Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Moderatori- zneuzivanie funkcie
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
susenejablko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.10.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

dante, mas velmi vela gramatickych chyb Smile nielen tu co ti poslal...uz neviemkto
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
mi-chau
Guru
Guru

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ano, povstanme, sta-by Slovenske Narodne Povstanie Rolling Eyes !
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

ob3l1x : podľa čítania tvojho postu si kladiem otázku - " zápästia zatiaľ držia pokope ? "

nevieme : veru neviete

ubershit ! názov témy : Moderatori- zneuzivanie funkcie .... posledné dva posty " máš veľmi veľa gramatických chýb " , " Ano, povstanme, sta-by ..blabla "
tak týmto túto tému polroka doje*** úplne
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

[irony]A podľa mňa by nejaký mód mal opäť zneužiť svoje právomoci, zamknúť túto tému ako akt potlačenia revolty a nastoliť na hojko.com totálnu despociu [/irony]

A teraz vážne. Módi / admini / whatever sa tu o to starajú, nič za to nechcú a starajú sa tu o to dobre. Čiže my, ako useri by sme im to mali tolerovať - je to jeden zo základov dobre dungujúceho fóra - obojstranný feedback (useri / vedenie). Bol som už na pár fórach, na ktroých si admini a módi mysleli, že sú majstri vševedúci a fórko je teraz dead.
Ak niekoho moc serie, že on také právomoci nemá, tak nech sa ide sťažovať na lampáreň. Fakt nechápem, ako niekoho môže takéto niečo srať. Mad Prečo? Zo závisti? Pocitu krivdy? Ľudia veď majte rozum...

Dante3000rpm napísal:
nedivil by som sa kebyze tuto temu zamknes a uz vobec by som sa nedivil keby si ju aj vymazal,nech ludia nevidia pravdu
LOL chlape WTF?! Laughing Jakú pravdu? Čo máme 50 roky komunizmu a demagógiu, že tu vyťahuješ takéto slovíčka? Veru ani ja by som sa erytrovi nedivil, keby to tu lockol.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 11 Dec 2007, 23:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dante3000rpm napísal:
entrocyt nic proti tebe nemam, ale maly by sme si tu byt VSETCI rovny
Na to si prisiel ako? Ked niekoho pozves do svojho domu, automaticky ocakavas, ze v nom moze pouzivat vsetko co ty a spravat sa ako keby bol panom domu?

Celkovo si ludia mylia pojmy s dojmami. Maju pocit, ze kedze na forum na pristup kazdy, tak ma kazdy rovnake prava a povinnosti. V skutocnosti existuje niekto, kto ma cele forum pod palcom a ten ma take prava a povinnosti ake si sam urci. Ostatni mozu tuto skutocnost akurat akceptovat, pripadne nepouzivat forum. Nikto tu nikoho na silu nedrzi.

edit: clanok "neznameho autora"

Citácia:
Mít na webu nemoderovanou a necenzurovanou diskusi je prý znakem demokracie, hlásají jedni, a myslí tím, že mají právo na svoji svobodu slova na stránkách, které vlastní někdo jiný. Jak pošetilé. To, co hlásají, není nic jiného než rudý svinský komunismus promíchaný s anarchií.

Řada lidí / hlupců se totiž domnívá, že tím, že "platí za ten internet" jim snad i celý patří. Nedochází jim, že neplatí za "ten internet", ale jen za připojení přes IP protokol do nějaké sítě, což nemá nic společného se soukromým obsahem, který někdo na internetu vytváří, a pod určitými podmínkami jej nabízí ke shlédnutí.

Webová stránka je jako pozvání na prohlídku do soukromého domu. Jen ignorant si může myslet, že při takové prohlídce si může dělat co chce, zbourat bez svolení majitele koupelnu a postavit místo ní masturbační lesbo-studio, případně rozhodovat o tom, jak bude vymalováno v ložnici, a které typy vibrátorů budou uschovány v nočním stolku.

Pokud na nějakých stránkách jejich majitel dovolí dělat si návštěvám cokoliv, dopadne to katastrofálně, viz smutný pohled na špínu na Novinky.cz.

Diskuse přináší na web špínu a idiocii, protože lidé se, ve falešném pocitu anonymity, chovají jako sprostá a zlá zvířata, odreagovávají si (a dále rozvíjejí a pěstují) svoje negativní emoce. Nejsem psycholog, ale toto jejich jednání se dle mého názoru posléze přenáší i do reálného života, protože stav, kdy se člověk internetový chová jako kur*a začne chápat jako normu, a chová se tak i pokud není anonymní.
Idiot

Internet prostě dělá z lidí idioty, a jeho dlouhodobé používání vede k tomu, že tato idiocie se propaguje i do normálního života. Čím více "demokratického" internetu, tím více idiotů v reálném světě.

Některé pokrokové weby proti tomu bojují, nejlépe tak, že nezavedou diskusi vůbec (třeba New York Times), čímž efektivně zamezí tvorbě a rozvoji nových idiotů, popřípadě tím, že komentáře špíny efektivně a brutálně moderují. Problém je, že idiotů je moc, je to silná masa, a mají určitou sílu. Úspěch některých webů je bohužel založen právě na poskytování služeb pro idioty a na diskusi mezi idioty stojí a padají, a nemohou si tak dovolit "demokracii" příliš omezovat. Zkrachovali by.

Myslím, že je na čase diskusi na internetu zakázat zákonem. Tržní prostředí to zjevně není schopno vyřešit, seriózní weby (ty bez diskuse) jsou ve stále menším a menším počtu, a pěstovat si díky anonymním diskusím další idioty není možné. Země, která takovýto zákon první zavede se stane zámožnou a bohatou velmocí, její obyvatelé přestanou ze dne na den hloupnout. Bude nutné znovu zřídit Ministerstvo informatiky, a instalace diskusních fór jako je phpBB, PunBB či IP.Board bude podléhat velice mastné licenci. Idiotů je v každé společnosti majorita, a není dále možné, aby jejich hlas byl na internetu slyšet jako téměř jediný.

Zakaž diskusi, zachráníš planetu!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Založený: 21.10.2007

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ok dobre budem to akceptovat, tvoja stvrt, tvoje pravidla
Ukoncime tuto hadku, odvazil som sa napisat to co som mal na srdci, chcel som odpoved a dostal som ju.
toť vše
BTW- idem si asi teraz napisat diktat, nezaskodilo by Smile
Návrat hore
Enemy22
Light Expert
Light Expert

Založený: 08.07.2007

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kurňa... príliš odbočujete od témy... nezaškodilo by prečítať si názov témy ešte raz...
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Enemy22 > Neodobocujeme. Moderatori robia to co adminom nevadi a to co mi dovolia. To, ze obycajny user nedokaze prehltnut, ze im dovolia viacej ako im, nie je nikoho problem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Enemy22 napísal:
Kurňa... príliš odbočujete od témy... nezaškodilo by prečítať si názov témy ešte raz...
A čo si tu ty? Inšpektor dpc? Very Happy Myslím, že keby si si prečítal tému celú zistil by si, že všetko už vysvetlené bolo a myslím že v dostatočnej miere. A vážne vyslovujem neskrývaný úžas nad tým, že táto diskusia má až 6 strán...
Návrat hore
k6
VIP
VIP

Založený: 25.01.2006

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing Jaky flame pre blbost Very Happy V kazdej spolocnosti su urciti jedinci nadradeni a je to tak spravne. Je to proste odmena za ich obetavost atd. Nechapem fakt o co vam ide. Ja na ich mieste robim to iste. Keby sa to dialo nonstop, nepoviem pol slova. Ale takto mi to pride fakt smiesne.
Návrat hore
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dante3000rpm napísal:
Ok dobre budem to akceptovat, tvoja stvrt, tvoje pravidla
Ukoncime tuto hadku, odvazil som sa napisat to co som mal na srdci, chcel som odpoved a dostal som ju.
toť vše
BTW- idem si asi teraz napisat diktat, nezaskodilo by Smile
Nic v zlom pred hodinkou by si vrazdil teraz ti to je uz jedno , ako ... skor mi to pripada ze sa len stalo to co kazdy cakal .. zviditelnil si sa si spokojny a musis ist spat bo mamka na teba krici...njn dalsi velky user pribudol
Dante3000rpm napísal:
..., daj ICQ Wink
Hehe a potom ze kto je kreten, skus vedla ss AA
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Založený: 21.10.2007

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Nic v zlom pred hodinkou by si vrazdil teraz ti to je uz jedno , ako ... skor mi to pripada ze sa len stalo to co kazdy cakal .. zviditelnil si sa si spokojny a musis ist spat bo mamka na teba krici...njn dalsi velky user pribudol
ty si kreten Laughing ja sa tu snazim ukoncit hadku a spam a ty tu takto?
ano strasne som sa zviditelnil, hlavne tym ze som proti sebe postval polku fora Wink , a nemusim ist spat, ak chces dokaz mozme pokecat este, daj ICQ (myslel som to zo srandy) Wink

mal by som skusi t skor vedla mailu nie? btw. este nieco P3Bo? Laughing
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dante3000rpm: čo sa týka toho tvojho prvotného problému, shark_nx a axXis problém môjho brata už vyriešili. Namiesto zbytočných kecov oničom niečo našli a pomohli. A aj takto vieme, ktorý user je ako pre fórum prospešný a tým pádom si ho aj o niečo viac vážme. Inak téma keďže je vyriešená patrí medzi normálne, už nie je dôležitá, dôležitosť jej vyriešením pominula.
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

jaaaaaj srandy kopec. Very Happy
ini srandisti tu chodia. Vraj vsetci su si rovni... muhahaha, nie je to tak ani na fore ani v realnom svete, skratka nikde. Ak sa niekomu nepaci to, ze si tu da mod temu ako dolezitu, co by povedal na to, keby zistil ze mod moze dat ban niekomu len preto ze sa mu nepaci.
napr mne sa nepaci avatar usera dieg0. tak mu mozem dat ban. To je spravodlivost co? Smile
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 12 Dec 2007, 0:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dante3000rpm: Povodne sa mi ani nechcelo reagovat na tuto temu, pretoze som to povazoval za zbytocne ale ako som si to cele precital, tak sa nemozem ubranit dojmu, ze mas z niecoho komplex. Mam taky pocit, ze tym komplexom je karma a to, ze ti dal niekto bezdovodne minusko, pripadne sa pod to minusko nepodpisal. Ja som ti dal teraz jedno a aby si ti tvoj komplex zjednodusil, tak som sa pod to aj podpisal. Pokial ide o temy dolezite a podobne, tak sa tu davaju od sameho zaciatku, cize tri a pol roka sa to robi a zatial to, ak si dobre pamatam, nevadilo nikomu okrem teba. Je mi jasne, ze sa vzdy najde niekto komu sa nieco pacit nebude, napokon sa vyhoviet vsetkym neda, ale podla mna riesis uplne hluposti a len si potrebujes rypnut. Myslim, ze za to, co tu moderatori a administratori robia maju pravo na par dni si oznacit temu ako dolezita, napokon tato tema nikomu prekazat nemoze a ani ziadnym sposobom nikoho neobmedzuje.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 6 z 8

Prejdi na: