moje tri dievcata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

moje tri dievcata

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Takze tema zalozena vdaka vyprovokovaniu mojej osoby v teme alfa-s.
Pre tych co mi pisu ze nech si nabalim holku atd. mozte chlapci riesit nasledujuci problem,kto by v tom mal nejasnosti cez SS poprosim nechcem veci priblizovat viac ako treba verejne.(novacikom nedoverujem)
Takze nejako za posledne dva mesiace sa stali veci ktore poviedli k tomu ze mam k dispozicii tri "dievcata". A tak isto som zistil,ze ako chlapec rozmyslam troma castami tela. Hlavou,srdcom a aaaa (no a vieme cim--kto nevie chlapi pozriet sa medzi nohy)

1. Strasne vyhecovana a nadrzana 17-ka,moja velmi dobra kamaratka si chce na mne presadit teoriu najlepsich kamaratok. Este panna s vlastnostou ze posiela kade lahsie vsetkych dookola len mna nie. (az sa s nou bojim ist von) Vonku chodime ale tam si drzim mierny odstup,ona je schopna ma znasilnit aj ked kocka je to poriadna (takze by som sa nechal). S ostatnymi chlapcami akosi nema nic lebo jej povahu zvladnut chlapi tak to je o zivot. Mrzuta,hystericka,podrazdena,vybusna,asertivna atd.Treba vediet ako na nu. A ked sa zalubi tak je ako maly psik.
---ju chce viac menej moja dolna cast tela.

2. Nejako, ja neviem presne jak,sa slo vonku s dievcatami ktore som este nevidel tak mi bolo povedane ze sa mam spravat v pohode a ze sa ich nemam bat, tak som sa spytal ci su take skarede alebo co,dostal som odpoved ze uvidim. Vypil som velky redbull po pol hodke som siel z neho na zachod a slo sa. Po par minutach som bol ako divy. Prisli sme po ne a dozvedel som sa ze ideme po 30 rocne holky,pekne boli dost,este ze som mal ten redbull asi by ma porazilo namieste bez neho. Tak nejako ked som bol vyhecovany som sa s jednou zacal bavit a bavit a bavit az to dosiahlo bodu kde sme sa veselo bavili o sexe a pokracovalo to tak,ze ona poslala kade lahsie svoju naj kamaratku len aby mohla pisat so mnou a podobne. Jednoducho o tomto si neviem co mam mysliet ale ako som to konzultoval s ostatnymi tak som sa dozvedel ze ona sa nikdy s nikym tak nenarozpravala ako so mnou,a ze som presne ten typ povahy ktory sa jej paci a ze som este mlady zajacik takeho este nemala. (parada,ja pocitam s tym ze je to nejaky pripraveny odrb na moju osobu lebo ak nie tak ja sexi 30 tke odolavat dlho nevydrzim - ked ma v aute dakde za daco chyti )
--toto by bral rozum ok ok aj daco ine ako rozum

3.najvacsi pripad. 21 rocna kocka. Krasna. Moj typ aj v povahe aj vo vyzore. Vek priblizny mojmu. par mesiacov len starsia. Byva v mieste skoly. Rozumieme si,parkrat sme spolu boli a mne je s nou dobre,ale tak inak dobre. Tak ze nemyslim nato co by osm s nou robil v posteli. Neviem taky zvlastny pocit ked sa ku mne prituli. Viac menej sme uz spolu. LENZE tu je jediny zasadny problem. Pokial je ona v mieste skoly ja si musim skolu udrzat. A nebudem vam klamat mne skola moc neide,ani to snazenie mi moc neide a padam na klucovych predmetoch...
Ked mam pravdu povedat -- tuto holku by som bral viac ako vsetky ostatne kravy co som ich doteraz poznal. Proste ju mam strasne rad. (a asi aj ona mna len sa boji toho isteho)
-- do toho sa nejako zaplietlo srdce

Kamarati sa lysia v nazoroch co mam robit. Jedni vravia aby som poriadne zamakal a ostal na skole,dalsi aby som prestupil bol blizsie a bral prvu moznost. Dalsi argumentuju tym ze pokial sa skola naozaj poserie bude mi to luto dost. dalsi zase ze ta starsia ma nauci ne take veci atd atd atd. Najviac sa mi pacil jeden kamarat ktory povedal. Ved 30 rocnu zober do postele, s nasou budes chodit cez vikend a s tamtou cez tyzden ked budes v skole. --- zaujimava teoria ale tak mozno to znie naivne ale to by som nespravil. Ked mam jednu nepotrebujem dalsiu. --- a ja som si viac menej uz vybral :-) (mi vravia ze zalubeny som az po usi)
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

sak ked to prve dve chcu tak im dopraj ne :) a dopraj aj sebe..potom mozes zacat riesit s tou tretou a nebudes mat zly pocit ze si nieco premrhal :P
qwerty-xyz

mulatt napísal:sak ked to prve dve chcu tak im dopraj ne :) a dopraj aj sebe..potom mozes zacat riesit s tou tretou a nebudes mat zly pocit ze si nieco premrhal :P
ku prvym dvom sa dostanem najskor o tyzden s tretou som uz zajtra,a pozajtra a taktiez stredu a stvrtok--kazdy den :oops:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pretiahni tamte 2 a s tou tretou si pories vztah, :wink: nic ine mi s toho nevychadza :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

prve dve na teba nejaky cas aj pockaju... uplne normalne. Skus riesit tretiu.
Skus neriesit chvilkove vztahy ked mas moznost na daco lepsie.

Myslim ze aj ta tvoj pohlavny organ prehovara na tie dve a nevie si vybrat a hlava si vybera tu jednu. A teraz sa prehovaras aj sam a nevies co skor
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ako napisal filipito...jednorazovo pories prve dve..dlhodobo tretiu 8)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

maj otvoreny vztah s tretiou, a mozes si vziat do parady prve dve, ak nebudes spokojny, mas stale co si chcel
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

samovrazda v ponuke nie je?
dpc tvoje temy su take dlhe... ja uz fakt neviem, co si mam o tebe mysliet, ale asi radsej nic
ked na konci napises, ze si si uz viac-menej vybral, tak naco to sem inac pises ? nepostrehol som pointu
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

i-cube napísal:samovrazda v ponuke nie je?
dpc tvoje temy su take dlhe... ja uz fakt neviem, co si mam o tebe mysliet, ale asi radsej nic
ked na konci napises, ze si si uz viac-menej vybral, tak naco to sem inac pises ? nepostrehol som pointu
Asi sa chcel pochváliť. :wink: :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lebo ja som ho vyprovokoval, chapes. Spytaj sa ho kolko je hodin a on zreve "Tak dost!!! Teraz si budes musiet vypocut moje problemy z detstva ked si to tak velmi chcel!!"... :roll:
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

qwerty neuvazoval si nahodou nad vydanim knihy o alfa s, a potom autobiografiu?? Myslim ze by si mal dostat cenu za najviac slov v prispevku :)
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Re: moje tri dievcata

Príspevok od používateľa Dudas50 »

qwerty-xyz napísal: bla bla bla
ber 3tiu a dufaj ze ti ju neaky alfa-s nevy..tka :wink:

inak preco take dlhe temy zakladas??
qwerty-xyz

okovanec napísal:qwerty neuvazoval si nahodou nad vydanim knihy o alfa s, a potom autobiografiu?? Myslim ze by si mal dostat cenu za najviac slov v prispevku :)
knihu hej ale za boha sa nemozem naucit rychlo pisat s diakritikou proste mi to neide, furt sa niekde pomylim :cry: a bez diakritiky to nema cenu velmi-teda keby osm mal niekoho kto by mi spravil korekturu tak hej,no a co je zle na tom ze su prispevky tak dlhe? Ved ked chcem nieco vysvetlit tak co mam robit? tak opisem situaciu ako sa skutocne ma nie?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

podla mna je ta tema dlha taka by bolo vysvetlene vsetko aspon sa nemusite na nic popri tom pytat ako pri ostatnych temach... akoby bol problem citat o 2 minuty dlhsie

Radsej rieste problem, ktory asi v podstate aj je vyrieseny no len o nom diskutujte... ;)...

heh len tak ma napadlo nemas fotky tych bab... bolo by ot jednoduchsie a my by sme nerozhodovali len hlavami... :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lol vies ako to nakoniec dopadne? nebudes mat ani jednu... velmi riesis...
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

kachna napísal:lol vies ako to nakoniec dopadne? nebudes mat ani jednu... velmi riesis...
Aj ja si myslím. Ak by si mal tú tretiu skutočne tak rád, ako si písal, nebola by táto téma :wink:
No a k tým dvom slečnám, nemyslíš, že ťa chcú viac-menej len na jedno? Po použití ťa akurátne pošlú do teplých krajín :P (síce ich nepoznám, ale z toho, čo si napísal, som si iné nevedela z toho vyvodiť :) )
qwerty-xyz

kachna napísal:lol vies ako to nakoniec dopadne? nebudes mat ani jednu... velmi riesis...
pocitam s touto poznostou zda sa mi totizto najpravdepodobnejsia... :D A okrem toho nemat ani jednu tak ziadnu nesklamem ani neranim....

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 20:03 )
luculiiik napísal:Aj ja si myslím. Ak by si mal tú tretiu skutočne tak rád, ako si písal, nebola by táto téma :wink:
No a k tým dvom slečnám, nemyslíš, že ťa chcú viac-menej len na jedno? Po použití ťa akurátne pošlú do teplých krajín :P (síce ich nepoznám, ale z toho, čo si napísal, som si iné nevedela z toho vyvodiť :) )
tretiu mam skutocne rad ci mi veris alebo nie, ale si holka takze nejako ti je vysvetlit taku vec tazie skus sa spytat chlapcov naokolo ci by boli tak strasne proti tomu a vzpierali sa keby ich dievca chcelo len na to jedno,podla mna sa vacsina hned prihlasi do radu. :oops: Ja vsak nie osm vacsina ja osm qwerty (momentalne zalubeny)
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

qwerty-xyz napísal:pocitam s touto poznostou zda sa mi totizto najpravdepodobnejsia... :D A okrem toho nemat ani jednu tak ziadnu nesklamem ani neranim....
No vidíš? A riešenie si našiel :D Tá "štvrtá" (ktorú si možno nájdeš) bude najideálnejšia :lol:

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 20:10 )
qwerty-xyz napísal:tretiu mam skutocne rad ci mi veris alebo nie, ale si holka takze nejako ti je vysvetlit taku vec tazie skus sa spytat chlapcov naokolo ci by boli tak strasne proti tomu a vzpierali sa keby ich dievca chcelo len na to jedno,podla mna sa vacsina hned prihlasi do radu. :oops: Ja vsak nie osm vacsina ja osm qwerty (momentalne zalubeny)
Chlape, ak si fakt zaľúbený, tak nerieš. Bež za tou "údajnou láskou" :wink: a na tie 2 kofy kašli :D Áno, áno...si chlap a také ponuky sa ťažko odmietajú :lol: Ale tak máš aj to spomínané ♥ :) tak sa podľa neho aj riaď!!! a svoj "vercajg" v gatiach schlaď :D
qwerty-xyz

:roll: temu mozte locknut,aj tak bola vytvorena len z toho ze som sa nechal vyprovokovat,koniec koncov ja a ostatni dopredu vieme ako veci dopadnu :P a ze zo ziadnej nebude nic lebo to som proste ja,ale bolo zaujimave mat aspon na chvilku tento pocit,dalsia skusenost do vrecka.
--nerieste co som prave napisal-- to sa neda len tak lahko vysvetlit a vysvetlenie by bolo na veeeeelmi dlhy text.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: moje tri dievcata

Príspevok od používateľa Te-wei »

qwerty-xyz napísal:...
1. Strasne vyhecovana a nadrzana 17-ka,moja velmi dobra kamaratka si chce na mne presadit teoriu najlepsich kamaratok. Este panna s vlastnostou ze posiela kade lahsie vsetkych dookola len mna nie. (az sa s nou bojim ist von) Vonku chodime ale tam si drzim mierny odstup,ona je schopna ma znasilnit aj ked kocka je to poriadna (takze by som sa nechal). S ostatnymi chlapcami akosi nema nic lebo jej povahu zvladnut chlapi tak to je o zivot. Mrzuta,hystericka,podrazdena,vybusna,asertivna atd.Treba vediet ako na nu. A ked sa zalubi tak je ako maly psik.
---ju chce viac menej moja dolna cast tela.
...
:lol: Ako toto buď oje**vaš alebo ak je ozaj taka aka je, tak ti garantujem,že ťa neznasilní a ak by šlo do tuheho,tak by cukla. S touto sa ty nevyspíš,zabudni!
A čo sa tyka druhej a tretej. Vyspi sa s druhou a pak sa daj dokopi s treťou.
Napísať odpoveď