Dieg0 napísal:To ze sa par uzivatelov ako napr. TEST vtiera "nadradenym".
urcite si myslel aj mna vsak ? : D dojimaju ma tie karmy - uz len 208 hlasov a dostanete ma na nulu chlapci good luck
dante ty si nenapravitelny co ? pozeraj aj keby si nasiel jeden jediny priklad co mod spravil zle tak to teraz roztiahnes na tri strany vsak? ty nechces diskutovat ty mas komplexy ..zriad si vlastne forum a rob si co chces . Nepodal si objektivnu kritiku uz len z toho dvovodu ze si neprihladol na to kolko takyto modi spravili pre toto forum
To je sranda ze mi niekto napise ze sa vtieram vedeniu. Keby som mal moznost byt moderatorom, tak si taku temu dam tiez ako dolezitu rovnako ako to spravili uz mozno vsetci administratori alebo moderatori tu na fore a nikto im to nemal za zle, teda az na jedneho adolescenta.
podporujem tuto temu, ako co ze to robite bez naroku na honorar? je to strasna makacka toto, fakt nechcete aspon 50sk na hod cisteho? kazdy by mal mat rovnake podmienky...a pokial nechcete robit moda, kto vas nuti?...urcite by si tu chcelo par ludi zamodovat...
P3Bo napísal:urcite si myslel aj mna vsak ? : D dojimaju ma tie karmy - uz len 208 hlasov a dostanete ma na nulu chlapci good luck
dante ty si nenapravitelny co ? pozeraj aj keby si nasiel jeden jediny priklad co mod spravil zle tak to teraz roztiahnes na tri strany vsak? ty nechces diskutovat ty mas komplexy ..zriad si vlastne forum a rob si co chces . Nepodal si objektivnu kritiku uz len z toho dvovodu ze si neprihladol na to kolko takyto modi spravili pre toto forum
Nie nie Pebo teba mam nahodou celkom rad .A aj si bol ochotny ked mi trebalo pomoct nie ako ostatny.A mam pred tebou aj respekt si fakt jeden z mala tych dobrych
BTW : Aj mne nejake deti davaju dolu karmu .Ech nech sa bavia sice nemam 208 ale uz staci len zhruba 32 a som na nule tak good luck ako pisal Pebo
pershing napísal:podporujem tuto temu, ako co ze to robite bez naroku na honorar? je to strasna makacka toto, fakt nechcete aspon 50sk na hod cisteho? kazdy by mal mat rovnake podmienky...a pokial nechcete robit moda, kto vas nuti?...urcite by si tu chcelo par ludi zamodovat...
ono to je ale tym ze drviva vacsina co by modovat chcela sa stara len o hornu polku fora [napr ja ]a do dolnej by vedela prispiet tak akurat spammom cest vynimkam . Naco to je ?
Pripomienky a návrhy
Napíšte nám, či sa Vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Napisal som, mam na to pravo, preco z toho robite taku vedu?
btw. entrocyt- ako vies ze sa rozkrikujem
P3BO- neboj sa ja som ti K- nedal, entrocyt ti to moze potvrdit
P3Bo napísal:ono to je ale tym ze drviva vacsina co by modovat chcela sa stara len o hornu polku fora [napr ja ]a do dolnej by vedela prispiet tak akurat spammom cest vynimkam . Naco to je ?
pozor, moderovanie nie je o prispivani.. mod je obyčajný user len má nejaké práva navyše. Videl si mňa písať do erotiky? alebo erytrocyta do programka? to je úplne jedno či tam chodí, hlavné je aby udržiaval poriadok. A erytrocyt má mojú plnú podporu. Nie preto že je mod, ale aj keby bol obyčajný user a pustíte sa do neho. Je to férový chalan a fakt sa snaží. Skús si niekedy predstaviť ako by si reagoval ty keby ťa niekto otravuje cez ss, keby ti niekto robí bordel (má na starosti hlavne bývalú erotiku kde bolo neskutočné množstvo bordelu a kvalitne to tam prečistil a zkultúrnil).. A na druhej strane: koľko tém tu admin alebo mod tak priemerne do mesiaca založí? jednú? dve? to ti tak vadí ak bude na pár dni pár krat do roka ako dôležitá nejaká blbosť?
tak toto je najvacsi gol z celej temy
k teme: to, ze si niekto oznaci temu ako dolezitu by som ja osobne nebral ako problem. tiez tie spravy... preco by si ich nemohli citat? ved spravy sa ukladaju do databazy a je jasne, ze kedykolvek si ich moze hojko precitat vsetky. vsetci pisu spravy s vedomim, ze si ich moze ktokolvek z vedenia precitat. mne to nerobi problem. nech si citaj hocikto moje spravy. nic extra sukromne tam nepisem. a karma? kludne by som hodil vypis pre vsetkych userov a vobec by ma to nestvalo. ked si da niekto temu ako dolezitu, tak mozno je to fakt pre dotycneho dolezite. obcas ludi trapia take problemy, ze uplne ziram...
Turtlak ako divam, tak za posledny tyzden bolo poslanych 1936 sprav a to by sa mi citat nechcelo Este by ma zaujimalo kolko kariem bolo za posledny tyzden odovzdanych.
je pravda ze sa kazdy stara o svoju sekciu a obcas kukne do inej a porobi poriadky ale pre mna je mod clovek co mi pomoze [do tej kategorie radim aj zopar dobrych dusi na tomto fore ] v kazdom ohlade , myslel som to tak ze ty co chodia hore sa vacsinou chcu na fore len odbremenit od starosti a vyfiltrovat ak to smiem tak povedat . A modstvo chce len preto aby kus zamachorvalo a stuplo mu ego . Kto by to nebral no ?!
neviem kde si nabral ten pocet sprav... tolko som nedal ani prispevkov ani SS, ani kariem. no ak by ta to zaujimalo, tak za posledny tyzden som poslal 5x k+ a 0x k- i ked je pravda, ze teba do toho dokopy nic (neber v zlom, ale neviem ako to napisat ). no myslim, ze toto je absolutne mimo aj tak od veci temy
turtlak69 napísal:neviem kde si nabral ten pocet sprav... tolko som nedal ani prispevkov ani SS, ani kariem. no ak by ta to zaujimalo, tak za posledny tyzden som poslal 5x k+ a 0x k- i ked je pravda, ze teba do toho dokopy nic (neber v zlom, ale neviem ako to napisat ). no myslim, ze toto je absolutne mimo aj tak od veci temy
Dieg0 napísal:Z toho ze sa vtieras .Fascinuju ma taketo "bitky" a este viacej ma fascinuju karma boje .Ked mi ubuda a pribuda stale karma .Zomrem raz
Dieg0 .... Ser na to ... mal som pocit ze si inteligentny clovek ... ale postupne sa mi ten pocit vytraca ...
To ze ma clovek rovnaky nazor z Moderatorom neznamena ze sa mu vtiera do riti ...
Vadi ti ze on ma dolezitu temu??? Popros mozno ti vyhoveju ....
Alebo vadi ti ze erytrocyt moze mat otvorenu temu z Domacou ulohou ... keby si mal DU na Temu System funkcie Jadroveho Reaktora, Stiepenie atomov atd ... a nemohol by si pouzit internet tiez by ti to nezavreli ...
Hojko a tomas vedia preco maju tych moderatorov co maju ... tak im do toho nepindaj ...
//Holubar ... ehm ... aj keby im niekto liezol do riti tak co ... je to na nich ci ich pustia alebo nie
Shark NX : nazor s moderatormi zdielat môzu (ja ho práve zdielam v prevaznej vacsine s holubarom) ,ale je vidiet kto sa vtiera a kto nie ze Petko
No a mne osobne nevadi ze maju dolezite temy atd sak aj si pozriem to co ja chcem no nie ? No dalsia dobra temicka na spamik ...
Shark to sa inteligencia a humor neda kombinovat?Vies ako sa doma rezem smiechom?Ked mi deticky davaju K-?Ako z tejto temy nemam namierene proti nikomu len si vsimam reakcie.Da sa povedat ze hram za oba tabory .A fakt clovek ktory je zalozeny na humore nemusi byt neinteligentny .
// EDIT : BTW uz len vyckavam na inteligentne typy prispevku ako mi pisal erytro (myslim ze ty prepac ak sa mylim) ze som psychopat ktory sa chcel pokusit o samovrazdu a este nejake somariny sklbil dokopy a urobil zo mna blbca a vsetci ty co sa vtierkaju moderatorom mu to pekne pozrali.A to len preto ze jeden clovek nevie vyjadrit svoju vlastnu odpoved na otazku
// EDIT 2: btw cital som tvoj prispevok este raz a dost ma zarazilo jak na mna utocis pritom som nenapisal nic ohladom tej dolezitej temy iba ze mna by zamkli .Klidek a peace .Ja som kludny clovek mozme vyriesit cez icq
ako niektori tu pisete poriadne kraviny ... to akoze si myslite ze moderovanie je nic ? toto forum si uz co to preskakalo ... myslite si ze ked sem nabehli nejaki ludia a zacali spamovat kto to riesil ? kto mazal tie desiatky postov ktore robili reklamu nejakemu warez foru ktore si vytvorilo 13 rocne decko ? modi a admini ...
citat kazdu stupidnu temu ked je aj ked nie je report ... kontrolovat karmu ak ma nejaky user pocit ze mu bolo ukrivdene ... modi a admini
neviem kto tu pisal ze sa niekto vtiera do zadku moj zlatucky ty si tak otvaraj usta ...
dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...