|
| Autor |
Správa |
Dante3000rpm Medium Star

Stav:  Založený: 21.10.2007 Príspevky: 341
Zaslal: 12 Dec 2007, 0:26 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Myslim, ze za to, co tu moderatori a administratori robia maju pravo na par dni si oznacit temu ako dolezita |
ok sak tym to hasne |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 0:27 Predmet: |
|
|
srry za spam, ale neda mi... napadla ma taka teoria
DOLEZITA tema je taka tema, ktoru povazuju za dolezitu modi a admini, pripadne ich nejaky user poprosil a oni vyhoveli a oznacili temu ako dolezitu...kedze erytro povazoval jeho problem za dolezity, dal to ako dolezitu temu, tym padom sa problem rychlejsie vyriesil, dolezitost temy sa vymazala a vznikol novy flame... ludia si pospamovali ponadavali na seba navzajom, vznikla 6 stranova tema, na ktorej sa da celkom zasmiat a pekny den je za nami...
ja by som navrhoval lock...myslim ze je nas takych vela...lebo sa tu budu riesit dalsie 2 strany ze "tym to hasne" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7991 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 0:37 Predmet: |
|
|
dakujem za zabitie 15-tich minut citania tejto temy... ked bola napisana videl som ju ako prvy... no ale ked som ju zbadal druhy krat uz tu bolo 6 stran celkom sranda.. bavi ma citat taketo somariny.. len tak dalej |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 1:03 Predmet: |
|
|
susenejablko: Dobra teoria, hadam aj dost pravdiva. Ale to, co sa zamkne, tak o tom ty nerozhodujes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 12 Dec 2007, 8:19 Predmet: |
|
|
dolezite ale je, ze som sa dnes rano paradne vysral  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uNreal_saTch^ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 938 Bydlisko: Sereď [23] Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 8:45 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
dolezite ale je, ze som sa dnes rano paradne vysral  |
ownage!!!
k teme...keby mal kazdy rovnake prava -----> anarchia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1371
Zaslal: 12 Dec 2007, 10:00 Predmet: |
|
|
| Erytro reagoval osm na to ze nevies rozukmne odpovedat na otazku a preto vytahujes proti mne uplne hluposti chapes ma?A nikdy neodpovedas priamo na otazku ... ako male dieta |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2750
Zaslal: 12 Dec 2007, 10:05 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| Erytro reagoval osm na to ze nevies rozukmne odpovedat na otazku a preto vytahujes proti mne uplne hluposti chapes ma?A nikdy neodpovedas priamo na otazku ... ako male dieta |
trefa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 10:24 Predmet: |
|
|
| btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3766 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 12:43 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| btw. myslim si ze dokazom toho ze tu ma user dost velke pravo je aj to, ze tu existuje takato tema. Na fore demonoidu, torrentleechu, alebo inych vacsich komunitnych forach by sa obdobny clanok udrzal tak do 5 minut, potom by bez stopy zmizli vsetky prispevky zo vsetkych tem od daneho uzivatela + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho a forum by ficalo dalej, za par hodin by to komnuita rozdychala a ani by nevedeli ze tam niekto niekedy chybal... |
presne tak ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 12 Dec 2007, 12:59 Predmet: |
|
|
Navrhujem spisat neaku listinu toho, co mozme a co nemozme robit na fore. Podujme sa niekto?
//V pripade detailov treba posla SS/PM/KSS/DPC/KKT/STFU/OMG/LOL/FCKU. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 13:23 Predmet: |
|
|
| kinjeril: Mozeme vsetko. Nemozeme davat temy ako dolezite. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1371
Zaslal: 12 Dec 2007, 13:37 Predmet: |
|
|
uplink > Suhlasim s tebou.Asi ako s jedinym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1736 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 15:52 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| + jeho dozivotny bann na iPcku a zmazanie profilu z povrchnu zemskeho |
No pri dynamickej Ip by ste si tým veľa nepomohli A tak by mohol ten daný sa registrovať a registrovať a spamovať kým by ho to bavilo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2007, 15:54 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
No pri dynamickej Ip by ste si tým veľa nepomohli A tak by mohol ten daný sa registrovať a registrovať a spamovať kým by ho to bavilo.. |
tak sa to vyrieis na rusky sposob a da sa bann na iSP druhe dvoj/trojcisile  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|