moja 2-ha stranka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

tak nech profesionali hodnotia ako v skole

1 - vyborny
2
3%
2 - chvalitebny
2
3%
3 - dobry
6
10%
4 - dostatocny
16
25%
5 - nedostatocny
37
59%

Celkom hlasov: 63

Norick98
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

zupanok napísal:a menu máš kde???

alebo to si mám nainštalovať JAVU?? až taký bordelár nie som,,

takže "nehodnotím" a doporučenie: len tak ďalej určite nerob
ty behas po nete bez JAVY??? :smt081
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: moja 2-ha stranka

Príspevok od používateľa maslo »

inkognitto napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://beckapm.szm.sk
zatial este nedokoncena, ale pracuje sa na tom
design o nicom ale ostatne zaujimave... ;-)
ale celkovo nic moc
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Norick98 napísal:ty behas po nete bez JAVY??? :smt081
co ti je na tom take nepochopitelne??? java applety su v ramci dizajnu prezitok .... vyuzitie vidim len pri velmi specifickych veciach
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:co ti je na tom take nepochopitelne??? java applety su v ramci dizajnu prezitok .... vyuzitie vidim len pri velmi specifickych veciach
no zalezi od browsera asi...z mozzilou by si bez javy daleko nezasiel. Som si vsimol ze IE zobrazuje dake aplety automaticky zatial co pri mozzile potrebujes mat javu na zobrazenie toho isteho...
gwixt
Addict
Addict

Norick98 napísal:no zalezi od browsera asi...z mozzilou by si bez javy daleko nezasiel. Som si vsimol ze IE zobrazuje dake aplety automaticky zatial co pri mozzile potrebujes mat javu na zobrazenie toho isteho...
netrep a nepis modrym!!! :!: :x ... na co ine ako applety potrebujes javu pri prehliadaci???
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:netrep a nepis modrym!!! :!: :x ... na co ine ako applety potrebujes javu pri prehliadaci???
to ti moze byt jedno jaky pismom pisem :wink: . a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Norick98 napísal:to ti moze byt jedno jaky pismom pisem :wink: . a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash...
Skor by som povedal ze pri kazdej horsej lamkovej stranke, Java sa skoro vobec nepouziva na menu. A nepleties si to nahodou s JavaScriptom? Vyzera to tak. :wink:
EDIT: Ukaz nam jednu "lepsiu stranku" na ktorej sa pouziva Java :) A dostanes basu za to modre pismo :wink:
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

dizajn totalne nic...a vlastne nemam co ine hodnotit ked tam nic nie je dokoncene :? u mna za 5 sorrac
gwixt
Addict
Addict

Norick98 napísal:to ti moze byt jedno jaky pismom pisem :wink: . a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash...
vidim ze sa vyznas ..... ja by som skor upravil prispevok kolegu predo mnou ... ukaz mi jednu normalnu stranku s javou a nedostanes basu za to pismo :wink:
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

piton napísal:Skor by som povedal ze pri kazdej horsej lamkovej stranke, Java sa skoro vobec nepouziva na menu. A nepleties si to nahodou s JavaScriptom? Vyzera to tak. :wink:
EDIT: Ukaz nam jednu "lepsiu stranku" na ktorej sa pouziva Java :) A dostanes basu za to modre pismo :wink:
No nehadam sa :oops: ale napriklad na

nhl.com
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. A co je zle s pismom? nemoze sa pisat farebne? sak tu je pravidlo:
Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané.
gwixt
Addict
Addict

Norick98 napísal:No nehadam sa :oops: ale napriklad na

nhl.com
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel.
ak myslis to menu vlavo tak ta musim sklamat ... to je Flash :?
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

flash java to je jedno..ked to nemas v mozzile tak ti to na kazdej druhej stranke bude vypisovat aby si to tam instaloval...
gwixt
Addict
Addict

Norick98 napísal:flash java to je jedno..ked to nemas v mozzile tak ti to na kazdej druhej stranke bude vypisovat aby si to tam instaloval...
omg taq ty tvrdis ze flash a java je to iste a chces hodnotit pouzitie java menu ... :lol: :lol:

prosim .... nerob to uz nikdy
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ja som na nejake java applety narazil akurat na zavirenych strankach s crackmi kde sa mi to snazilo nainstalovat daky bordel, nastastie mam javu nainstalovanu ako 3rd party k mozille a neinstalovalo to nic koli zlemu certifikatu ci co. Java je na velke H a male o. Ked uz menu tak urcite radsej vo flashi (ale to asi s javou nema nic to uz skor "javascript"). Nastastie problemy s javou vo FF riesi Noscript rozsirenie, super vec.
piton
King
King

Norick98 napísal:No nehadam sa :oops: ale napriklad na

nhl.com
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. A co je zle s pismom? nemoze sa pisat farebne? sak tu je pravidlo:
Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané.
A to pismo sa asi nepaci modovi, lebo napisal ze este jeden prispevok modrou a dostanes basu a na nhl.com nie je ziadna java :wink:
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bozemoj chytajme sa za slovicka...takych co prekrucaju len aby vynikli mam najradsej...dobre aj ja som sa pomylil...sak som scel len povedat ze ak mas cerstvo nove browsre IE a FF tak vo FF sa ti nezobrazi nic z javy a flashu pokial to nestiehnes ale v IE je flash hned, to som zistil podla tej nhl...ja koncim v tejto teme :smt037
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

boze, to uz je aky upgrade,??
daj prec tie oci!!!!! je to trapne!!!
piton
King
King

Norick98 napísal:bozemoj chytajme sa za slovicka...takych co prekrucaju len aby vynikli mam najradsej...dobre aj ja som sa pomylil...sak som scel len povedat ze ak mas cerstvo nove browsre IE a FF tak vo FF sa ti nezobrazi nic z javy a flashu pokial to nestiehnes ale v IE je flash hned, to som zistil podla tej nhl...ja koncim v tejto teme :smt037
OMG chlapce robis tu velkeho machra na Javu a Flash a ani nevies co je co :!: Ked sa v tom nevyznas tak tu nekecaj somariny. A v MSIE urcite nie je Flash "hned" :wink:
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

piton napísal:OMG chlapce robis tu velkeho machra na Javu a Flash a ani nevies co je co :!: Ked sa v tom nevyznas tak tu nekecaj somariny. A v MSIE urcite nie je Flash "hned" :wink:
keby som sa v tom nevyznal tak to nemam na svojej vlastnej stranke. a takychto *** co tu chcu davat mudre rady len aby inych zhodili mam najradsej. ked je daco zle tak ok napis to ale normalnym inteligentnym sposobom. a neries to uz...
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

chlapci pochvalte sa niekto svojimi strankami nech mam inspiraciu pls
Napísať odpoveď