|
|
|
| Autor |
Správa |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1522 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2006, 18:48 Predmet: |
|
|
hmm..
1. mne sa todari drzat vsetko pod kontrolou tak, ze si 3 -4 za den oplachnem tvar vodou/ak je mastna../.Na noc si urcite miesta len potriem trochou Pytiolu.u mna to funguje
2. najdi si nizsich kamaratov.ja mam kopu vysokych, takze vyzeram taky krpec
3. ja tiez papkam, ale aj tak vsetko vys3ri3m
4. heh
5. to sa spravi, moje prve/nie tak uplne moje/rande bolo dost lol. chyba bola aj v tej dievcine, kedze bola tupa a "zhovorciva"...ako plynuli roky tato "bariera" zmizla  |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 534
Zaslal: 18 Apr 2006, 18:50 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| JumperAL napísal: |
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?  |
Hoď sa rybám....
ale nie. Myslím že určite niesi sám a ako som už napísal(neviem kde už presne..) všetko má svoj čas a príde to samo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
special_p Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2006 Príspevky: 182
Zaslal: 24 Apr 2006, 15:26 Predmet: |
|
|
Jedine co ti poradim.... zarabaj vela cashu.... BE 4 REAL... potom je jedno ako vyzeras
Ziskaj vela respectu.. a potom to pojde same..
Aj u nas... vidim nejakeho maleho kktka ... a pri nom baba ako modelka...
a vsetko len kvoli respektu...
STREET CRED !!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 15:46 Predmet: |
|
|
| special_p napísal: |
Jedine co ti poradim.... zarabaj vela cashu.... BE 4 REAL... potom je jedno ako vyzeras
Ziskaj vela respectu.. a potom to pojde same..
Aj u nas... vidim nejakeho maleho kktka ... a pri nom baba ako modelka...
a vsetko len kvoli respektu...
STREET CRED !!!! |
tak ale ak chalan nechce babu ktora je uplne sprosta a ide iba za prachmi tak to asi takto nepojde
a nehraj sa na Brooklyn!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aLi3n_aTtacK Medium Expert

Stav:  Založený: 10.04.2006 Príspevky: 87 Bydlisko: California Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 19:47 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| p4ra napísal: |
1. Skoc si ku koznej doktorke/doktorovi, urcite ti s tym pomozu najlepsie. Tu ti sice povieme dobre pripravky, ale nemusia ti zabrat, ako zabrali niektorym, prave naopak, mozu ti uskodit.
2. Niektore dievcata maju proste nizsich, su aj nizke holky a niektore su fakt zlate.
3. Zacni cvicit, jest. Chalani uz tu rozoberali fitness a cvicenie, pouzi "Hladat"
4. Mozno je to pre niektoru holku sexy, nikdy nevies . A nikto nie je bezchybny..
5. Chce to byt trosicku uvolnenejsi. Vdacna tema na zaciatok moze byt nieco neutralne: muzika, hudba a pod.
Urcite nie si strateny pripad a podari sa ti najst si tu spravnu.  |
P4ra to pekne napisal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 363
Zaslal: 11 Máj 2006, 21:54 Predmet: |
|
|
vacsina bab nejde na prachy, ale su take, ktore chcu vsetko preplatit, ale raz mi aj celkom neznama zaplatila pivka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Libra_PC Light Expert

Stav:  Založený: 22.09.2006 Príspevky: 35
Zaslal: 14 Okt 2006, 22:36 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| JumperAL napísal: |
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?  |
1. mal som ten isty problem, no po mesacnom uzivani pripravku clean & clear vsetky vyrazky jednoducho zmizli, niet po nich ani stopy...
2. to, ze si nizky problemom nie je vobec, pri vztahu nezalezi na vyske, ale na tom, ako vies babu zaujat...
3. aj to sa da riesit..zacni sa venovat naplno posilnovaniu, kedze si chudy, na tvoj metabolizmus by som ti odporcal popri tom uzivat i nejaky ten gajner na pribratie vahy...okrem toho by som jednoznacne zmenil jedalny listok, obmedzil by som coca-colu a energeticke napojde, ktore maju antikreatinovy ucinok...ak chces pribrat, skus nahradit tvoje povodne ranajky ranajkami nasledovnymi- ovsene vlocky rozmiesaj v jogurte a mlieku, na ochutenie mozes pouzit granko..nie je nic lepsie na svaly, ako mlieko a ovsene vlocky..okrem lahko stravitelnych bielkovin obsahuju ovsene vlocky plno vlakniny, b vitaminu a pod., co ma na svaly priaznivy vplyv..mal som ten isty problem, no dal som na radu znameho, a presiel som na ovsene vlocky, za pol roka som nabral 8 kg cistej svalovej hmoty! neskor som daval aj gajner, od ktoreho som nabral 6 kg...asi tak, co sa tretieho bodu tyka...
4. tento bod si sem hadzal podla mna len pre to, aby si to cele nafukol...spicate usi nie su problemom, pretoze ich zakryjes troska dlhsimi vlasmi, a okrem toho nie kazdy pozera na kazdy detailik tvojho tela, ako ty sam...
5.musis sa uvolnit, nesmies brat babu ako objekt tuzby, ale ako rovnocenneho cloveka, s ktorym si pokecas o tom, co i s kamosmi..
odviaz sa, viac ti k tomuto bodu poradit neviem, pretoze mal som dakedy ten isty problem, vyriesil som to tym, ze som zacal aktivne cvicit, a venovat sa viacerym cinnostiam, tym som nabral sebavedomie, a nerozmyslal som nad tym, ci pred babou trepnem nejaku blbost, alebo nie..proste uvolnil som sa |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 15 Okt 2006, 10:24 Predmet: |
|
|
libra to zhrnul vyborne.
vela chalanov pozera na baby ako na nieco viac, resp ze sa musia snazit aby ich brali/rozpravali sa s nimi.
TO JE VELMI ZLY POSTOJ. Zaklad je nemysliet na kazdu babu ako na nieco co musis lovit, presviedcat. Jednoducho sa bav s kazdou, vzdy a vsade kde je prilezitost, uvidis sam, ze s takou ku ktorej budes nieco citit a ona k tebe to bude ine, prirodzenym sposobom sa prejde ku vztahu.
ako som uz v inom prispevku povedal, nehladajte problemy tam, kde nie su. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 20:24 Predmet: váha |
|
|
To ja som s vahou tiez na tom divne- fkuse vazim okolo 62- 64 uz zo 2 roky sa to vobec nehybe (mam 17)... Nepohlo s tym ked som zacal chodit do posilnovne a cvicit pravidelne, ani ked som nerobil nic len sa napchaval, proste nic...... Mozem zrat kolko chcem a stale som na tom istom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 20:54 Predmet: Re: váha |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
To ja som s vahou tiez na tom divne- fkuse vazim okolo 62- 64 uz zo 2 roky sa to vobec nehybe (mam 17)... Nepohlo s tym ked som zacal chodit do posilnovne a cvicit pravidelne, ani ked som nerobil nic len sa napchaval, proste nic...... Mozem zrat kolko chcem a stale som na tom istom  |
lebo podla teba "zrat kolko chcem"=dat si na desiatu o jeden rozok viac...keby si vedel, co znamena zrat tak by sa vaha zastavovala na inych cislach ako 62 a 64 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ic3m4n Medium Expert

Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 111
Zaslal: 16 Okt 2006, 1:31 Predmet: |
|
|
tak myslim ze kazdy mame sancu !!! to zalezi ci mas peniaze ale nie ved kazdej sa pacia iny chapes kazda ma iny vkus keby si napisal ze kolko mas rokov tak ti poviem lebo ak mas od 14 do 17 tak este sancu nemas lebo vtedy su baby sproste a nezniesli by ze sa im kamartky smeju ze skym chodi chapes nie ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 16 Okt 2006, 12:28 Predmet: Re: váha |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
A koľko meriaš? Vieš, ak začneš cvičiť v posilovní musíš zmeniť aj jedálniček, nepribereš/ tvoje svaly neporastú ak nemajú z čoho rásť a ak na rast nemajú dostatok enegrie. Samozrejme hocoríme o kvalitnej strave; A o kvalitnom tréningu. pak rásť budeš a budeš aj priberať, za to ti garantujem! |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 363
Zaslal: 16 Okt 2006, 15:52 Predmet: Re: váha |
|
|
| Holubar napísal: |
| lebo podla teba "zrat kolko chcem"=dat si na desiatu o jeden rozok viac...keby si vedel, co znamena zrat tak by sa vaha zastavovala na inych cislach ako 62 a 64 |
Ale co.... ja som istu dobu zral jak prasa az mi byvalo zle, za den som do seba nacpal a mal som o 3-4 kg viac ale na druhy den to bolo prec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 16 Okt 2006, 16:28 Predmet: Re: váha |
|
|
| Te-wei napísal: |
| A koľko meriaš? Vieš, ak začneš cvičiť v posilovní musíš zmeniť aj jedálniček, nepribereš/ tvoje svaly neporastú ak nemajú z čoho rásť a ak na rast nemajú dostatok enegrie. Samozrejme hocoríme o kvalitnej strave; A o kvalitnom tréningu. pak rásť budeš a budeš aj priberať, za to ti garantujem! |
No meriam 184, ale zas nevyzeram uplne ze vychrtlo... No zacal som jedavat pravidelne, pred treningom nieco s vela bielkovinami apod, cvicil som podla aj navodov aj podla rad typkov na ktorich to vidno a nic...
fakt nech robim co chcem, nech jem co chcem a hocikolko vela, nech posilujem, stale vaha nejde hore  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Libra_PC Light Expert

Stav:  Založený: 22.09.2006 Príspevky: 35
Zaslal: 17 Okt 2006, 19:16 Predmet: |
|
|
posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral..
z toho, co pises usudzujem, ze chyba je asi v genetike, osobne by som ti odporucil ten gajner, ked nepomoze ani to, jednoducho kasli na to, a zmier sa s tym...inak ti poradit uz neviem |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|