Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Môže sa osobám mladším 18 rokov predávať>nealko<pivo?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lukáš Kumančík
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 17.01.2007

PríspevokZaslal: 01 Feb 2007, 12:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

niektori predavaci ti predaju vsetko dokonca som videl ako predali nejakemu decku vodku ale niektori su c estni tym hold
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
erino
Expert
Expert

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 10 Feb 2007, 0:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj mne sa stalo ze my nepredali a uz velmo vela razy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Frito22
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 13:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
podľa mňa s nealkom nemajú čo robiť drahoty, ale je to subjektívne rozhodnutie predavača. Takisto ako nechcú predávať zápalky, a darmo malé deti hovoria že ich kupujú domov Smile
No zapalky by nemali robit rozruch aj ked malym detom radsej nie.ale ked som mal asi tak 9-10 rokov tak som chodil do obchodu ked mama povedala ze treba daco kupit .ja som sa tesil lebo som si mohol kupit nejaku sladkost.Prisiel som do obchodu a nakupil co bolo treba a pytam sa ci maju mars (tycinku, tam nebola samoobsluha) vylozila na stol cigarety mars .Myslim ze by nemala problem by mi ich predat takze asi tak
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Vincko
Light Expert
Light Expert

Založený: 27.08.2006

PríspevokZaslal: 24 Feb 2007, 1:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frito22 napísal:
No zapalky by nemali robit rozruch aj ked malym detom radsej nie.ale ked som mal asi tak 9-10 rokov tak som chodil do obchodu ked mama povedala ze treba daco kupit .ja som sa tesil lebo som si mohol kupit nejaku sladkost.Prisiel som do obchodu a nakupil co bolo treba a pytam sa ci maju mars (tycinku, tam nebola samoobsluha) vylozila na stol cigarety mars .Myslim ze by nemala problem by mi ich predat takze asi tak

Tie cigarety by ti nemala predať. Je to dané zo zákona, ale keď vidí že decko kupuje chleba, mlieko, maslo a k tomu jedny marsky tak asi si 10 rocne decko nedovoli kupit marsky z maminych penazi, tam je logicke ze idu mame alebo ocovi. Keby povedalo ze marsky plati zvlast, tak niet pochyby o tom ze tie cigarety nepreda.

K tomu nealko pivu. V krcme alebo hocikde inde je napisane:"zakaz predaja alkoholickych napojov osobam mladsim ako 18 rokov."
A tak sa mi naskytuje otazka? Kde je problem? nealkoholicke pivo je nealkoholicky napoj. Keď ti nechceli predať nealkoholické pivo, mal si si pítať alkoholickú kofolu. Odôvodnenie: vsak je to len kofola. Taky moj nazor.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: