moje tri dievcata
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
qwerty-xyz: Nic proti, ale ak je pravda to co pises v 1. prispevku, ze po tebe idu 3 superkocky, vsetky ta doslova chcu znasilnit, a este k tomu jedna 30tka, tak ako bud mas nejaky geneticky defekt , ze vylucujes 10x viac feromovov ako priemerny muz, alebo si pravnuk Ezopa
PS: to je ten slavny bajkar
PS: to je ten slavny bajkar
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
Soviet
Darca
Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda?SmrtiKridlo napísal:hold ale za jeho historiuu nemusim automaticky posielat kazdy jeho novy prispevok rovno "do prec" =)
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
tak to zrovna nie =)) ale zas co sa tyka temy napr: Alfa-s ma doticny qwerty pravdu =)) a dal by som zato ruku do ohňa =))Soviet napísal:Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda?
-
triple
Guru wannabe
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
-
luculiiik
Light Star
hmmm...zaujímavá teóriatriple napísal:![]()
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
Semenniky..luculiiik napísal:hmmm...zaujímavá teórianajprv sa chlapec čomu-tomu priučí a potom sa vrhne do vážnejšieho vzťahu. Ale ja osobne by som takého "chlapa" nechcela. Veď nevie, čo vlastne chce.
Čo by som od takého mohla čakať? Príde ďalšia 17-ka alebo 30-čka... Veď predsa písal, že tú tretiu skutočne ľúbi, tak na čo tie dve do toho zaťahovať?