no je to fajn ze 2 baby len skoda ze sa furt hadaju jak psy a macky!Totim napísal:Ta keď ju ľubiš, tak nie je o čom... Ale až na to jedno, že sa vždy hádajú si v celkom dobrej situácii... Dve baby, no fajn
Moja priatelke
-
skerka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Moja priatelke
heh vravel si ze mona po tebe nejde....jaj kua...ja uz na to nemam slov...bubo12342 napísal:Ludia mam taky problem ze mam priatelku adruha po mne die stale sa spolu hadaju nema to vobec vyznam lebo ja lubim len tu svoju(baju)a stale to medzi nimi iskry furt sa hadaju !Ja som obom vysvetlil ze to nema zmysel ale ajk mile som tam enni as sa hadaju co mam robit!??som z toho smutny
-
skerka
Medium Expert
ako aby boli vsetci v obraze ja som jeho priatelka...ta ktora sa s tou druhou nevie zhodnut! ja vam to vysvetlim ako to citim ja! oni dvaja mi povedali ze nemam ziarlit..ze ona ho nechce a tak...ale vzdy to vyzera inak ze ona mi ho chce prebrat...darmo mi on hovori ze ma lubi a ze ona sa mu nepaci..ale ja tomu neverim..a vsimam ze sam napisal ze po nom ide...tak jak to mam chapat???asi ma porazi... 
-
last_knight
Light Professional
-
zuzuzu
Light Star
On tu druhu nechce a chce teba... Jednoduche... A nechce aby si sa ty s tou druhou hadala... Na tvojom mieste by som sa tej druhej vyhybala...skerka napísal:ako aby boli vsetci v obraze ja som jeho priatelka...ta ktora sa s tou druhou nevie zhodnut! ja vam to vysvetlim ako to citim ja! oni dvaja mi povedali ze nemam ziarlit..ze ona ho nechce a tak...ale vzdy to vyzera inak ze ona mi ho chce prebrat...darmo mi on hovori ze ma lubi a ze ona sa mu nepaci..ale ja tomu neverim..a vsimam ze sam napisal ze po nom ide...tak jak to mam chapat???asi ma porazi...
-
skerka
Medium Expert
lenze ako sa jej mam vyhybat ked s nou sedim v jednej lavici???a boli sme naj kamosky???to sa NEDA....ja som sa o to pokusala...ale to nejde..aj ked uz to vyzera tak ze s nou sedet nebudem ale len na 50%zuzuzu napísal:On tu druhu nechce a chce teba... Jednoduche... A nechce aby si sa ty s tou druhou hadala... Na tvojom mieste by som sa tej druhej vyhybala...
-
zuzuzu
Light Star
Skusila si si s nou o tom pokecat uplne normalne bez kricania???skerka napísal:lenze ako sa jej mam vyhybat ked s nou sedim v jednej lavici???a boli sme naj kamosky???to sa NEDA....ja som sa o to pokusala...ale to nejde..aj ked uz to vyzera tak ze s nou sedet nebudem ale len na 50%
Kebyze toto robi mne moja spolusediaca (inak superkamoska) tak ju asi zabijem...
Este otazka ona je nejaka zakeracka? Lebo takto sa nikto normalny nesprava... Alebo je dusevne zaostala? Chape ona ze ju tvoj chalan vobec ale vobec nechce???
/// zabudla som ver mu... Dovera je vo vztahu najdolezitejsia...
-
skerka
Medium Expert
dnes by som s nou mala ist von...no ja nevem ci to zvladnem bez kricania..v noci som jej napisala sms ako ma mohla oklamat..zuzuzu napísal:Skusila si si s nou o tom pokecat uplne normalne bez kricania???
Kebyze toto robi mne moja spolusediaca (inak superkamoska) tak ju asi zabijem...
Este otazka ona je nejaka zakeracka? Lebo takto sa nikto normalny nesprava... Alebo je dusevne zaostala? Chape ona ze ju tvoj chalan vobec ale vobec nechce???
aj ona bola moja super kamoska preto som jej verila ze ho nechce ked som sa jej to opytala a povedala ze ci mi sibe
ja nevem...ale uz si myslim ze je to zakerna krava,nechapem ju...takze sa dnesku strasne bojim..bojim sa ze jej nejako ublizim...a keby tu je moj priatel urcite by to nedovolil len teraz je na dovolenke..ona este asi nepochopila ze ju nechce alebo jej dava nejake nadeje..ja fakt NEVIEM..ale ked nieco zistim dam vediet..
-
zuzuzu
Light Star
Nekric ukaz sa ako ta inteligentnejsia...skerka napísal:dnes by som s nou mala ist von...no ja nevem ci to zvladnem bez kricania..v noci som jej napisala sms ako ma mohla oklamat..
aj ona bola moja super kamoska preto som jej verila ze ho nechce ked som sa jej to opytala a povedala ze ci mi sibe
ja nevem...ale uz si myslim ze je to zakerna krava,nechapem ju...takze sa dnesku strasne bojim..bojim sa ze jej nejako ublizim...a keby tu je moj priatel urcite by to nedovolil len teraz je na dovolenke..ona este asi nepochopila ze ju nechce alebo jej dava nejake nadeje..ja fakt NEVIEM..ale ked nieco zistim dam vediet..
Nemysli na to ze jej ublizis ved jej povies iba pravdu... A okrem toho jej asi nevadi ze ti ublizuje...
Kazdopadne budem drzat palceky a verit ze to dobre dopadne a ze ona pochopi ze ju tvoj priatel nechce...
-
skerka
Medium Expert
dobre tak ja budem kludna ako baranok...a ukazem co vo mne je...zuzuzu napísal:Nekric ukaz sa ako ta inteligentnejsia...
Nemysli na to ze jej ublizis ved jej povies iba pravdu... A okrem toho jej asi nevadi ze ti ublizuje...
Kazdopadne budem drzat palceky a verit ze to dobre dopadne a ze ona pochopi ze ju tvoj priatel nechce...