|
| Autor |
Správa |
DeFeAt Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 362
Zaslal: 22 Júl 2008, 16:49 Predmet: Modriny |
|
|
| Co ovplyvnuje tvorenie modrin? Ako to mozem "zmenit" alebo "ovplyvnit" ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5569
Zaslal: 22 Júl 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
| Návšteva doktora je najrozumnejšie riešenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 655 Bydlisko: zapad SK, zapad EU Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
menej pit
Ale vazne, bud mas nieco s krvnymi dostickami, alebo oslabene civne steny. A ten najhorsi pripad radsej nebudem spominat. Ak sa ti same robia casto a vo velkom mnozstve, tak urcite s tym chod, nech ti vysetria krv.
A pise sem na forum aj nejaky Mudr., nespomeniem si teraz na nick, mozno ti nieco poradi, ak precita. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Masaker Star

Stav:  Založený: 02.02.2006 Príspevky: 556 Bydlisko: NEMAM Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 13:30 Predmet: |
|
|
| neviem, ale mne ako som bol maly tak som sa udrel a normal sa spravila modrina... a teraz sa mi spúravila raz za 8 rokov.. s tym ze aaz pri takej rane ktora bola takmer zlomenina.. ale zato trvala dlho.. najprv fialova podliatina a potom do zltlo az to bolo take ako keby som tam mal zltko z vajca:D a teraz uz len hnedasty flak na kozi..a to je uz asi 3 tyzdne aj viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
nErD. ' z Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2007 Príspevky: 378 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 14:49 Predmet: |
|
|
| pryja napísal: |
| A pise sem na forum aj nejaky Mudr., nespomeniem si teraz na nick, mozno ti nieco poradi, ak precita. |
Tusim, ze "ades"
Inak ak mas slabe cievy staci ti aj slabe udretie a hned je modrina na svete, myslim, ze su na to aj dake lieky (mama to totiz mala, aj jej sa casto robia modriny) ale dako jej to nepomohlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1120 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 15:15 Predmet: |
|
|
Tvorenie modrín ovplyvňuje praskanie ciev.. resp. pri náraze cievy alebo vlásočnice o kosť ti praskne a krv vytečie z vlásočnice von pod kožu.. kde vzniká modrina.. ktorá sa postupne vstrebáva.. Mal by si si na seba viac dávať pozor.. Okrem toho by si mal asi navštíviť lekára, ak sa ti robia len tak.. môže to byť aj nebezpečné, len si nespomínam, čo sa ti z toho môže stať...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 362
Zaslal: 24 Júl 2008, 15:18 Predmet: |
|
|
pisal som niekde ze s tym mam problem?
ale dakujem
skor som myslel na priatelku, nerobia sa jej len tak, no netreba taku velku silu aby sa jej modrina urobila ako napr mne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Masaker Star

Stav:  Založený: 02.02.2006 Príspevky: 556 Bydlisko: NEMAM Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 22:42 Predmet: |
|
|
to aj moja mama.. zeny to maju slabsie
uz to je dlhsie ze sa udre slabo podla mna a ma modrinu.. u zien je to ine ako u chalanov.. neboj nieje to nebezpecne. .nic sa nestalo zatial.. zeny sa musia setrit:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1120 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 22:53 Predmet: |
|
|
Napísal si.. "ako to môžem ovplyvniť" tak sme si mysleli, že je to tvoj problém.. tak ja ti poradím len jedno.. Viac ju pri to náruživom sexe šetri a bude po probléme..
//edit: Ades, aký je rozdiel medzi tým, čo som napísal ja a čo si napísal ty?..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1861 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2008, 15:50 Predmet: |
|
|
| nErD. ' z napísal: |
Tusim, ze "ades"  |
lekar este nie som, ale dik za lichotku. medikov je nas tu viac- bolek, bell a niekolko dalsich
k teme: modriny sa ti tvoria vtedy, ak dojde k uniku krvi do podkozia v takej miere, az to, ludovo povedane, presvita. ovplyvnit to mozes jedine tak, ze budes spevnovat steny ciev (vyziva atd) alebo sa budes snazit nebuchnut a tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1312 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2008, 0:48 Predmet: |
|
|
No modriny su vlastne krvne zrazeniny... no a kedze alkohol zrazanlivosti krvi zabranuje tak moje odporucanie je azda uz teraz jasne.
Pravidelny prijem alkoholu
Napriklad mam overene, ze ked mam nejaku kodrinu a v jeden den sa opijem, tak modrina rychlejsie zmizne ako za triezvych okolnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1861 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2008, 10:31 Predmet: |
|
|
| a potom sa zobudis a ruka v serbli... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1312 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
ňje ňje ja už nemusím, ja už ho vidím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |