Motyl
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
p4ra Ako hovoris, kto chce cestu si najde. Je pravda, ze v zivote lutujem v podstate len to, ze som dedka nepoznal. Mama mi ho vzdy opisovala ako skveleho cloveka, aky mne v detstve chybal( Nebyvame s otcom, cize taka osoba mi chybala. napr. dedko braval mamu na futbal v TT, mna nemal kto, je to mozno malickost ale...ja si na to vzdy zmyslim). Brat mi o nom tiez hovoris len to najlepsie...Aj preto verim, ze je teraz pri mne.
Mozno som magor, ale o opaku ma nikto nepresvedci.
Esteze je to k temeVigor napísal:p4ra Ako hovoris, kto chce cestu si najde. Je pravda, ze v zivote lutujem v podstate len to, ze som dedka nepoznal. Mama mi ho vzdy opisovala ako skveleho cloveka, aky mne v detstve chybal( Nebyvame s otcom, cize taka osoba mi chybala. napr. dedko braval mamu na futbal v TT, mna nemal kto, je to mozno malickost ale...ja si na to vzdy zmyslim). Brat mi o nom tiez hovoris len to najlepsie...Aj preto verim, ze je teraz pri mne.
Slavo, nemal si mu utrhnut nohu. Uz niekde vykrvacal
Inac ja na take veci, akoze prevtelenie sa deda do motyla, muchy, hovnivala alebo hoccoho neverim.
-
ledenaster
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
Re: aaa
ako dlho vlastne žije motýl? okolo týždňa, nie? alo ako ktorý? hmmm....Bohdan12 napísal:Tak uz asi scipol
-
misokgb
King
OMG ved ty si si vyvrazdil celu rodinuprosex napísal:k nam na balkon chodi pravidelne nejaky hmyz co vyzera ako osa len trochu vacsie. Zabijem jedno hovado a pride druhe. Takto sa ich uz vystiedalo asi 20 a to neratam minuly rok. Vzdy pride len jeden. Zeby sa ten jeden vzdy reinkarnoval do dalsieho?!
OMG AKOZE
Tomu sa vravi podmieneny reflex. V kazdom pripade motyl sa tam isto za niecim vracal (myslim toho slavovho). Ci uz sa ochladit, alebo len za vonou... kto vie. Tym, ze mu urval tu nohu jednu, tym ho v podstate odradil. No vratili by ste sa niekam, kde vam drapu hnaty? Asi eeXilleR napísal:Neviem co sa cudujete, je to celkom nornalne, i ked ja som sa s tym nestretol.
...pametam si ako sme tusim este na zakladke (a to je uz kurevsky davno) citali ako chodieval motyl k jednej babicke a ona mu vzdy dala kocku cukru ...potom ho pozorovali spolu s vnucikom
-
->slavo<-
Addict
CHALANI on sa zasa vratil ma vsetky 4ri nohy mozno je to iny mozno mu dorastla. ale zasa prisiel jetoto moznE"_:?
ale len tak sa chytit nedal
,ale nakoniec som ho chytil do siltovky zatial
ho nepustam neham si ho doma
volne poletovat
sorry za kvalitu ,ale fotil som to telefonom .
ale len tak sa chytit nedal
ho nepustam neham si ho doma
sorry za kvalitu ,ale fotil som to telefonom .
- Prílohy
-
- 4
- -(36).jpg (11.86 KiB) 685 zobrazení
-
- 3
- -(34).jpg (18.05 KiB) 685 zobrazení
-
- 2
- -(31).jpg (17.02 KiB) 686 zobrazení
-
- 1
- -(30).jpg (21.38 KiB) 685 zobrazení
1.
jablčkový koláč, niečo sladké
. Aký mierumilovný človek
.
2. hej, je to právda s tým "práškom" na krídlach
3. verím na reinkarnaciu ale niečo som počul o tom človek je najvyššia fáza reinkarnacie. Skrátka keď už si raz niekedy bol človekom tak už budeš vždy len človekom.
4. no a na tie "rozlúčky" tiež verím. A preto teraz každému hovorím nech ich ani nenapadne sa so mnou rozlúčiť. Aj tak maximálne pri tom infarktujem.
2. hej, je to právda s tým "práškom" na krídlach
3. verím na reinkarnaciu ale niečo som počul o tom človek je najvyššia fáza reinkarnacie. Skrátka keď už si raz niekedy bol človekom tak už budeš vždy len človekom.
4. no a na tie "rozlúčky" tiež verím. A preto teraz každému hovorím nech ich ani nenapadne sa so mnou rozlúčiť. Aj tak maximálne pri tom infarktujem.