Moje problemy...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperAL »

Lenze o mne si kazda mysli, ze som skaredy, tichy , nudny. Keby som aspon nebol skaredy, tak to vpoho. :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

JumperAL napísal:Lenze o mne si kazda mysli, ze som skaredy, tichy , nudny. Keby som aspon nebol skaredy, tak to vpoho. :)
A načo dávaš na to, čo si myslia nejakí impotenti :?: Rob ako ja :) ja mám každého v p*či, mám 180 cm, 72 kg, postaví sa mi na rozkaz a mám pravidelnú stolicu, čiže, ak sa ráno dobre vys*rem, som GOOD :!:

Ak si spokojný sám zo sebou, tak si uživaj život, j*b na ľudí, žiješ len raz, a nikto nemôže za to ako vyzerá. Radšej sa uč, o pár rokov s tých "mafiánov a bossov" budú nevzelaní kkti bez práce a na Úrade práce, budú stáť pri dverách (iba s Maturov) možno ani tam nie :!: a ty budeš King :)
flasch
Expert
Expert

Re: Moje problemy...

Príspevok od používateľa flasch »

JumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku? :D
1. suhlasim s p4ra...ta kozmeticka by ti mala pomoct
2. ze si nizky nevadi....najdi si nizku :lol:
3. ber to z tej lepsej stranky,co keby si bol tlsty??? (neurazte sa ty ktory ste objemny)
4. aspon budes vyzerat ako Legolas z pana prstenov a potom po tebe pojde faninky :D
5. ked ju mas rad,nie je co riesit :aasmile23:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

JumperAL napísal:Lenze o mne si kazda mysli, ze som skaredy, tichy , nudny. Keby som aspon nebol skaredy, tak to vpoho. :)
to je subjektivne :!:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

tak potom si kup make-up, megafon a velku knihu ftipov!! no co ti poviem! vies je jedno pravidlo: ak si aj myslis ze si o nicom, tak aj tak ta nejaka najde! Len pockaj ono tvoj cas pride a zo sakredeho kacatka sa vychlube bocian!! :D to este len potom budes mat ziab ! :lol:
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

a vsetky ta musia lutovat, ze tomu tak je... ano aj mna by si vole odplasil! ved si povedz: " a co ked si to myslia, sam sebe sa pacim!" das sa do poriadku s tymi bobrami, naucis sa stare hlupe frazy pouzivane na balenie kociek, par nevtieravych komplimentov, otvorit hubu, budes sa tvarit, ze si manik a ze mas gule, vyberies si obor, ktory ta bavi a v ktorom sa vyznas (alebo sa budes vyznat - pre tvoje ubohucke ego by som ti odporucila nejaky bojovy sport, co by vyriesilo aj cast tvojich probtemov) a budes machrovat-baby chcu vodcovske typy.. ale vsetko chce cas. nemysli si, ze dnes si povies tak ja nejaku zbalim a tak bude. to by si uz musel mat par technik v malicku. vezmi si priklad z hercov- tvar sa ako star, tvar sa, ze niekto si, mozno vyznies pre seba az prilis nafukane, ale po case sa naucis mierky, sleduj okolie, chlapcov, ktori su ziadani, ich spravanie, nieco skopiruj, nieco ( co sa tebe osobne nepozdava) vynechaj a pomaly sa aj ty zmenis zo skaredeho kaciatka na princa. na to treba len odvahu a odhodlanie. btw uploadni nejake foto, nech sa ti pozriem na fuzik.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

NO fajn. Foto by som dal, ale co ked ma niekto odhali? :D
mambo55
Star
Star

JumperAL napísal:NO fajn. Foto by som dal, ale co ked ma niekto odhali? :D
daj si na hlavu plachtu a tam kde by si mal oci sprav dve diery! zostanes tak inkognito! :D

//t0m4s3 - spam premazany, azet je na inej adrese
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

JumperAL napísal:NO fajn. Foto by som dal, ale co ked ma niekto odhali? :D
a co ma byt? spyta sa ta, co to tu vystrajas, ty mu povies, o co ide a mozno sa tiez zapoji :lol: . teraz vazne: sam musis vediet, ci to chces. ale je jednoduchsie ti poradit, ked ta vidime.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

haliegro napísal:a co ma byt? spyta sa ta, co to tu vystrajas, ty mu povies, o co ide a mozno sa tiez zapoji :lol: . teraz vazne: sam musis vediet, ci to chces. ale je jednoduchsie ti poradit, ked ta vidime.
slova odbornika. je lahsie, nieco povedat ci skor napisat, ked vieme o co sa jedna. lepsie raz vidiet, ako 100x pocut
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

co jake.. nemaj boja boli aj beznohi, bezruki... ini skriplenaci a nasli frajerku....
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Jak ste pisali a jak ja pozeram cez to krive zrkadlo, mozno to nie je az take zle, ale ja s babou neviem moc komunikovat pokial neni hrozne ukecana. jednoducho sa neviem odviazat tak ako s kamosmi ,aby si nieco nemyslela atd.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

h ja mam opacny problem ja zas nevim prestat kecat... vravia o mne ze som brutal ukecany :D
mambo55
Star
Star

skenner napísal:h ja mam opacny problem ja zas nevim prestat kecat... vravia o mne ze som brutal ukecany :D
no to sa nemas akurat cim chvalit...mame jedneho v triede... on ti je ukecany ako nikto!! mudry ako radio ale uz doplatil na to aj s babami a aj s kamosmi...vela ludi ho nema rad bo moc keca a chvali,... nic v zlom! :D
ale k T. ak si vazne nevies dat s tou recou rady: citaj, citaj vsetko knihy hlavne!!!
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Kde mam vlastne najst tu moju babu? V skole sa to asi neda, tam ma uz poznaju. Ale na akch miestach sa vyskytuju baby na odchyt?
A nemoze proste nejaka prijst za mnou?

Jedine, ked som naliaty pivom, mam hrozne nutkanie chodit za babami a chytit ich za zadok. No ale nechcem skoncit so zlomeninami. :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hmm..
1. mne sa todari drzat vsetko pod kontrolou tak, ze si 3 -4 za den oplachnem tvar vodou/ak je mastna../.Na noc si urcite miesta len potriem trochou Pytiolu.u mna to funguje :)
2. najdi si nizsich kamaratov.ja mam kopu vysokych, takze vyzeram taky krpec :wink:
3. ja tiez papkam, ale aj tak vsetko vys3ri3m :x
4. heh
5. to sa spravi, moje prve/nie tak uplne moje/rande bolo dost lol. chyba bola aj v tej dievcine, kedze bola tupa a "zhovorciva"...ako plynuli roky tato "bariera" zmizla :)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

JumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku? :D
Hoď sa rybám....
:-)
ale nie. Myslím že určite niesi sám a ako som už napísal(neviem kde už presne..) všetko má svoj čas a príde to samo..
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

Jedine co ti poradim.... zarabaj vela cashu.... BE 4 REAL... potom je jedno ako vyzeras :lol:
Ziskaj vela respectu.. a potom to pojde same..
Aj u nas... vidim nejakeho maleho kktka ... a pri nom baba ako modelka...
a vsetko len kvoli respektu...

STREET CRED !!!!
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

special_p napísal:Jedine co ti poradim.... zarabaj vela cashu.... BE 4 REAL... potom je jedno ako vyzeras :lol:
Ziskaj vela respectu.. a potom to pojde same..
Aj u nas... vidim nejakeho maleho kktka ... a pri nom baba ako modelka...
a vsetko len kvoli respektu...

STREET CRED !!!!
tak ale ak chalan nechce babu ktora je uplne sprosta a ide iba za prachmi tak to asi takto nepojde :roll:
a nehraj sa na Brooklyn! :lol:
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

p4ra napísal:1. Skoc si ku koznej doktorke/doktorovi, urcite ti s tym pomozu najlepsie. Tu ti sice povieme dobre pripravky, ale nemusia ti zabrat, ako zabrali niektorym, prave naopak, mozu ti uskodit.

2. Niektore dievcata maju proste nizsich, su aj nizke holky a niektore su fakt zlate. ;)

3. Zacni cvicit, jest. Chalani uz tu rozoberali fitness a cvicenie, pouzi "Hladat"

4. Mozno je to pre niektoru holku sexy, nikdy nevies ;). A nikto nie je bezchybny..

5. Chce to byt trosicku uvolnenejsi. Vdacna tema na zaciatok moze byt nieco neutralne: muzika, hudba a pod.

Urcite nie si strateny pripad a podari sa ti najst si tu spravnu. :wink:
P4ra to pekne napisal :wink: :wink: :wink:
Napísať odpoveď