MotoGP

O športe...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ole Vale!!! Uz staci dvakrat dojst druhy/treti a titul je doma :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

dnes velka cena Indianapolis
Rossi pole position ,Stoner druhy.
uvidime co prinesie zavod.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Vzhladom na kvalifikacne casy to vyzera na suboj Rossi vs. Stoner a zbytok pola ostatne ako skoro vzdy
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

t0m4s3 napísal:Vzhladom na kvalifikacne casy to vyzera na suboj Rossi vs. Stoner a zbytok pola ostatne ako skoro vzdy
no v tomto lejaku co je tam to nevypada na suboj ale skor o to kto vydrzi ostat na trati.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

O to vacsia sranda bude :) Rossimu to sice na vode mo nejde, ale Stoner sa na trati neudrzi ani za sucha :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

no zavody su zatial odlozene,velky lejak tam bol.

The remnants of Hurricane Ike hit raceday at the new Indianapolis circuit on Sunday afternoon, resulting in the delaying of the 250cc race until after the MotoGP contest for safety reasons.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

MotoGP sa ide podla planu, je mokro ale nastastie neprsi.

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2008, 21:44 )
Tak Rossi opat vsetkych vycvicil, az sa tomu divim. Respect - Rossi = najlepsi jazdec 500ccm/motogp v historii - 69 vitazstiev
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

8) jazda jak lusk
uz som sa lakol ze americania to nafuknu a daju im dojazdit 7 kol....

//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 8:13 )
8 titul majstra sveta pre Rossiho
po dvoch rokoch trapenia ,smoly a technickych problemov , KONECNE.
8)

kde su ty odbornici z tejto temy,co sa tu vyjadrovali o niakej novej ere stonera a ze Vale skoncil.

:lol:
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8)
Prílohy
9valewc.jpg
1valeWC8.jpg
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

nenasiel som tu aktualnejsiu temu o motogp, ale finis dnesnych pretekov v Catalunyi bol proste pecka. Rossi Lorenzo poslednych 5 kol to bol asi najlepsi a najdramatickejsi suboj aky som kedy v pretekoch (a to nielen co sa tyka motogp) videl. Nadhera, uz som myslel, ze Rossi to neda, ked sa mu to nepodarilo pred seriou poslednych dvoch zakrut, ale to ako to tam supol v poslednej zakrute bola proste pecka. Keby isli dalsie kolo, tak by ho mozno opat Lorenzo dal, ale take nadherne suboje sa daju vidiet fakt len v motogp, ked uz f1 nestoji za nic, tak taketo suboje urcite potesia kazdeho motoristickeho fandu
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pozeral som na Nova Sporte, parádné, striedali sa vo vedení, perfektné súboje, domáce publikum možno ostalo trošku zmrazené, ale "The Doctorovi" to prajem, je to proste legenda tohto športu a kráľovskej kubatúry.. už sa teším na ďalšie preteky.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

zatial najlepsi zavod od minulorocnej laguna seca
posledna zakruta ! 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Presne na minulorocnu Lagunu som si spomenul - pre taketo preteky sa oplati MotoGP pozerat! Bravo Vale! Bravo Jorge!

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 14:43 )
Valeeeee! Paradny zaver pretekov, Lorenzo mu slapal po krku co sa dalo, ale Vale je proste pan jazdec a ustal to!
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak tieto preteky sa ozaj oplatilo pozrieť. 125 - ky ani 250 - ky som nevidel, ale ako som videl, trieda MotoGP mi to pekne vynahradila. Rossi ako je už zvykom 1 kolo pred koncom predbehol Lorenza, tak chudák už nemal šancu, aj keď v poslednej zákrute a vo výjazde sa snažil čo to dalo - Tonimu Eliasovi sa dokonca podarilo predbehnúť Melandriho v poslednej zákrute :shock: Čo dodať, skvelé preteky...

Normálne rozmýšľam o tom, že by som sa prišiel pozrieť do Brna na preteky :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Krasny zavod Moto GP, bolo sa veru na co pozerat. Ale v zavere som ocakaval, ze Lorenzo ho na vyjazde na cielovu rovinku spravi.
Innocence
VIP
VIP

Náhodou som prepol na ČT2 na posledných 10 kôl a dalo sa to pozerať, no paráda.. Valentino s Lorenzom sa naťahovali, škoda, že tam neboli ešte nejaké 3 kolá, bolo by to krásne, Rossi je proste pán jazdec, po tom, čo sa 2 kolá pred koncom dostal dopredu si pekne držal vnútornú stopu, úžasné! Tento ročník MotoGP je dosť zaujímavý.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ešte sa mi páčila hláška od českého komentátora na Nova Sporte, ktorý hovoril o tom, ako v piatok bol na Sachsenringu a rozprával sa s nejakým manažérom výroby Bridgestone - u, ktorý mu asi nechtiac povedal toto : "No my nakladáme tie horšie sady pneumatík do nákladiakov až posledné, takže najprv sa minú tie a ku koncu víkendu nemá nikto problémy s pneumatikami a podvozkom, tak sa nemôžu sťažovať..."

Parádna stratégia chlapíkov od Bridgestone - u; :D
Innocence
VIP
VIP

Keď už sme pri komentátoroch, ten na ČT2 (meno si bohužiaľ nespomeniem) sa mi absolútne protiví, má otrasný hlas, ktorý vôbec nie vhodný na komentovanie a nevyniká ani znalosťami z motocyklovej brandže, stále melie len niečo o "sázení". Hrozné, ČT by mala porozmýšľať o niekom inom, ostatné športy majú OK (Bosak, Svěcený, Záruba či Vichnar), ale toto mi absolútne nesedí.. ale tak asi som zvyknutý na vysoký štandard v podaní môjho obľúbeného Bakalářa.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dnes som dal prednosť motorkám oproti F1 (rátal som, že to budú dosť nudné preteky, čo sa aj ukázalo) a bolo to zase zaujímavé. Donedávna som MotoGP pozerával iba veľmi nepravidelne, ale posledné 2 preteky ma utvrdili v tom, že F1 nemá v dramatickosti na motorky žiadnu šancu. Toľko predbiehacích manévrov a pádov v F1 nevidím.

Pozeral som všetky 3 kubatúry a myslím, že 125 - ky a 250 - ky nijako nezaostávali za kráľovskou kubatúrou. Boli to dosť zaujímavé preteky a dúfam, že v Brne to bude znova také pekné divadlo ako dnes... Možno sa ho zúčastním aj osobne :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pilifo: Dnes to bolo vsak najma kvoli pocasiu, ved kolko krasnych padov bolo vidiet. A uvodne dve ci tri kola MotoGP, tak to bolo lepsie ako niektore cele zavody, ktore byvaju. Popri tom este duo kricajucich komentatorov na Nova Sporte, proste paradicka.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

@hojko: ale aj za pekneho pocasia je krasnych predbiehajucich manevrov a napinavych momentov ovela viac ako v F1 :)

no a komentatori na Nova sport nemaju chybu podla mna :)
Napísať odpoveď