|
|
|
| Autor |
Správa |
Ravenman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2006 Príspevky: 392
Zaslal: 05 Feb 2007, 11:44 Predmet: Moje zaciatky na Ubuntu 6.06+problemy |
|
|
Zalozil som tento prispevok aby som nemusel koli kazdemu problemu zakladat novy
Problem1*Moj prvy problem je s jazykom , pri boote som F2kou navolil Slovensky , potom som pustil instalacku suborom Install z plochy Debianu ,navolil slovencinu , instalacka aj bola po slovensky , ale ked sa debian prvy krat normalne po instalacne spustil tak napriklad , je Applications a otvorim a uz slovenske nazvy su , nechapem preco je to zmixovane , hlavne nazvy anglicky a podnazvy slovensky a zmiesane , je to neprijemne a neviem co som urobil zle , ,som cakal ze bude vsecko po slovensky , ale aj tak je to zle nieco,za podporu dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
masterdead VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.08.2005 Príspevky: 448
Zaslal: 05 Feb 2007, 16:54 Predmet: |
|
|
nic si nespravil zle, ale treba stiahnut este z netu nejake tie lokalizacie staci ked si spustis automaticku aktualizaciu a ten to zariadi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1383 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 17:45 Predmet: |
|
|
Dovod je jasny. V case vypustenia tohto releasu nebol stav prekladu v podobe v akej je teraz. Ta aktualizacia by mala pomoct.
Preklad takehoto projektu nie je sranda. Na preklade som sa podielal aj ja, no teraz kvasim v KDE time radsej. Upustil som od toho kvoli konfliktom medzi lokalnymi prekladmi a mainstreamom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|