JumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?

1. mal som ten isty problem, no po mesacnom uzivani pripravku clean & clear vsetky vyrazky jednoducho zmizli, niet po nich ani stopy...
2. to, ze si nizky problemom nie je vobec, pri vztahu nezalezi na vyske, ale na tom, ako vies babu zaujat...
3. aj to sa da riesit..zacni sa venovat naplno posilnovaniu, kedze si chudy, na tvoj metabolizmus by som ti odporcal popri tom uzivat i nejaky ten gajner na pribratie vahy...okrem toho by som jednoznacne zmenil jedalny listok, obmedzil by som coca-colu a energeticke napojde, ktore maju antikreatinovy ucinok...ak chces pribrat, skus nahradit tvoje povodne ranajky ranajkami nasledovnymi- ovsene vlocky rozmiesaj v jogurte a mlieku, na ochutenie mozes pouzit granko..nie je nic lepsie na svaly, ako mlieko a ovsene vlocky..okrem lahko stravitelnych bielkovin obsahuju ovsene vlocky plno vlakniny, b vitaminu a pod., co ma na svaly priaznivy vplyv..mal som ten isty problem, no dal som na radu znameho, a presiel som na ovsene vlocky, za pol roka som nabral 8 kg cistej svalovej hmoty! neskor som daval aj gajner, od ktoreho som nabral 6 kg...asi tak, co sa tretieho bodu tyka...
4. tento bod si sem hadzal podla mna len pre to, aby si to cele nafukol...spicate usi nie su problemom, pretoze ich zakryjes troska dlhsimi vlasmi, a okrem toho nie kazdy pozera na kazdy detailik tvojho tela, ako ty sam...
5.musis sa uvolnit, nesmies brat babu ako objekt tuzby, ale ako rovnocenneho cloveka, s ktorym si pokecas o tom, co i s kamosmi..
odviaz sa, viac ti k tomuto bodu poradit neviem, pretoze mal som dakedy ten isty problem, vyriesil som to tym, ze som zacal aktivne cvicit, a venovat sa viacerym cinnostiam, tym som nabral sebavedomie, a nerozmyslal som nad tym, ci pred babou trepnem nejaku blbost, alebo nie..proste uvolnil som sa