1. B
2. A
3. A
4. D
5. C
6. A
7. D
8. A
9. B
10. D
11. C
12. D
13. B
14. B
15. C
16. C
17. C
18. D
19. D
20. C
Matika
1 - 15
2 - 7
3 - 45
4 - 800
5 - 900
6 - 64
7 - 45
8 - 4
9 - 720
10 - 60
11 - A
12 - A
13 - C
14 - B
15 - D
16 - B
17 - B
18 - C
19 - A
20 - B
malo by to byt spravne
zo sloviny ta otazka lyrika epika som dal ze epika , mala byt lyrika =( a to ze smuti za laskou alebo smrtou .. predsa tam hovoril o ČIERNEJ FOTKE a ze ju UZ NIKDY NEUVIDI .. hmm , dal som smrt a mala byt laska ... ale bolo to dost podobne aj smrti aj laske =( pi*e s monitorom =(
na konci bolo napisane ...
(autor-V slepych ulickach)- jedna moznost taka bola
EDIT-ak mas tie spravne odpovede dobre tak mam iba jedno zle zo sloviny cize 95 percent a to iste aj z matiky
Boha mna dostal ten kruh na pytagorovu vetu :DD jedine co som nevedel ale ku koncu som to napisal
a litiku som sprtal ale dalo sa radit ucitel(vytvarnej) sa hral ze nic nepocuje tak sme si aj sepkali
rados915 napísal:Kamoš mal deň pred písaním monitora správne odpovede jednej skupiny v pdfku. Bodaj by takto ušli aj maturity xD
A povedal ti to otom, resp. ukazal ti to az po monitore . A na nete to nasiel len on, dalsich neviem kolko tisocok ludi na nete nic nenaslo. Nebud nainvy
profik napísal:A povedal ti to otom, resp. ukazal ti to az po monitore . A na nete to nasiel len on, dalsich neviem kolko tisocok ludi na nete nic nenaslo. Nebud nainvy
Škoda, že ten deň pred písaním to doniesol do školy ukázať a otázky sa zhodovali (ako povedali kamoši deviataci).