Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Moje problemy...
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 17 Okt 2006, 19:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keby si vedle kolko a ako dlho som cvicil ja. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Holubar
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 21 Okt 2006, 0:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Libra_PC napísal:
posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral..
z toho, co pises usudzujem, ze chyba je asi v genetike, osobne by som ti odporucil ten gajner, ked nepomoze ani to, jednoducho kasli na to, a zmier sa s tym...inak ti poradit uz neviem

....jedine co odporucis je gainer,ale ked nezaberie, je na vine genetika...no ty si mi odbornik, plujem na teba. chlapci, ako uz napisal niekde Schweek, biletarmi sa nestanete za mesiac ani za dva...to chce proste makat a zrat
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 21 Okt 2006, 14:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Libra_PC napísal:
posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral..
Pááána beka zasa nepreháňaj. Veď pokiaľ človek cvičí správne a prispôsobí si aj stravu tak je prvé výsledký možné vidieť už po pár mesiacocha a určite nie denno-denné cvičenie. myslím, že každy kto cvičil v posilovní aspoň nejaký čas pozná veľmi dobre heslo, že Menej je niekedy viac Wink
osobne by som krupici odporúral makať na drepoch a ak dáš do nich všetko tak porastiež, resp. zmohutnieš. Drepy sú základom, pri nich rastie všetko. A cvičiť tak 3-4x týždenne 3 cviky na veľké partie (nohy,hrudník, chrbát) a dva na malé (ruky) a tak 6-12 opakovaní. viac je úplne zbytočné. A ono časom aj sám uvidíš, načo tvoje telo reaguje dobre a na čo nie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
bocian
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 21 Okt 2006, 21:16    Predmet: Re: Moje problemy... Odpovedať s citátom  

Smrtka napísal:
2. kde je problem to nehra rolu...(ja mam 195)
3. staci viac jest..v tom tiez neje problem
4.nechaj si narast vlasy.....
Wink
smrtka ty si maly zasran a neraz som ta videl na tvojich slavnych videach tak nevymyslaj ze mas 190 Laughing
a co sa tyka tejto temy : hmm to ze si nizky to podla mna nevadi lebo su aj nizke holky takze to by som neriesil,no a spicate usi ? to tiez neries ved si len povedz kazdy sme iny Smile ja mam napriklad male usi Smile A chudy ? Treba zrat a zrat a postupne to pride Smile Mna vaha tiez kedysi stvala lebo som mal 60 kil a bol som jak vyzla ale dnes mam 80 a to je myslim k vyske 185 primerane Smile No a ak fakt nevyriesis titeto podla teba problemy tak sa riad heslom ze nieje dolezite ako clovek vyzera ale aky je Smile To je asi vsetko z mojej strany zatial
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
nigamiso
Novice
Novice

Založený: 22.10.2006

PríspevokZaslal: 22 Okt 2006, 16:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://data1.edisk.cz/stahni/47251/velky_penis.ZIP_(153.37kB).html
Návrat hore
jAssin
Light Expert
Light Expert

Založený: 12.11.2006

PríspevokZaslal: 11 Dec 2006, 2:00    Predmet: Re: Moje problemy... Odpovedať s citátom  

JumperAL napísal:
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku? Very Happy
1.Pouzvaj nieco na tvar.Nejaku vodu.Je toho na trhu dost!
2.To neny az take zle.Bud sa to vyriesy vekom alebo pouzivaj oblecenie ktore ta opticky vytiahne.A inyk nemusis byt nejaky 190 velky obor aby si mal vztah!
3.Objem sa da lahko ziskat.Teraz je dost oblubena posilka.Alebo trosku sportu,ale skor posilka!!Ked budes chodit tam,bude to sice trvat dlhsie,ale ked vydrzis bude to stat za to!! Mne to pomohlo!!
4.Usi??To bude vecsy problem.Ked tak hola hlava,alebo siltovka,nejak to inak pritahuje oci.A ked je to fakt zle,plastika neny az taka draha,a hlavne na usi nie!!
5.A ked bude posilka, a nejak forma.Tak sa ti urcite zlepsy aj komunikacia,myslim hlavne sebavedomie.A kde je sebavedomie,tam niesu hranice! Twisted Evil
Návrat hore
Harlequin
Expert
Expert

Založený: 18.11.2006

PríspevokZaslal: 15 Dec 2006, 18:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak ja mam skor len tem problem č5 Smile
Kód:
a to s posilkou co ja viem, moc casi nieje ale niesom vychudnuty, mam sportovu postavu. tak neviem neviem Surprised
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
ivoralik
Star
Star

Založený: 03.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 9:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja ti mozem poradit iba k 2 veciam..
ze si nizky-ja som antonymum od teba a nieje to bohvie co ako spominal uplink ale zas si do mna kazdy nevyskoci...mam 90 kg Smile takze som riadny bucogan Very Happy ale zato 198cm
a to ze nemas co povedat-tak si to napriklad trenuj...do vankusa rozpravaj nieco aj ked ti nebude odpovedat nevadi,ale naucis sa aspon nieco...skusaj mu rozpravat daco a ak sa bude usmievat to znamena ze je dobre Wink
Návrat hore
10ucen
Light Star
Light Star

Založený: 30.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 10:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

ten problem s pletov mam aj ja Sad
Návrat hore
fruxo
Professional
Professional

Založený: 29.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Dec 2006, 13:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

no prispejem sem aj ja, ja mam napriklad 12 rokov a mam da sa povedat "nadmerne rozmery" vazim 70 kg a mam vysku 173cm ...

1. Umi si nomralne ksicht z mydlom
2. Si nizky ? vobec to nevadi
3. Chudy ? ked byvas v meste tak to mas smolu, si tam ako v klietke ja byvam na dedine a makam, furt sa nieco najde na nosenie a bla bla... nemusim chodit do posilovky...
4. Usi, panaboha ries radsej to aby si mal co papat Wink
5. nevies co povedat babe ? Very Happy to uz je len virtualny problem, urcite vies co povedat Wink len musis najst spravnu babu, (hlavne mudru Wink ) mozno je to vekom Razz, este niesi pripraveny na samice Wink
Návrat hore
ezechiel88
Star
Star

Založený: 16.01.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 16:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

1. Okamzite sa zdvihni od compu a chod za koznym lekarom Exclamation
2. NO PROBLEMO ja som tez neni zaden obor a ne kazdy je a aj tak ma babenky Wink
3. Ja tez a neni to skoro zadni problem ak nevazis 35 kg Very Happy ale aj tak zacni cvicit skus nejaky sport co ta bude bavit a venuj sa mu alebo skus ist k doktorovy.
4. Ak nevyzeras ako Spok zo Star Traku tak to neni problem.
5. Toto pride vekom, ale ak fakt chces neco povedat tak si najprv skus trocha verit, snaz sa byt vtipny ale ne az moc a necum na holku ako nadrzana gorila
Návrat hore
maryinka
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.12.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 20:22    Predmet: Re: Moje problemy... Odpovedať s citátom  

JumperAL napísal:
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku? Very Happy

1.skoc ku koznej
2.je vela nizkych dievcat
3.vela dievcat ide po chudych..
4.ja si usi nevsimam..
5.ked si s babou,skus sa odviazat..to je normalne,ze nemas co povedat..ono sa to spravi..mozno vekom,mozno skusenostami..

PS:ak mas 30 000 na plastiku,tak si ju daj,ale ja by som neriskovala,ze by ma totalne zmenili..uz by som to nebola ja..takze taaaak
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 20:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

1. kozna
2. nizke baby patria medzi najkrajsie a najlepsie v posteli Razz a aspon sa nemusis ohybat ako my vysoky
3. to neni problem
4. kravina
5. mozno si len nenasiel babu s ktorou si naozaj mas co povedat, alebo si mozno este nestretol babu ktora je ukecana a vie viest diskusiu... a ostatny tusim uz povedali vse..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ale co viem, tak baby nemaju moc radi chudych, lebo im ani nedavaju taky pocit bezpecia.
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 17 Dec 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

JumperAL napísal:
Ale co viem, tak baby nemaju moc radi chudych, lebo im ani nedavaju taky pocit bezpecia.
Podla toho akych cudnych. Mna ma kopu bab rado a predsa som cudny Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 5 z 6

Prejdi na: