moje tri dievcata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

xyz nie si ty náhodou ten citronov kamarát? http://www.hojko.com/mam-kamarata-co-si ... 05801.html
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

hmm... by ma zaujmalo naco sa do nho navazate? =P spravil vam nieco ak sa vam jeho posty nepacia tak ich ignorujte.. zbytocne vyvolavate konflikty... n/c
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty si tu evidente novy a nepoznas qwertyho historiu na tomto fore, takze by som bol radsej ticho a nepytal sa sprostosti. :wink:
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

qwerty-xyz: Nic proti, ale ak je pravda to co pises v 1. prispevku, ze po tebe idu 3 superkocky, vsetky ta doslova chcu znasilnit, a este k tomu jedna 30tka, tak ako bud mas nejaky geneticky defekt , ze vylucujes 10x viac feromovov ako priemerny muz, alebo si pravnuk Ezopa :)

PS: to je ten slavny bajkar :)
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ty si tu evidente novy a nepoznas qwertyho historiu na tomto fore, takze by som bol radsej ticho a nepytal sa sprostosti. :wink:
hold ale za jeho historiuu nemusim automaticky posielat kazdy jeho novy prispevok rovno "do prec" =)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

SmrtiKridlo napísal:hold ale za jeho historiuu nemusim automaticky posielat kazdy jeho novy prispevok rovno "do prec" =)
Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda? :)
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda? :)
tak to zrovna nie =)) ale zas co sa tyka temy napr: Alfa-s ma doticny qwerty pravdu =)) a dal by som zato ruku do ohňa =))
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

inak ma tak napadlo ci qwerty-xyz nie je nahodou tiez Alfa-S, ak po nom idu tri kocky a dokonca ho chcu znasilnit :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

:coffee:
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

triple napísal::coffee:
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
hmmm...zaujímavá teória :lol: najprv sa chlapec čomu-tomu priučí a potom sa vrhne do vážnejšieho vzťahu. Ale ja osobne by som takého "chlapa" nechcela. Veď nevie, čo vlastne chce. :wink: Čo by som od takého mohla čakať? Príde ďalšia 17-ka alebo 30-čka... Veď predsa písal, že tú tretiu skutočne ľúbi, tak na čo tie dve do toho zaťahovať?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

luculiiik napísal:hmmm...zaujímavá teória :lol: najprv sa chlapec čomu-tomu priučí a potom sa vrhne do vážnejšieho vzťahu. Ale ja osobne by som takého "chlapa" nechcela. Veď nevie, čo vlastne chce. :wink: Čo by som od takého mohla čakať? Príde ďalšia 17-ka alebo 30-čka... Veď predsa písal, že tú tretiu skutočne ľúbi, tak na čo tie dve do toho zaťahovať?
Semenniky..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

protože každý chlap chce čo to vyskúšať .. každý jeden.. a nech sa vybúri ešte pred vážnym vzťahom ako počas neho predsa...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm co ja viem ja som to tiez urobil a normalne mi to je luto lebo mam taky vazny vztah kde sa mozem dokonale vyburit s priatelkou
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Hmm....Qwerty raz aj pisal, ze ma dkau zlu auru ci co, ze sa ho boja aj ludia, aj zvierata. Asi ju stratil mam dojem. Len tak btw: rozhoduj sa myslou a srdcom a nie vajciami...nebudem ti tu radit, sak sam vies co ako. urob, co uznas za vhodne

//luculiiik dakujem za K+
Napísať odpoveď