Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Modra ziara (Mokra ciara)
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pan cibula
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 01.06.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 10:19    Predmet: Modra ziara (Mokra ciara) Odpovedať s citátom  

uffff...prave som s nehoraznym prekonavanim sa dopozeral v telke jeho klip a kladiem si otazku:"ako toto moze niekto pocuvat,pozerat alebo nebodaj kupit si????"...ja neviem, mozno ja som uuuplne "out" a teraz je "in" rap kde sa hra na najvacsiu ameriku a ani nevie co to rozprava...len by som bol zvedavy ci existuje aspon jeden clovek co saa pri pozreti klipu alebo vypocuti pesnicky nepogrca...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
schw33k
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 12:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

tebe sa nepaci ten spickovy reper s tym vymakanym telom a pekovou hudbou Crying or Very sad Hehe
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 14:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale tiez sa hovori ze IMIDZ JE NANIC Laughing

a si myslim ze urcite si to niekto kupi lebo na charitu by sa prispievat malo Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 14:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja si zase kladiem otazku ako je mozne, ze tento UMELEC vobec niekomu stoji za zalozenie temy...

PS: ... samozrejme odhliadnuc od mnozstva inych, nepochybne "zaujimavych" tem na tomto fore.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Riuška:-)
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.06.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 15:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

ty vole on byva v tom istom meste kde ja(šaľa) minule si idem po chodniku a nieco tam strasne zacalo smrdet..pozrem pred seba 30 metrou predomnou adamko Loprette... Laughing ked isiel okolo mna tak som musela zist z chodnika...bo sa nezmestil Laughing boze to je ch.j Laughing Laughing Laughing
Návrat hore
Dead_Warrior
Professional
Professional

Založený: 20.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 16:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lol on je zo Sale? ja som si myslel ze z Kosic Laughing Inak takyto trapko si ani nezasluzi aby niekto o nom daco pisal je ot len mrhanie casom a slovami Rolling Eyes Ja ked ho vidim na MB tak okamzite prepinam na iny kanal (uz mam vyvynuty dobry reflex nato) Razz

A by ma tak zaujimalo kto moze byt tak debilny a posielat mu hlasy? Ale na druhej strane mu tie hlasy posielaju najme preto aby sa na nom z chuti pobavili a on si mysli aky je oblubeny ked mu hraju klipy Laughing
Návrat hore
pan cibula
Amateur
Amateur

Založený: 01.06.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 22:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

ved jak vecko povedal: "pozdravuj maminu co za teba posiela esemesky"...
Návrat hore
Stilo
Star
Star

Stav: Prihlásený
Založený: 25.02.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 23:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

a co ked si tie hlasy posiela sam?? Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dead_Warrior napísal:
Lol on je zo Sale? ja som si myslel ze z Kosic Laughing Inak takyto trapko si ani nezasluzi aby niekto o nom daco pisal je ot len mrhanie casom a slovami Rolling Eyes Ja ked ho vidim na MB tak okamzite prepinam na iny kanal (uz mam vyvynuty dobry reflex nato) Razz

A by ma tak zaujimalo kto moze byt tak debilny a posielat mu hlasy? Ale na druhej strane mu tie hlasy posielaju najme preto aby sa na nom z chuti pobavili a on si mysli aky je oblubeny ked mu hraju klipy Laughing

urazaas Kosicanov?
ak SK hiphop stoji za hovno ta za co stoji tato kopa sraciek??? Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
m3thod-man
Star
Star

Založený: 23.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Júl 2006, 23:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

mirak2 nie si ty ten chytrak co pocuva helica?? Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Júl 2006, 12:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

m3thod-man napísal:
mirak2 nie si ty ten chytrak co pocuva helica?? Laughing

to som srandoval Very Happy omg Very Happy s tym Helicom..ale ta tento blbecek by ani Hviezdoslavov Kubin nevyhral Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Stav: Prihlásený
Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 11 Júl 2006, 13:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Modra Ziara napísal:
Touto formou by som chcel načrtnúť niečo o svojom živote.Volám sa Adam Loprete narodil som sa 10.12.85 v Šali.Už ako malý chalan som obľuboval muziku,vždy som tužil si založit vlastnú skupinu a sám spievať.žil som dlhé roky v taliansku na Sicilii,kde hudbu ako národ majú obzvlašť radi. Začala sa mi páčiť rapová hudba na ktorú som sa orientoval. Hlavne Black-music a HIP-HOP.V mojich 15 rokoch po skončení základnej školy som sa spriatelil s Rudom, ktorý bol mojim dobrým priateľom a založili sme spolu skupinu MODRÁ ŽIARA..Prvú skladbu ktorú sme naspievali mala názov:KEĎ JE POHODA.Tam vlastne vznikol istý plán, vydať vlastné CD.S Rudom sme chodili po roznych rapových koncertoch,kde zopár krát sme aj rapovali.Chodili sme hlavne po našom okrese a velmi často do Galanty. Nakoľko na Slovensku nie je rap vo velkom štádiu popularity,tak sme mali velmi trnistú cestu dostať sa až k vydaniu môjho vlastného CD.Rapových akcí je u nás veľmi málo,preto je ťažké nájsť miesta,kde by som mohol vystupovať .Zaťial ma pozná dosť málo mladých,ale myslím si ,že po vypočuťí mojho cd si moju hudbu obľúbia. Teraz niečo v skratke o mojom cd,ktoré má názov MODRÁ ŽIARA-POKROK asi pred pól rokom som sa rozhodol vydať vlastné cd s kamarátom Rudom.Rudo sa stal mojím textárom a ja som zmixoval hudbu a naspieval.Zavolal som si speváčku ,IVANITU A MONIKU ,aby moja hudba nebola len taky tvrdý rap pre jednu kategoriu ľudí. Momentálne sa snažím uplatniť aj v rádiach a časom mám v pláne natočiť aj vlastný video-clip. Aktívne ovládam Taliančšinu, a preto som zložil aj Talianskú skladbu, ktorú som venoval svojej mame

(PER MIA MAMMA).Na záver by som chcel dodať a želám si aby mal rap vačšiu budúcnosť a viac priaznivcou!!Ved táto hudba vyjadruje to čo človek cíti!!!

ĎAKUJEM ADAM LO PRETE

Zdroj: Modra Ziara AA
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 11 Júl 2006, 14:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

...boa to je tak trapne ze by sa to malo zaradit do kategorie ... Volna diskusia --- co vas naposledy rozplakalo ?? Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore
Dead_Warrior
Professional
Professional

Založený: 20.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Júl 2006, 14:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

mirak2 ne neurazam kosicanov len mi tak ten dilino pripadal Very Happy ale inak nic...PEACE

Inak je to bezpecne prezerat tu stranku? Neinfikuje sa mi do pc daky spyware s nazvom Modra Ziara Laughing Inak ked sa pozriete na tu stranku a pozriete si poslednu aktualizaciu ze rok 2004 Very Happy to uz bolo asi strasne daavno
Návrat hore
m3thod-man
Star
Star

Založený: 23.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Júl 2006, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

mirak2 napísal:
to som srandoval Very Happy omg Very Happy s tym Helicom..ale ta tento blbecek by ani Hviezdoslavov Kubin nevyhral Very Happy

Laughing to teda nevyhral...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: