Modelarstvo
aha ja teraz chodim na vychod slovenska pretoze pochadzam s Bardejova a najblizsie letisko je medzi Zborovom a Stebnikom.sme celkom dobra partia tak preto tam .ja este vodicky nemam a som najmladsi z nich ale neberu na to velky ohlad a to si vazim
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 11:24 )
newie mi niekto povedat co je s tatramodelom ?????mam tam objednavku a este mi neprisla
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 11:24 )
newie mi niekto povedat co je s tatramodelom ?????mam tam objednavku a este mi neprisla
no modelarov je tu celkom dost. pripajam sa k vam. stavam aj plastikove a aj RC lietadla. ale to lietanie len tak rekreacne niektory vecer na zahrade.
neviem ci mozem ale pre plastikovych modelarov super forum www.modelforum.cz
neviem ci mozem ale pre plastikovych modelarov super forum www.modelforum.cz
Vyriesil si to nejako? V mojom okoli je dost ludi, co lieta elektro a rad by som vedel ako to riesit, ak by sa vyskytol problemdavidek napísal:newie mi niekto poradit mam striedavy regulator a pri nizkych otackach vynechava....
Inak ja by som sa coskoro mal stat majitelom lietadla Piper J-3 1,8 m s 12,7 ccm motorom a potom budu aerovleky s VSO-10 3m, ak by sa chcel pocas buducej sezony niekto pridat, tak budem len rad
Niedavidek napísal:tak ty mas model za 50tisic??????????????????????????????????
pls neposles foto???a co to je za model.....
Najprv sa musim naucit poriadne lietat a potom mozno prejdem k maketam, zatial staci polomaketa za cca 7000
-
twardykamen
Medium Professional
Ahojte aj ja som modelar mam par mensich modelov do rozpatie 1,8m a jeden vadsi konkretne CAP 232 2m rozpate a pohon Moki 50ccm ...a ktym turbinam ak by si mal model s turbinkov v cene 50 000,-Sk to by bola super cena
za to momentalne asi nekupis ani turbinu ...momentalne na slovensku lieta minimalne jedna delta s turbinovym pohonom a jedna krasna maketa L39 vlani havarovala na modelarskom letisku v Zolnej skoda bol to asi najkrajsi model na Slovensku
......ohladne nejakych modelarskych obchodov odporucam www.hobbycity.com je to v cine ale aj napriek tomu sa to oplati
ceny su tam dobre
-
panther131
Novice
Re: Modelarstvo
Je toto vlákno ešte živé
no nič uvidím či sa niekto ozve
Nechcem sa opakovať no venuje sa tu niekto modelárstvu aktívne
Nechcem sa opakovať no venuje sa tu niekto modelárstvu aktívne
ahojte, aj ja trochu modelujem, len trochu, iba plastické lietadielka, je to taký relax a pohodička
-
panther131
Novice
Asi nevykonávaš žiadne drastické úpravy modeluMiglior napísal:ahojte, aj ja trochu modelujem, len trochu, iba plastické lietadielka, je to taký relax a pohodička
mojou doménou sú papierové modely no občas zlepím aj plasťák
Posledný model lietadlovka Shokaku
Ps:ak by mal niekto zaujem poskytnem mu dalšie fotos
Nafot detailnejsie fotky a hod to sem, viaceri sa pokochame 
-
panther131
Novice
krása