|
|
|
| Autor |
Správa |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 363
Zaslal: 17 Okt 2006, 19:51 Predmet: |
|
|
Keby si vedle kolko a ako dlho som cvicil ja.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 21 Okt 2006, 0:48 Predmet: |
|
|
| Libra_PC napísal: |
posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral..
z toho, co pises usudzujem, ze chyba je asi v genetike, osobne by som ti odporucil ten gajner, ked nepomoze ani to, jednoducho kasli na to, a zmier sa s tym...inak ti poradit uz neviem |
....jedine co odporucis je gainer,ale ked nezaberie, je na vine genetika...no ty si mi odbornik, plujem na teba. chlapci, ako uz napisal niekde Schweek, biletarmi sa nestanete za mesiac ani za dva...to chce proste makat a zrat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 21 Okt 2006, 14:48 Predmet: |
|
|
| Libra_PC napísal: |
| posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral.. |
Pááána beka zasa nepreháňaj. Veď pokiaľ človek cvičí správne a prispôsobí si aj stravu tak je prvé výsledký možné vidieť už po pár mesiacocha a určite nie denno-denné cvičenie. myslím, že každy kto cvičil v posilovní aspoň nejaký čas pozná veľmi dobre heslo, že Menej je niekedy viac
osobne by som krupici odporúral makať na drepoch a ak dáš do nich všetko tak porastiež, resp. zmohutnieš. Drepy sú základom, pri nich rastie všetko. A cvičiť tak 3-4x týždenne 3 cviky na veľké partie (nohy,hrudník, chrbát) a dva na malé (ruky) a tak 6-12 opakovaní. viac je úplne zbytočné. A ono časom aj sám uvidíš, načo tvoje telo reaguje dobre a na čo nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 21 Okt 2006, 21:16 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| Smrtka napísal: |
2. kde je problem to nehra rolu...(ja mam 195)
3. staci viac jest..v tom tiez neje problem
4.nechaj si narast vlasy.....
 |
smrtka ty si maly zasran a neraz som ta videl na tvojich slavnych videach tak nevymyslaj ze mas 190
a co sa tyka tejto temy : hmm to ze si nizky to podla mna nevadi lebo su aj nizke holky takze to by som neriesil,no a spicate usi ? to tiez neries ved si len povedz kazdy sme iny ja mam napriklad male usi A chudy ? Treba zrat a zrat a postupne to pride Mna vaha tiez kedysi stvala lebo som mal 60 kil a bol som jak vyzla ale dnes mam 80 a to je myslim k vyske 185 primerane No a ak fakt nevyriesis titeto podla teba problemy tak sa riad heslom ze nieje dolezite ako clovek vyzera ale aky je To je asi vsetko z mojej strany zatial |
|
| Návrat hore |
|
 |
nigamiso Novice

Stav:  Založený: 22.10.2006 Príspevky: 5
|
| Návrat hore |
|
 |
jAssin Light Expert

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 11 Dec 2006, 2:00 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
| JumperAL napísal: |
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?  |
1.Pouzvaj nieco na tvar.Nejaku vodu.Je toho na trhu dost!
2.To neny az take zle.Bud sa to vyriesy vekom alebo pouzivaj oblecenie ktore ta opticky vytiahne.A inyk nemusis byt nejaky 190 velky obor aby si mal vztah!
3.Objem sa da lahko ziskat.Teraz je dost oblubena posilka.Alebo trosku sportu,ale skor posilka!!Ked budes chodit tam,bude to sice trvat dlhsie,ale ked vydrzis bude to stat za to!! Mne to pomohlo!!
4.Usi??To bude vecsy problem.Ked tak hola hlava,alebo siltovka,nejak to inak pritahuje oci.A ked je to fakt zle,plastika neny az taka draha,a hlavne na usi nie!!
5.A ked bude posilka, a nejak forma.Tak sa ti urcite zlepsy aj komunikacia,myslim hlavne sebavedomie.A kde je sebavedomie,tam niesu hranice!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Harlequin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Presov - ale ten v parale Karma: 
|
Zaslal: 15 Dec 2006, 18:39 Predmet: |
|
|
tak ja mam skor len tem problem č5
| Kód: |
| 5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat |
a to s posilkou co ja viem, moc casi nieje ale niesom vychudnuty, mam sportovu postavu. tak neviem neviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivoralik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.07.2006 Príspevky: 556
Zaslal: 16 Dec 2006, 9:13 Predmet: |
|
|
ja ti mozem poradit iba k 2 veciam..
ze si nizky-ja som antonymum od teba a nieje to bohvie co ako spominal uplink ale zas si do mna kazdy nevyskoci...mam 90 kg takze som riadny bucogan ale zato 198cm
a to ze nemas co povedat-tak si to napriklad trenuj...do vankusa rozpravaj nieco aj ked ti nebude odpovedat nevadi,ale naucis sa aspon nieco...skusaj mu rozpravat daco a ak sa bude usmievat to znamena ze je dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
10ucen Light Star

Stav:  Založený: 30.07.2006 Príspevky: 217
Zaslal: 16 Dec 2006, 10:55 Predmet: |
|
|
ten problem s pletov mam aj ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1591 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 13:16 Predmet: |
|
|
no prispejem sem aj ja, ja mam napriklad 12 rokov a mam da sa povedat "nadmerne rozmery" vazim 70 kg a mam vysku 173cm ...
1. Umi si nomralne ksicht z mydlom
2. Si nizky ? vobec to nevadi
3. Chudy ? ked byvas v meste tak to mas smolu, si tam ako v klietke ja byvam na dedine a makam, furt sa nieco najde na nosenie a bla bla... nemusim chodit do posilovky...
4. Usi, panaboha ries radsej to aby si mal co papat
5. nevies co povedat babe ? to uz je len virtualny problem, urcite vies co povedat len musis najst spravnu babu, (hlavne mudru ) mozno je to vekom , este niesi pripraveny na samice  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ezechiel88 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 507 Bydlisko: Santove sane Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 16:01 Predmet: |
|
|
1. Okamzite sa zdvihni od compu a chod za koznym lekarom
2. NO PROBLEMO ja som tez neni zaden obor a ne kazdy je a aj tak ma babenky
3. Ja tez a neni to skoro zadni problem ak nevazis 35 kg ale aj tak zacni cvicit skus nejaky sport co ta bude bavit a venuj sa mu alebo skus ist k doktorovy.
4. Ak nevyzeras ako Spok zo Star Traku tak to neni problem.
5. Toto pride vekom, ale ak fakt chces neco povedat tak si najprv skus trocha verit, snaz sa byt vtipny ale ne az moc a necum na holku ako nadrzana gorila  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maryinka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.12.2006 Príspevky: 68 Bydlisko: SLOVAKIA, NR Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 20:22 Predmet: Re: Moje problemy... |
|
|
Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?  |
1.skoc ku koznej
2.je vela nizkych dievcat
3.vela dievcat ide po chudych..
4.ja si usi nevsimam..
5.ked si s babou,skus sa odviazat..to je normalne,ze nemas co povedat..ono sa to spravi..mozno vekom,mozno skusenostami..
PS:ak mas 30 000 na plastiku,tak si ju daj,ale ja by som neriskovala,ze by ma totalne zmenili..uz by som to nebola ja..takze taaaak |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 20:56 Predmet: |
|
|
1. kozna
2. nizke baby patria medzi najkrajsie a najlepsie v posteli a aspon sa nemusis ohybat ako my vysoky
3. to neni problem
4. kravina
5. mozno si len nenasiel babu s ktorou si naozaj mas co povedat, alebo si mozno este nestretol babu ktora je ukecana a vie viest diskusiu... a ostatny tusim uz povedali vse.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 363
Zaslal: 17 Dec 2006, 21:18 Predmet: |
|
|
| Ale co viem, tak baby nemaju moc radi chudych, lebo im ani nedavaju taky pocit bezpecia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
| Ale co viem, tak baby nemaju moc radi chudych, lebo im ani nedavaju taky pocit bezpecia. |
Podla toho akych cudnych. Mna ma kopu bab rado a predsa som cudny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|