Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Moderatori- zneuzivanie funkcie
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Holubar
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

na tychto temach milujem tie ritolezecke prispevky, ked si zrazu vela ludi chce splhnut u moderatorov a zacnu ich obhajovat, ako keby sa ich to tykalo

a k teme. Keby som bol admin, tiez si dam moje temy ako dolezite, to je predsa jasne. Ale len im dajte, co sa tu ma kto vyvysovat na druhych Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
Z toho ze sa vtieras Razz.Fascinuju ma taketo "bitky" a este viacej ma fascinuju karma boje Very Happy.Ked mi ubuda a pribuda stale karma Very Happy.Zomrem raz Very Happy
Dieg0 .... Ser na to ... mal som pocit ze si inteligentny clovek ... ale postupne sa mi ten pocit vytraca ...
To ze ma clovek rovnaky nazor z Moderatorom neznamena ze sa mu vtiera do riti ...
Vadi ti ze on ma dolezitu temu??? Popros mozno ti vyhoveju ....
Alebo vadi ti ze erytrocyt moze mat otvorenu temu z Domacou ulohou ... keby si mal DU na Temu System funkcie Jadroveho Reaktora, Stiepenie atomov atd ... a nemohol by si pouzit internet tiez by ti to nezavreli ...

Hojko a tomas vedia preco maju tych moderatorov co maju ... tak im do toho nepindaj ...

//Holubar ... ehm ... aj keby im niekto liezol do riti tak co ... je to na nich ci ich pustia alebo nie Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Joxxo
Professional
Professional

Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shark NX : nazor s moderatormi zdielat môzu (ja ho práve zdielam v prevaznej vacsine s holubarom) ,ale je vidiet kto sa vtiera a kto nie ze Petko Rolling Eyes Laughing
No a mne osobne nevadi ze maju dolezite temy atd sak aj si pozriem to co ja chcem no nie ? No dalsia dobra temicka na spamik ... Smile Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shark to sa inteligencia a humor neda kombinovat?Vies ako sa doma rezem smiechom?Ked mi deticky davaju K-?Ako z tejto temy nemam namierene proti nikomu len si vsimam reakcie.Da sa povedat ze hram za oba tabory Smile.A fakt clovek ktory je zalozeny na humore nemusi byt neinteligentny Wink.

// EDIT : BTW uz len vyckavam na inteligentne typy prispevku ako mi pisal erytro (myslim ze ty prepac ak sa mylim) ze som psychopat ktory sa chcel pokusit o samovrazdu a este nejake somariny sklbil dokopy a urobil zo mna blbca a vsetci ty co sa vtierkaju moderatorom mu to pekne pozrali.A to len preto ze jeden clovek nevie vyjadrit svoju vlastnu odpoved na otazku Razz

// EDIT 2: btw cital som tvoj prispevok este raz a dost ma zarazilo jak na mna utocis pritom som nenapisal nic ohladom tej dolezitej temy iba ze mna by zamkli Razz.Klidek a peace Wink.Ja som kludny clovek mozme vyriesit cez icq Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Založený: 03.10.2004

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako niektori tu pisete poriadne kraviny ... to akoze si myslite ze moderovanie je nic ? toto forum si uz co to preskakalo ... myslite si ze ked sem nabehli nejaki ludia a zacali spamovat kto to riesil ? kto mazal tie desiatky postov ktore robili reklamu nejakemu warez foru ktore si vytvorilo 13 rocne decko ? modi a admini ...
citat kazdu stupidnu temu ked je aj ked nie je report ... kontrolovat karmu ak ma nejaky user pocit ze mu bolo ukrivdene ... modi a admini
neviem kto tu pisal ze sa niekto vtiera do zadku moj zlatucky ty si tak otvaraj usta ...
dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
axXis
Professional
Professional

Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

ob3l1x napísal:
modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
owned Very Happy
Návrat hore
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:36    Predmet: Re: Moderatori- zneuzivanie funkcie Odpovedať s citátom  

Dante3000rpm napísal:

Dalsie- Preco by Kinjerilova tema v bazare o tom ze rozpredava PC zvyraznena, cim sa lisi od inej bazarovej temy?
Lebo, nicim.

Diktovat vedeniu, ako sa ma spravat na sukromnom diskusnom fore? Vidim, citam dobre!?

Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
nevieme
Light Expert
Light Expert

Založený: 30.09.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

ty si tiez dobry, najprv napises toto:
Holubar napísal:
na tychto temach milujem tie ritolezecke prispevky, ked si zrazu vela ludi chce splhnut u moderatorov a zacnu ich obhajovat, ako keby sa ich to tykalo
a potom toto:
Holubar napísal:
Keby som bol admin, tiez si dam moje temy ako dolezite, to je predsa jasne.
AA

mam dost
Návrat hore
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teraz vyjadril hojko asi ako vas moze mat resp nas moze mat niekde.Ale je to pravda chlapi sice som tu pindal ale len aby som sa zabavil.Kym je to sukromne forum tak tu maju ludia "vladnuci" pravo robit co chcu a nezrobime/nezrobice nic.A ako nejak extra ma to netrapi.Ale dakedy by stacilo namiesto zalozenia temy pouzit google a wiki
Návrat hore
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Založený: 21.10.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:

Otazka znie- preco by mala taka blbost ako je to ze entrocytov brat dostal za domacu ulohu odborny opis, co to ma spolocne s tym ze to musi tak zvyraznit ze to je dolezite? Ved je to uplne pritiahnute za vlasy
uplne stacilo kebyze entrocyt napisal a vyhli by sme sa vojne-
Odpoved- takto, bracho ma teraz fofr v skole a hori mu za patami, chcem mu pomoct, staram sa o forum uz dlho a ako protisluzbu od fora som urobil to co som urobil takze tak

Citácia:
dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
sme inteligentni ludia a si myslim ze odpoved preto je dost chaba, keby s tebou takto niekto jednal velmi by si sa nepotesil, a toto ze by som nevedel moderovat forum- naco vytahujes taku blbost? velmi decke mi to pripada, hlavne typ konverzacie a ty by si neurobil toto a tamto a urobil by si to zle.... Laughing
btw. kde mam gramaticku chybu?

///opravena chyba- inteligentni - mn.č.
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0: Písal som to ja. A čo si tým chcel povedať? že to nie je pravda? Dáme dôkaz?
Návrat hore
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
plne suhlasim, aj ked je to radikalny nazor
Návrat hore
axXis
Professional
Professional

Založený: 29.05.2007

Dante3000rpm napísal:
Citácia:

sme inteligentny ludia a si myslim ze odpoved preto je dost chaba, keby s tebou takto niekto jednal velmi by si sa nepotesil, a toto ze by som nevedel moderovat forum- naco vytahujes taku blbost? velmi decke mi to pripada, hlavne typ konverzacie a ty by si neurobil toto a tamto a urobil by si to zle.... Laughing
btw. kde mam gramaticku chybu?
uhadni Very Happy

myslim, ze toto vidko vystihuje celu temu Very Happy
Návrat hore
Enemy22
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 08.07.2007

Dante3000rpm napísal:
nedivil by som sa kebyze tuto temu zamknes a uz vobec by som sa nedivil keby si ju aj vymazal,nech ludia nevidia pravdu
Svata pravda bratu... re5pect... do nich
Návrat hore
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 5 z 8

Prejdi na: