Mobilny telefon

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

W810 a K800 ak mas prasulky, no teraz ak by si siel na pausal tak k750i mas za par korun...(t-mobile)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kup si N70 a vies ze si si kupil kvalitu.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

dost zalezi aj na tom, kolko xec inwestovat
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Takze na 99% to vyzera na Sony Ericsson. Minut by som chcel do 15 000,- ale nie je to podmienka a asi ani tolko neminiem.
K800 som uz vyradil nadobro. Ten telefon sa mi proste nepaci. N70 tak isto nie, mam odskusane a nie :) N6280 je zaujimava, ale zle sa mi na nej pise. N6233 ma riadne prekvapila a keby ten telefon nebol taky strasne skaredy, tak vezmem asi ten. Na pausal nemozem brat telefon (uz som vzal priatelke SE W300) cize to bude cash no a zapacili sa mi vecka.

Teraz ostava moj vyber na tychto troch telefonoch:

SONY ERICSSON Z610i
Obrázok

SONY ERICSSON W710i
Obrázok

SONY ERICSSON Z710i
Obrázok
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

no ja nevim mne sa tieto vecka moc nepacia... v podstate je ten w710i klasicky model skaredeho v telefonu ale so zbytocnymi funkciami ako tie krokomery a podobne nezmysly (tym chcem povedat cenovo sa asi neoplati za tie peniaze co stoji)

ja by som ti asi poradil radsej pockat na prichod W950i to je skutocne velmi zaujimava hracka.

nekupuj vecko kazdy taky telefon sa skor ci neskor pokazi :) zakony fyziky neoklames
teso
Light Star
Light Star

mathev napísal:no ja nevim mne sa tieto vecka moc nepacia... v podstate je ten w710i klasicky model skaredeho v telefonu ale so zbytocnymi funkciami ako tie krokomery a podobne nezmysly (tym chcem povedat cenovo sa asi neoplati za tie peniaze co stoji)

ja by som ti asi poradil radsej pockat na prichod W950i to je skutocne velmi zaujimava hracka.

nekupuj vecko kazdy taky telefon sa skor ci neskor pokazi :) zakony fyziky neoklames
z nejakeho dovodu zmizol moj posledny prispevok, cize este raz:

s veckami mam velmi dobre skusenosti aj ja, aj moji znami, cize si nemyslim, ze by sa vecku mohlo stat nieco, ako inemu telefonu
to je potom skor rukami a sposobom aky s tym telefonom zaobchadzas
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

ja by som Ti osobne poradil nokia N73 nie 70 ale 73 !!!na stranke mobilmania.sk je to mobil na prvom mieste z 220 mobilov... takze to asi o niecom hovori.. aaa myslim ze ja si ju aj kupim, teda nie ja ale moj fotrik mi ju kupi :) :) :) takze asi tak.. a inac aj ja by som chcel poradit keby ste mali nejake napaday o fonoch tak napiste ze co a jak, lebo presne tento toppic som chcel zalozit... dik fest a poradte mi aky mobil do 17-18 litrov... dik :wink:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ja ti odporucim mp3 playernap. iPod, nejaku nokiu nap 6230, a potom fotak nap. nikon
teso
Light Star
Light Star

jumper napísal:ja ti odporucim mp3 playernap. iPod, nejaku nokiu nap 6230, a potom fotak nap. nikon
iPod je sakra drahy a ja taku kapacitu nepotrebujem, 6230 je zly sen, to naozaj nie, diky a na fotenie mi staci maly telefon aby som spravil priemernu fotku a poslal ju v mms, nepotrebujem zo sebou tahat tehlu v style Nikon :D
Napísať odpoveď