MOJSEJ FEST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rastaman »

Švíík napísal:Myslim ze ich tu mnoho nebolo , co tam prisli.. ak ano tak lutujem uprimne , i ked autogramiada Nory Monsterky :hmm: :aasmile29:
Kamarat mi vcera vravel, ze isli od babky a okolo Hoffera bolo milion aut, cize asi tam bolo dost ludi, aj ked nechapem naco ? Podla mna tam boli iba taki pozeri, len aby sa ukazali, ze boli v "nobl" spolocnosti :lol:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

m3thod-man napísal:na tej jeho stranke to je hrozne jak sa mu tam vseci vtieraju...upe pass :smt078
si myslis ze tam necha postrehy ktore ho kritizuju..?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Vitusko napísal:Kamarat mi vcera vravel, ze isli od babky a okolo Hoffera bolo milion aut, cize asi tam bolo dost ludi, aj ked nechapem naco ? Podla mna tam boli iba taki pozeri, len aby sa ukazali, ze boli v "nobl" spolocnosti :lol:
No neviem akože čo som videl zábery odtiaľ v nejakom reflexe tak tam bolo dosť málo ľudí.A ešte treba počítať s tým že tam zobrali aj deti z detských domovov tak asi kôli toum tých aut tam bolo toľko..
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

MS FRANKY napísal:si myslis ze tam necha postrehy ktore ho kritizuju..?
ties pravda...ale niektory sa mu tam uplne vtierali...."ze daj mi zarobit na oktavku.." upe hrozne...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

m3thod-man napísal:ties pravda...ale niektory sa mu tam uplne vtierali...."ze daj mi zarobit na oktavku.." upe hrozne...
ale ak si to precita uvedomi ze je looser bez penazi a keby neje*al to tucne prasa tak je obycajny chudak , sice to je aj teraz
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Uplna kravina....tak toto ja nemusim
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

LukasN45 napísal:Uplna kravina....tak toto ja nemusim
presne tak. ani je ich neznasam. hlavny tahak bola ta autogramiada NORIKY :) keby som mal od nej podpis tak sa hanbim a nie radujem :D
Napísať odpoveď