Pre tych co mi pisu ze nech si nabalim holku atd. mozte chlapci riesit nasledujuci problem,kto by v tom mal nejasnosti cez SS poprosim nechcem veci priblizovat viac ako treba verejne.(novacikom nedoverujem)
Takze nejako za posledne dva mesiace sa stali veci ktore poviedli k tomu ze mam k dispozicii tri "dievcata". A tak isto som zistil,ze ako chlapec rozmyslam troma castami tela. Hlavou,srdcom a aaaa (no a vieme cim--kto nevie chlapi pozriet sa medzi nohy)
1. Strasne vyhecovana a nadrzana 17-ka,moja velmi dobra kamaratka si chce na mne presadit teoriu najlepsich kamaratok. Este panna s vlastnostou ze posiela kade lahsie vsetkych dookola len mna nie. (az sa s nou bojim ist von) Vonku chodime ale tam si drzim mierny odstup,ona je schopna ma znasilnit aj ked kocka je to poriadna (takze by som sa nechal). S ostatnymi chlapcami akosi nema nic lebo jej povahu zvladnut chlapi tak to je o zivot. Mrzuta,hystericka,podrazdena,vybusna,asertivna atd.Treba vediet ako na nu. A ked sa zalubi tak je ako maly psik.
---ju chce viac menej moja dolna cast tela.
2. Nejako, ja neviem presne jak,sa slo vonku s dievcatami ktore som este nevidel tak mi bolo povedane ze sa mam spravat v pohode a ze sa ich nemam bat, tak som sa spytal ci su take skarede alebo co,dostal som odpoved ze uvidim. Vypil som velky redbull po pol hodke som siel z neho na zachod a slo sa. Po par minutach som bol ako divy. Prisli sme po ne a dozvedel som sa ze ideme po 30 rocne holky,pekne boli dost,este ze som mal ten redbull asi by ma porazilo namieste bez neho. Tak nejako ked som bol vyhecovany som sa s jednou zacal bavit a bavit a bavit az to dosiahlo bodu kde sme sa veselo bavili o sexe a pokracovalo to tak,ze ona poslala kade lahsie svoju naj kamaratku len aby mohla pisat so mnou a podobne. Jednoducho o tomto si neviem co mam mysliet ale ako som to konzultoval s ostatnymi tak som sa dozvedel ze ona sa nikdy s nikym tak nenarozpravala ako so mnou,a ze som presne ten typ povahy ktory sa jej paci a ze som este mlady zajacik takeho este nemala. (parada,ja pocitam s tym ze je to nejaky pripraveny odrb na moju osobu lebo ak nie tak ja sexi 30 tke odolavat dlho nevydrzim - ked ma v aute dakde za daco chyti )
--toto by bral rozum ok ok aj daco ine ako rozum
3.najvacsi pripad. 21 rocna kocka. Krasna. Moj typ aj v povahe aj vo vyzore. Vek priblizny mojmu. par mesiacov len starsia. Byva v mieste skoly. Rozumieme si,parkrat sme spolu boli a mne je s nou dobre,ale tak inak dobre. Tak ze nemyslim nato co by osm s nou robil v posteli. Neviem taky zvlastny pocit ked sa ku mne prituli. Viac menej sme uz spolu. LENZE tu je jediny zasadny problem. Pokial je ona v mieste skoly ja si musim skolu udrzat. A nebudem vam klamat mne skola moc neide,ani to snazenie mi moc neide a padam na klucovych predmetoch...
Ked mam pravdu povedat -- tuto holku by som bral viac ako vsetky ostatne kravy co som ich doteraz poznal. Proste ju mam strasne rad. (a asi aj ona mna len sa boji toho isteho)
-- do toho sa nejako zaplietlo srdce
Kamarati sa lysia v nazoroch co mam robit. Jedni vravia aby som poriadne zamakal a ostal na skole,dalsi aby som prestupil bol blizsie a bral prvu moznost. Dalsi argumentuju tym ze pokial sa skola naozaj poserie bude mi to luto dost. dalsi zase ze ta starsia ma nauci ne take veci atd atd atd. Najviac sa mi pacil jeden kamarat ktory povedal. Ved 30 rocnu zober do postele, s nasou budes chodit cez vikend a s tamtou cez tyzden ked budes v skole. --- zaujimava teoria ale tak mozno to znie naivne ale to by som nespravil. Ked mam jednu nepotrebujem dalsiu. --- a ja som si viac menej uz vybral