Mozno ta skritizujem viac ako by si cakal, ale co uz

.
Ako tak pozeram tak stranka ma komercne zameranie a ma propagovat sluzby tvojej firmy, no podla mna by si si mohol odpustit tie hlasky typu "pocitace ktore su neodelitelnou sucastou kazdej rodiny", "opravime elektroniku ktora sa ako inak casto kazi", "Nasa firma sidli ako inak na Slovensku", keby som bol zakaznik tak po tom intre ani dalej nejdem a rovno by som zavrel prehliadac, koniec koncov nie je ho tam vobec potreba.
Tu gramatiku dories urcite, a po grafickej stranke to take zle nie je ale ako si prilis velke bolo vsetko, mam monitor s 1280x1024 rozlisenim ale ta stranka mi proste vybila oci, prilis velke tlacitka a listy...zvuky pri prepinani tlacitiek som uz tiez dlho nepocul, to by si mohol taktiez vypustit, polozka zaver je tiez az zastrasujuca. Mnohe veci si popisoval v 1. osobe a tie smajle v textoch by tiez nemali existovat.
Takze ak uz ta stranka je v povedomi zakaznikov tak ju rychlo prerob lebo musi robit hrozny dojem. Graficky sa snaz robit veci jednoducho, nemusi byt cela stranka komplet flash, daj tomu podstatu tak aby sa na kazdu stranku voslo co najviac informacii co tvoja firma ponuka, vykonava. No ten hosting si co najskor zmen, zaregistruj si domenu, kup rychly hosting ale ak myslis ze lepsie by si tu stranku nevedel tak si daj web vyrobit, robia uz od par tisic...