tomexx napísal:
Nj, ale pre masoveho uzivatela je podstatne to ako obrazok vypada a nezaujima ho proces ci technika tvorby. Mne sa blazerov avatar vcelku paci...
Tomexx: Dik...
Lammer: Som lama... a na to, ze som lama som hrdy!
Bez ohľadu na to, či je človek Joshua Davis alebo niekoľko úrovní pod ním, môže vyjadriť svoj názor na hocijakú vec... A buď si názory/pripomienky vezmem k srdcu, alebo na to seriem (ale v tom prípade si predsa nedávam verejne hodnotiť tvorbu, nie?!)
Hlavne nechápem význam vychvaľovania "divných" prác - tu predsa nejde o (ne-)slušnosť...
Lulka napísal:Bez ohľadu na to, či je človek Joshua Davis alebo niekoľko úrovní pod ním, môže vyjadriť svoj názor na hocijakú vec... A buď si názory/pripomienky vezmem k srdcu, alebo na to seriem (ale v tom prípade si predsa nedávam verejne hodnotiť tvorbu, nie?!)
Hlavne nechápem význam vychvaľovania "divných" prác - tu predsa nejde o (ne-)slušnosť...
hh momentlane som nepochopil co si presne chcela povedat, len tu par ludi kritizuje niekoho pracu, ked ich praca je absolutne o nicom
Ja nekritizujem!!! Ja som len povedal svoj nazor... a stale som ho nezmenil... podla mna to neni praca s ktorou sa da prezentovat. Ok, chapem je to PRVY vytvor, ale nezda sa mi to normalne. Ved to tu teraz budem davat svoje prve vytvory v kazdom grafickom programe (ci uz 3d, alebo 2d) a budem cakat, ako to vsetkych zaujima? Asi nie...
blazer napísal:Ja nekritizujem!!! Ja som len povedal svoj nazor... a stale som ho nezmenil... podla mna to neni praca s ktorou sa da prezentovat. Ok, chapem je to PRVY vytvor, ale nezda sa mi to normalne. Ved to tu teraz budem davat svoje prve vytvory v kazdom grafickom programe (ci uz 3d, alebo 2d) a budem cakat, ako to vsetkych zaujima? Asi nie...
tot vse
chcel sa pochvalit s prvou vecou. ked cloveka odradis na zaciatku, tak ho to poznaci a mozno prestane a preto to nerobim ale lama jak ty to asi tako pochopi
ten obrazok je nic len nahodne pokombinovane sucasti photoshopu. je pekne ze sa tesi z toho obrazku, ale ako by si napr reagoval keby som tu dal skript "hello world" v php, s nazvom Moj prvy vytvor v php. tak by si ma zrusil az strach...
mastermind napísal:ten obrazok je nic len nahodne pokombinovane sucasti photoshopu. je pekne ze sa tesi z toho obrazku, ale ako by si napr reagoval keby som tu dal skript "hello world" v php, s nazvom Moj prvy vytvor v php. tak by si ma zrusil az strach...
ne povedal by som ze pekne zacinas (aj ked teba by som poslal )
chcel sa pochvalit s prvou vecou. ked cloveka odradis na zaciatku, tak ho to poznaci a mozno prestane a preto to nerobim ale lama jak ty to asi tako pochopi
Hippiek napísal:....nedavno som rozmyslal ze si stiahnem Photoshop CS 2.... tak som si pozrel co na to hovoria uzivatelia.na roznych forach.....(co sa tyka upravi digitalnych fotografii) a ze CS2 je omnoho horsia ako CS1..
co na ot hovorite vy? CS1 alebo CS2
mne sa v CS II paci najma funkcia noise reduction, inac som zatial nic moc nepouzival, ale taky file browser, ktory sa tam vola "blabla bridge" ci taqk nejak natahuje pekne dlho, a tak pre rychlost stale pouzivam CS I, a ten mozem mat spusteny aj s InDesignom CS I, a Illustratorom CS I a pocuvat k tomu nejaku muzicku a surfovat a som v pohode... ale illustrator CS II by som si rad pozrel...