ty behas po nete bez JAVY???zupanok napísal:a menu máš kde???
alebo to si mám nainštalovať JAVU?? až taký bordelár nie som,,
takže "nehodnotím" a doporučenie: len tak ďalej určite nerob
moja 2-ha stranka
Re: moja 2-ha stranka
design o nicom ale ostatne zaujimave...inkognitto napísal:zatial este nedokoncena, ale pracuje sa na tomKód: Vybrať všetko
http://beckapm.szm.sk
ale celkovo nic moc
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no zalezi od browsera asi...z mozzilou by si bez javy daleko nezasiel. Som si vsimol ze IE zobrazuje dake aplety automaticky zatial co pri mozzile potrebujes mat javu na zobrazenie toho isteho...gwixt napísal:co ti je na tom take nepochopitelne??? java applety su v ramci dizajnu prezitok .... vyuzitie vidim len pri velmi specifickych veciach
Skor by som povedal ze pri kazdej horsej lamkovej stranke, Java sa skoro vobec nepouziva na menu. A nepleties si to nahodou s JavaScriptom? Vyzera to tak.Norick98 napísal:to ti moze byt jedno jaky pismom pisem. a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash...
EDIT: Ukaz nam jednu "lepsiu stranku" na ktorej sa pouziva Java
vidim ze sa vyznas ..... ja by som skor upravil prispevok kolegu predo mnou ... ukaz mi jednu normalnu stranku s javou a nedostanes basu za to pismoNorick98 napísal:to ti moze byt jedno jaky pismom pisem. a javu potrebujes pri kazdej lepsej stranke lebo ti nemusi zobrazit daktore jej casti rovnako tak flash...
-
Norick98
Medium Star
No nehadam sapiton napísal:Skor by som povedal ze pri kazdej horsej lamkovej stranke, Java sa skoro vobec nepouziva na menu. A nepleties si to nahodou s JavaScriptom? Vyzera to tak.
EDIT: Ukaz nam jednu "lepsiu stranku" na ktorej sa pouziva JavaA dostanes basu za to modre pismo
Kód: Vybrať všetko
nhl.comPravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané.
ak myslis to menu vlavo tak ta musim sklamat ... to je FlashNorick98 napísal:No nehadam saale napriklad na
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel.Kód: Vybrať všetko
nhl.com
-
mspeedo
Light Professional
Ja som na nejake java applety narazil akurat na zavirenych strankach s crackmi kde sa mi to snazilo nainstalovat daky bordel, nastastie mam javu nainstalovanu ako 3rd party k mozille a neinstalovalo to nic koli zlemu certifikatu ci co. Java je na velke H a male o. Ked uz menu tak urcite radsej vo flashi (ale to asi s javou nema nic to uz skor "javascript"). Nastastie problemy s javou vo FF riesi Noscript rozsirenie, super vec.
A to pismo sa asi nepaci modovi, lebo napisal ze este jeden prispevok modrou a dostanes basu a na nhl.com nie je ziadna javaNorick98 napísal:No nehadam saale napriklad na
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. A co je zle s pismom? nemoze sa pisat farebne? sak tu je pravidlo:Kód: Vybrať všetko
nhl.com
Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané.
-
Norick98
Medium Star
bozemoj chytajme sa za slovicka...takych co prekrucaju len aby vynikli mam najradsej...dobre aj ja som sa pomylil...sak som scel len povedat ze ak mas cerstvo nove browsre IE a FF tak vo FF sa ti nezobrazi nic z javy a flashu pokial to nestiehnes ale v IE je flash hned, to som zistil podla tej nhl...ja koncim v tejto teme 
-
caesar1987
Addict
OMG chlapce robis tu velkeho machra na Javu a Flash a ani nevies co je coNorick98 napísal:bozemoj chytajme sa za slovicka...takych co prekrucaju len aby vynikli mam najradsej...dobre aj ja som sa pomylil...sak som scel len povedat ze ak mas cerstvo nove browsre IE a FF tak vo FF sa ti nezobrazi nic z javy a flashu pokial to nestiehnes ale v IE je flash hned, to som zistil podla tej nhl...ja koncim v tejto teme
-
Norick98
Medium Star
keby som sa v tom nevyznal tak to nemam na svojej vlastnej stranke. a takychto *** co tu chcu davat mudre rady len aby inych zhodili mam najradsej. ked je daco zle tak ok napis to ale normalnym inteligentnym sposobom. a neries to uz...piton napísal:OMG chlapce robis tu velkeho machra na Javu a Flash a ani nevies co je coKed sa v tom nevyznas tak tu nekecaj somariny. A v MSIE urcite nie je Flash "hned"
-
inkognitto
Star