Modelarstvo
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
GIGABYTE
King
V NR nieje len Pemimodel na Pieskovej ale aj Sapeko hore na tržnici...digo napísal:ja som chodil na kruzok modelarstva do skoly... tam sme stavali take lietadielko z balzy... zacal som to robit, ale nvm, pocase ma to nejako prestalo bavit... teda neviem presne, ako mam pokracovat s tou konstrukciou![]()
bol to tusim model mosquita
btw. v Nitre na pieskovej ulici je modelarsky obchod
www.pemimodel.sk
www.sapeko.sk
ked si kupim dobru tlaciaren a budem mat odst casu mozno raz postavam nieco z toho co som "kupil" z internetu. za detskych cias som stavam vacsinou papierove modely, lebo boli neumerne lacnejsie ako plastove a nebolo ich treba farbit.
mozno ked budem mat solidny prijem a nebudem vediet co snim tak zacnem stavat aj "zive" modely
mozno ked budem mat solidny prijem a nebudem vediet co snim tak zacnem stavat aj "zive" modely
-
NumBer_One
Star
aha ja teraz chodim na vychod slovenska pretoze pochadzam s Bardejova a najblizsie letisko je medzi Zborovom a Stebnikom.sme celkom dobra partia tak preto tam .ja este vodicky nemam a som najmladsi z nich ale neberu na to velky ohlad a to si vazim
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 11:24 )
newie mi niekto povedat co je s tatramodelom ?????mam tam objednavku a este mi neprisla
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 11:24 )
newie mi niekto povedat co je s tatramodelom ?????mam tam objednavku a este mi neprisla
no modelarov je tu celkom dost. pripajam sa k vam. stavam aj plastikove a aj RC lietadla. ale to lietanie len tak rekreacne niektory vecer na zahrade.
neviem ci mozem ale pre plastikovych modelarov super forum www.modelforum.cz
neviem ci mozem ale pre plastikovych modelarov super forum www.modelforum.cz
Vyriesil si to nejako? V mojom okoli je dost ludi, co lieta elektro a rad by som vedel ako to riesit, ak by sa vyskytol problemdavidek napísal:newie mi niekto poradit mam striedavy regulator a pri nizkych otackach vynechava....
Inak ja by som sa coskoro mal stat majitelom lietadla Piper J-3 1,8 m s 12,7 ccm motorom a potom budu aerovleky s VSO-10 3m, ak by sa chcel pocas buducej sezony niekto pridat, tak budem len rad