|
| tak nech profesionali hodnotia ako v skole |
| 1 - vyborny |
|
3% |
[ 2 ] |
| 2 - chvalitebny |
|
3% |
[ 2 ] |
| 3 - dobry |
|
8% |
[ 5 ] |
| 4 - dostatocny |
|
26% |
[ 16 ] |
| 5 - nedostatocny |
|
59% |
[ 36 ] |
|
| Celkom hlasov : 61 |
|
| Autor |
Správa |
Norick98 Expert

Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 183 Bydlisko: Čeklís Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 15:07 Predmet: |
|
|
| zupanok napísal: |
a menu máš kde???
alebo to si mám nainštalovať JAVU?? až taký bordelár nie som,,
takže "nehodnotím" a doporučenie: len tak ďalej určite nerob |
ty behas po nete bez JAVY??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 04 Mar 2006, 15:23 Predmet: Re: moja 2-ha stranka |
|
|
| inkognitto napísal: |
| Kód: |
| http://beckapm.szm.sk |
zatial este nedokoncena, ale pracuje sa na tom |
design o nicom ale ostatne zaujimave...
ale celkovo nic moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3090 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 16:14 Predmet: |
|
|
| Norick98 napísal: |
ty behas po nete bez JAVY??? |
co ti je na tom take nepochopitelne??? java applety su v ramci dizajnu prezitok .... vyuzitie vidim len pri velmi specifickych veciach |
|
| Návrat hore |
|
 |
Norick98 Expert

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 16:21 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
| co ti je na tom take nepochopitelne??? java applety su v ramci dizajnu prezitok .... vyuzitie vidim len pri velmi specifickych veciach |
no zalezi od browsera asi...z mozzilou by si bez javy daleko nezasiel. Som si vsimol ze IE zobrazuje dake aplety automaticky zatial co pri mozzile potrebujes mat javu na zobrazenie toho isteho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3090 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 16:27 Predmet: |
|
|
| no zalezi od browsera asi...z mozzilou by si bez javy daleko nezasiel. Som si vsimol ze IE zobrazuje dake aplety automaticky zatial co pri mozzile potrebujes mat javu na zobrazenie toho isteho... |
netrep a nepis modrym!!! ... na co ine ako applety potrebujes javu pri prehliadaci??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Norick98 Expert

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 17:04 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
netrep a nepis modrym!!! ... na co ine ako applety potrebujes javu pri prehliadaci??? |
to ti moze byt jedno jaky pismom pisem . a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash... |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 17:38 Predmet: |
|
|
to ti moze byt jedno jaky pismom pisem . a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash... |
Skor by som povedal ze pri kazdej horsej lamkovej stranke, Java sa skoro vobec nepouziva na menu. A nepleties si to nahodou s JavaScriptom? Vyzera to tak.
EDIT: Ukaz nam jednu "lepsiu stranku" na ktorej sa pouziva Java A dostanes basu za to modre pismo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2pec Light Star

Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 274 Bydlisko: za bicimi ;) Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 18:21 Predmet: |
|
|
dizajn totalne nic...a vlastne nemam co ine hodnotit ked tam nic nie je dokoncene u mna za 5 sorrac |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 18:47 Predmet: |
|
|
vidim ze sa vyznas ..... ja by som skor upravil prispevok kolegu predo mnou ... ukaz mi jednu normalnu stranku s javou a nedostanes basu za to pismo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Norick98 Expert

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 19:55 Predmet: |
|
|
| piton napísal: |
Skor by som povedal ze pri kazdej horsej lamkovej stranke, Java sa skoro vobec nepouziva na menu. A nepleties si to nahodou s JavaScriptom? Vyzera to tak.
EDIT: Ukaz nam jednu "lepsiu stranku" na ktorej sa pouziva Java A dostanes basu za to modre pismo  |
No nehadam sa ale napriklad na
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. A co je zle s pismom? nemoze sa pisat farebne? sak tu je pravidlo:
Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. |
ak myslis to menu vlavo tak ta musim sklamat ... to je Flash  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Norick98 Expert

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
| flash java to je jedno..ked to nemas v mozzile tak ti to na kazdej druhej stranke bude vypisovat aby si to tam instaloval... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 04 Mar 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
| flash java to je jedno..ked to nemas v mozzile tak ti to na kazdej druhej stranke bude vypisovat aby si to tam instaloval... |
omg taq ty tvrdis ze flash a java je to iste a chces hodnotit pouzitie java menu ...
prosim .... nerob to uz nikdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
mspeedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2005 Príspevky: 790 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 22:40 Predmet: |
|
|
| Ja som na nejake java applety narazil akurat na zavirenych strankach s crackmi kde sa mi to snazilo nainstalovat daky bordel, nastastie mam javu nainstalovanu ako 3rd party k mozille a neinstalovalo to nic koli zlemu certifikatu ci co. Java je na velke H a male o. Ked uz menu tak urcite radsej vo flashi (ale to asi s javou nema nic to uz skor "javascript"). Nastastie problemy s javou vo FF riesi Noscript rozsirenie, super vec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2006, 22:42 Predmet: |
|
|
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. A co je zle s pismom? nemoze sa pisat farebne? sak tu je pravidlo:
Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané. |
A to pismo sa asi nepaci modovi, lebo napisal ze este jeden prispevok modrou a dostanes basu a na nhl.com nie je ziadna java  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|