|
|
|
| Autor |
Správa |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 430 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2007, 12:01 Predmet: |
|
|
| niektori predavaci ti predaju vsetko dokonca som videl ako predali nejakemu decku vodku ale niektori su c estni tym hold |
|
| Návrat hore |
|
 |
erino Expert

Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 181 Bydlisko: Rimavska Sobota Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 0:40 Predmet: |
|
|
| aj mne sa stalo ze my nepredali a uz velmo vela razy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frito22 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 88 Bydlisko: m4rtin Karma: 
|
Zaslal: 17 Feb 2007, 13:34 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
podľa mňa s nealkom nemajú čo robiť drahoty, ale je to subjektívne rozhodnutie predavača. Takisto ako nechcú predávať zápalky, a darmo malé deti hovoria že ich kupujú domov  |
No zapalky by nemali robit rozruch aj ked malym detom radsej nie.ale ked som mal asi tak 9-10 rokov tak som chodil do obchodu ked mama povedala ze treba daco kupit .ja som sa tesil lebo som si mohol kupit nejaku sladkost.Prisiel som do obchodu a nakupil co bolo treba a pytam sa ci maju mars (tycinku, tam nebola samoobsluha) vylozila na stol cigarety mars .Myslim ze by nemala problem by mi ich predat takze asi tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vincko Light Expert

Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 68
Zaslal: 24 Feb 2007, 1:56 Predmet: |
|
|
| Frito22 napísal: |
| No zapalky by nemali robit rozruch aj ked malym detom radsej nie.ale ked som mal asi tak 9-10 rokov tak som chodil do obchodu ked mama povedala ze treba daco kupit .ja som sa tesil lebo som si mohol kupit nejaku sladkost.Prisiel som do obchodu a nakupil co bolo treba a pytam sa ci maju mars (tycinku, tam nebola samoobsluha) vylozila na stol cigarety mars .Myslim ze by nemala problem by mi ich predat takze asi tak |
Tie cigarety by ti nemala predať. Je to dané zo zákona, ale keď vidí že decko kupuje chleba, mlieko, maslo a k tomu jedny marsky tak asi si 10 rocne decko nedovoli kupit marsky z maminych penazi, tam je logicke ze idu mame alebo ocovi. Keby povedalo ze marsky plati zvlast, tak niet pochyby o tom ze tie cigarety nepreda.
K tomu nealko pivu. V krcme alebo hocikde inde je napisane:"zakaz predaja alkoholickych napojov osobam mladsim ako 18 rokov."
A tak sa mi naskytuje otazka? Kde je problem? nealkoholicke pivo je nealkoholicky napoj. Keď ti nechceli predať nealkoholické pivo, mal si si pítať alkoholickú kofolu. Odôvodnenie: vsak je to len kofola. Taky moj nazor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|