Moja "Aura" =)
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Moja "Aura" =)
=P Zdravim mama taky zaujamvy problem, mam taku ako keby "auru" ze kazdu babu ktoru blizsie spoznam si najde v dohladnej dobe chalana... kebyze su to 2 ci 3 tak to neriesim ale je to tak na 90% a mna to stale obchadza =P
-
Sagittarius
Guru
-
jin
VIP
http://www.csfd.cz/film/230194-good-luck-chuck/
Snáď si neni niečo, ako chlapík z tohto filmu
Seriózne - myslím, že si buď vo veku, keď si baby jednoducho chalanov nachádzajú a Tebe sa zatiaľ nepošťastilo, alebo máš "syndróm dobrého kamaráta"
A pokiaľ je tou aurou, tak dúfaj, že nie si taký sám...
Snáď si neni niečo, ako chlapík z tohto filmu
Seriózne - myslím, že si buď vo veku, keď si baby jednoducho chalanov nachádzajú a Tebe sa zatiaľ nepošťastilo, alebo máš "syndróm dobrého kamaráta"
-
audiotrack
VIP
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
=) no pokusim sa tha ale furt mi to lezie na rozum =)Sagittarius napísal:No aj ja som mal svojho času taký pocit...ale myslí, že to môže byť len náhoda...tu nie je veľmi, čo poradiť...jedine, aby si na to veľmi nemyslel, lebo tým, že myslíš na, že sa niečo stane, tým je väčšia šanca, že aj naozaj stane...
to teda dufam =D ze neisom taky sám =) a vek mam no taha mi na 18 =Djin napísal:http://www.csfd.cz/film/230194-good-luck-chuck/
Snáď si neni niečo, ako chlapík z tohto filmu![]()
Seriózne - myslím, že si buď vo veku, keď si baby jednoducho chalanov nachádzajú a Tebe sa zatiaľ nepošťastilo, alebo máš "syndróm dobrého kamaráta"![]()
btw: k tomu filmy jessica alba =D hmmm... ale nie =P
=) fuha ale zas neviem ci by to malo za taku uspesnot nikto by mi asi neveril =DD a navyse na zivnost nemam este narok =Paudiotrack napísal:mohol by si si založiť živnosť a dobre na tom zbohatnúť
Krátke stretnutie s tebou a nájde svojho vysnívaného partnera
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
reznick
Medium Star
Re: Moja "Aura" =)
Prosim ta len jedna otazka: ked tie baby ratas na percenta (90%) tak skus zratat kolko to bolo pripadov?SmrtiKridlo napísal:=P Zdravim mama taky zaujamvy problem, mam taku ako keby "auru" ze kazdu babu ktoru blizsie spoznam si najde v dohladnej dobe chalana... kebyze su to 2 ci 3 tak to neriesim ale je to tak na 90% a mna to stale obchadza =P
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
Začiatok Konca
Professional
Aura je niečo celkom iné.. je to len energetické vyžarovanie tela či svetlé, teda dobré, alebo tmavé, teda zlé..
takže v aure to byť nemôže, pretože ju vidia len ľudia, ktorí to cvičia.. a ešte ju vidia malé deti..
alebo wikina
http://sk.wikipedia.org/wiki/Aura_%28pole%29
a za ďalšie.. možno to vyznie nepekne, ale možno v tej chvíli spoznajú niekoho lepšieho.. alebo je to len sprostá zhoda náhod.. každopádne to skús nejak vyriešiť.. ale ak chceš, aby sme ti pomohli, mal by si napísať konkrétnu situáciu.. pretože len tak zo všeobecnosti to nejde..
aby sme vedeli kde je teda chyba keď nie je v aure.. 
a za ďalšie.. možno to vyznie nepekne, ale možno v tej chvíli spoznajú niekoho lepšieho.. alebo je to len sprostá zhoda náhod.. každopádne to skús nejak vyriešiť.. ale ak chceš, aby sme ti pomohli, mal by si napísať konkrétnu situáciu.. pretože len tak zo všeobecnosti to nejde..
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
midnight_man
Guru
-
qwerty-xyz
Re: Moja "Aura" =)
pripomina mi to film Klikar charlie teda ked sa hlavny hrdina vyspal s nejakou holkou ona si vzapati nasla dokonaleho chlapa ktoreho si hned aj vzala za muzaSmrtiKridlo napísal:=P Zdravim mama taky zaujamvy problem, mam taku ako keby "auru" ze kazdu babu ktoru blizsie spoznam si najde v dohladnej dobe chalana... kebyze su to 2 ci 3 tak to neriesim ale je to tak na 90% a mna to stale obchadza =P
vies aj to mozno bude riesenie....
-
Marcellito
Novice
ja som mal podobny problem, s kazdou babou co som sa spoznal tak sme ostali "len" dobry kamarati a vsetke ma brali ako "butlavu vrbu" ale nic viac ... nasiel som si priatelku az teraz ako 21 rocny, chodime spolu zatial mesiac ale vyzera to nadejne ... nevesaj hlavu chlape, bud smelsi a ukaz jej ze chces nieco viac a nie len "pokecat o pocasi"