Modriny
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
menej pit
Ale vazne, bud mas nieco s krvnymi dostickami, alebo oslabene civne steny. A ten najhorsi pripad radsej nebudem spominat. Ak sa ti same robia casto a vo velkom mnozstve, tak urcite s tym chod, nech ti vysetria krv.
A pise sem na forum aj nejaky Mudr., nespomeniem si teraz na nick, mozno ti nieco poradi, ak precita.
Ale vazne, bud mas nieco s krvnymi dostickami, alebo oslabene civne steny. A ten najhorsi pripad radsej nebudem spominat. Ak sa ti same robia casto a vo velkom mnozstve, tak urcite s tym chod, nech ti vysetria krv.
A pise sem na forum aj nejaky Mudr., nespomeniem si teraz na nick, mozno ti nieco poradi, ak precita.
-
Masaker
Medium Professional
neviem, ale mne ako som bol maly tak som sa udrel a normal sa spravila modrina... a teraz sa mi spúravila raz za 8 rokov.. s tym ze aaz pri takej rane ktora bola takmer zlomenina.. ale zato trvala dlho.. najprv fialova podliatina a potom do zltlo az to bolo take ako keby som tam mal zltko z vajca:D a teraz uz len hnedasty flak na kozi..a to je uz asi 3 tyzdne aj viac
-
nErD. ' z
Medium Star
Tusim, ze "ades"pryja napísal:A pise sem na forum aj nejaky Mudr., nespomeniem si teraz na nick, mozno ti nieco poradi, ak precita.
Inak ak mas slabe cievy staci ti aj slabe udretie a hned je modrina na svete, myslim, ze su na to aj dake lieky (mama to totiz mala, aj jej sa casto robia modriny) ale dako jej to nepomohlo
-
Začiatok Konca
Professional
Tvorenie modrín ovplyvňuje praskanie ciev..
resp. pri náraze cievy alebo vlásočnice o kosť ti praskne a krv vytečie z vlásočnice von pod kožu.. kde vzniká modrina.. ktorá sa postupne vstrebáva.. Mal by si si na seba viac dávať pozor.. Okrem toho by si mal asi navštíviť lekára, ak sa ti robia len tak.. môže to byť aj nebezpečné, len si nespomínam, čo sa ti z toho môže stať... 
-
Začiatok Konca
Professional
lekar este nie som, ale dik za lichotku. medikov je nas tu viac- bolek, bell a niekolko dalsichnErD. ' z napísal:Tusim, ze "ades"
k teme: modriny sa ti tvoria vtedy, ak dojde k uniku krvi do podkozia v takej miere, az to, ludovo povedane, presvita. ovplyvnit to mozes jedine tak, ze budes spevnovat steny ciev (vyziva atd) alebo sa budes snazit nebuchnut a tak
-
Heretický Bludár
Novice
Re: Modriny
Zdravím.
Počul som story, možno len urban legend, že jednej pani sa skrz modrinu spravila nejaká hrčka na kosti čo vyústilo k rakovine kostí a to ďalej k amputácii. Akokoľvek to môže znieť, chcem sa spýtať, či o tom niekto nemáte nejaké informácie, či je to vôbec možné a ak áno, či to záleží od sily nárazu, veľkosti modriny a pod.
Počul som story, možno len urban legend, že jednej pani sa skrz modrinu spravila nejaká hrčka na kosti čo vyústilo k rakovine kostí a to ďalej k amputácii. Akokoľvek to môže znieť, chcem sa spýtať, či o tom niekto nemáte nejaké informácie, či je to vôbec možné a ak áno, či to záleží od sily nárazu, veľkosti modriny a pod.