To su mi problemy .. u mna väcsina bab co sa mi zapacila uz aj zadana bola co riesis ....... istotne to nieje ziadna "aura" ani nic ine a tuu i tak nic nevyriesis ... rychlejsi vyhrava , respektive sikovnejsi ... neboj aj teba si laska najde ( i ked to vyznelo teraz asi trochu melodramaticky )
SmrtiKridlo napísal:=P Zdravim mama taky zaujamvy problem, mam taku ako keby "auru" ze kazdu babu ktoru blizsie spoznam si najde v dohladnej dobe chalana... kebyze su to 2 ci 3 tak to neriesim ale je to tak na 90% a mna to stale obchadza =P
pripomina mi to film Klikar charlie teda ked sa hlavny hrdina vyspal s nejakou holkou ona si vzapati nasla dokonaleho chlapa ktoreho si hned aj vzala za muza ale tak hlavny hero bol zakliaty nejakou satanistkou (nie nie je to rozpravka je to celkom v poho komedia) k tvojmu problemu? no neviem pomoct podla mna je to somarina a si to len namyslas teda su to len nahody ze ked sa s nimi blizsie spoznas za chvilu si najdu priatela. Neprekliala tan ejaka satanistka. ??
vies aj to mozno bude riesenie....
ja som mal podobny problem, s kazdou babou co som sa spoznal tak sme ostali "len" dobry kamarati a vsetke ma brali ako "butlavu vrbu" ale nic viac ... nasiel som si priatelku az teraz ako 21 rocny, chodime spolu zatial mesiac ale vyzera to nadejne ... nevesaj hlavu chlape, bud smelsi a ukaz jej ze chces nieco viac a nie len "pokecat o pocasi"
rozmyslal si napriklad nad tym, ze tvoja "aura" mozu byt dvojdnove ponozky, spotene pazuchy alebo napriklad sople z nosa? niektorym moze vadit aj tvoja gramatika alebo znamienko "=" ako kazdy druhy napisany znak.. tych 10% mozu byt napriklad dislekticky alebo disgraficky, ze im to nejak nevadi...
Ale pershingar zase zadal .Ale podla mna to je len obycajna nahoda.Ja som nieco take prezival tiez, nasiel som si babu a bol som s nou stastny (uz mi to pride ako reklama, vsetci pisu ze prezivali to iste ale nakoniec si nasli babu a boli stastny ).Nevesaj hlavu a bez do ulic.Vela stastia.
hej si pockam este 10 rokov a potom mozno
Zitepunkom: no je to proste tak ze na teba kasle.. cize pre nu nic neznamenas, nato som chcel poukazat..."ale mam ta rada"..
veronique napísal:Aaale,ved kam sa ponahlas do vztahu? Ono to raz pride, mozno prave vtedy, ked to budes najmenej cakat.
toto sa mi vždy potvrdilo.preto nehľadám, ale žijem si ako viem a ono to príde naozaj, keď to budeš najmenej čakať.
ja mám zas smolu, že sa okolo mňa motajú len dem**ti.(dúfam, že nie na dlho )
(alebo zadaný)
in your world napísal:toto sa mi vždy potvrdilo.preto nehľadám, ale žijem si ako viem a ono to príde naozaj, keď to budeš najmenej čakať.
ja mám zas smolu, že sa okolo mňa motajú len dem**ti.(dúfam, že nie na dlho )
(alebo zadaný)
tak odid zo spolocnosti dementov a nebudu sa na teba motat