde v taske s vypnutym zvonenim, neberiem ho so sebou ani do posilky, nehram hry, nepocuvam radio, nefotim.
ci ho vyuzijem?ten walkman iste ano, discman mi momentalne bezi 3 hodiny denne, takze uz nebudem musiet minat peniaze ne baterky a nebude mi trcat kabel z tasky.
Ci aj ine funkcie to neviem, no rad sa necham rozmaznavat komfortom, tak preco nie?Je to investicia na minimalne dva roky a doterajsia skusenost ma presvedcila, ze dalsiu nokiu za korunu si iste nekupim. Preto takato volba
Návrat hore
Matej18
Star
Star

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 18:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

pozri sa poznám takých čo si vezme telefon taký čo je v ponuke najdrahší a využíva to ako 3310 čiže absolútne mu to je na nič ale hlavne že má telefon a je stýl neviem čo chceš takže kup si to čo uznáš za vhodné napr na prehrávanie mp3 stačí aj k750 s w800 softom je to úplne to isté
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 22:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Matej18 napísal:
pozri sa poznám takých čo si vezme telefon taký čo je v ponuke najdrahší a využíva to ako 3310 čiže absolútne mu to je na nič ale hlavne že má telefon a je stýl neviem čo chceš takže kup si to čo uznáš za vhodné napr na prehrávanie mp3 stačí aj k750 s w800 softom je to úplne to isté

k750 nema orange medzi akciovymi
Návrat hore
Saq.utd
Star
Star

Založený: 01.11.2004

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 0:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja ho mam
sak vies holub
a som s nim nad mieru spokojny,mne by bolo jedno co mam za mobil lebo ho pouzivam len na telefonovanie a pisanie sms.kamarat mal pred tym ten starsi typ SE s walkmanom a ked som pocul ten zvuk tak sa rozhodol,ze ked si budem kupovat novy mobil,tak nebudem dlho rozmyslat.este som rozmyslal na Nokiou6280 ale to je taka cihla no. a dalsie velke plus pre mna bolo ze k tomu mam 512 MB kartu.takze tam nadrbem vela hudby a nemusim zo sebou vlacit aj dalsi prehravac.
hlavne ked si to nacpem do usi v autobuse tak mam kvalitny zvuk,rachot starych busov moze ist do boha a navyse mi to zase neje*e na plne pecky,ze kazdy sa na mna kuka ako na magora...
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 0:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar: Tak potom vyuzivas telefon tak ako aj ja - vibracne zvonenie pri volani a sms + hodiny. Obcas kalendar a pripomienky. To je to co vyuzijem. Radsej si zober z akcie nieco male co ti nebude zavadzat a za dva litre si kup maly mp3 prehravac, ktory mozes vyuzivat aj ako usb kluc.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 0:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Holubar: Tak potom vyuzivas telefon tak ako aj ja - vibracne zvonenie pri volani a sms + hodiny. Obcas kalendar a pripomienky. To je to co vyuzijem. Radsej si zober z akcie nieco male co ti nebude zavadzat a za dva litre si kup maly mp3 prehravac, ktory mozes vyuzivat aj ako usb kluc.
ako usb kľúč a mp3 môže predsa využívať aj ten mobil a ak má pamäťovku tak je to úplna náhrada, len s lepšou konektivitou, lebo mp3 player nemá IrDA ani BT Wink neodrázaj ho
Holubár: nenechaj sa ovplivniť lamou čo používa mobil len na sms a zober si to čo ti vyhovuje a kašli na naše mudrovanie Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 1:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack: Lebo ked pride k niekomu, tak ten mobil nestrci do PC, urcite nenosi kabel so sebou a urcite nie vsetci maju citacku kariet. USB kluc/prehravac len strcis a ides.
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 1:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
audiotrack: Lebo ked pride k niekomu, tak ten mobil nestrci do PC, urcite nenosi kabel so sebou a urcite nie vsetci maju citacku kariet. USB kluc/prehravac len strcis a ides.
tak kábel potrebuje aj k mp3 playeru (alebo si má kúpiť nejaký šrot so zabudovaným usb výstupom? načo? ) a ja som myslel tú konektivitu cez IrDA a BT medzi mobilmy. Môže vymieňať mp3 čo s playerom nemôžeš. Ale nejak sme odbočili od témy Embarassed
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 1:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ano, player so vstavanou USB koncovkou. MP3 si potaha z netu a doma si ich da, pripadne si ich tam hodi ako na kluc u niekoho ineho. Netrebuje si to posielat cez pomale IrDA alebo BT, ked to moze spravit pohodlnejsie. Pri Holubarovom pocuvani Korna, Horkyze Slize alebo Staind si nepotrebuje posielat veci od inych, ked ma vsetko doma.
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 1:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja teraz tiez idem kupovat mobil a dost vazne nad tym W810i rozmyslam. mam K700i a je vcelku v pohode. hral som sa aj s tou N6280, ale co ja viem... viac ma oslovil SE. tiez nie som nejky zvlast magor do 3G technologii, ale na telefone vyuzivam 70% funkcii, ci uz radio (ked mam handsfree so sebou), fotak neustale, sms, mms, hodiny, kalendar/pripomienky, budik, internet, mp3, penazenku, kalkulacku, poznamkovy blok, svetlo na fotaku pouzivam ako baterku a to dost casto Very Happy a aby som to uzavrel, ked ma holubar tendenciu vyuzivat more funkcii (co w820i ponuka) tak ako ja, tak je zbytocne kupovat daku blbost za korunu. prestuduj si poriadne ponuku, zamysli sa kolko chces zaplatit a chod do toho. nebudes si po dvoch tyzdnoch buchat hlavu ako ja ked som si v minulosti kupil alcatel namiesto nokie... Laughing

edit:/ este sa vcelku dobre javi N6233, nie je to sice mp3 player, ale je schopny
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: